Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oyuna Girince Dokunulmazlık

Başlatan Spedia, 31 Temmuz 2018, 17:34:47
Okunma sayısı 237 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Spedia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ocak 2019, 20:02
Toplam oynama: 26 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Oyuna Girince Dokunulmazlık
« : 31 Temmuz 2018, 17:34:47 »
Oyuna yeni girince 5 dakika boyunca rolü reddetme hakkımız olsun. Crash, elektrik gitmesi gibi durumlarda oyuna tekrardan girdiğimizde dezavantajlı duruma düşebiliyoruz. Şahsen ben elektrikler kesildiğinde, tekrar girdiğimde arabamı bulamadım ve yolun ortasında kaldım. Girmemle birlikte 30 saniye sonra 2 silahlı şahıs soymaya geldi. Ben de durumu izah etmeme rağmen dinlemediler, anlık sinirle /q çektim.

Lütfen oyuna girişimizde 5 dakika dokunulmaz olalım.

Çevrimdışı Spedia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ocak 2019, 20:02
Toplam oynama: 26 gün, 12 saat
Ynt: Oyuna Girince Dokunulmazlık
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2018, 17:47:46 »
Ayrıca online belli bir sayının altındaysa her türlü soygun, kaçırma... rolleri pasif olsun. Çünkü 300 online varken 3-4 sokakta bir mutlaka bir polis, iyi niyetli bir vatandaş geçebiliyor. Fakat online 80-100 arasındayken bunun yaşanma şansı baya düşüyor.

Özellikle mekanikçiler bu dezavantajı çok iyi suistimal ediyorlar.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
Ynt: Oyuna Girince Dokunulmazlık
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2018, 20:17:01 »
Zaten rolün ortasında bilerek crash yiyip rolden kaçanlar çok oluyor iyice olay çığırından çıkar çünki birisinin gerçekten crash yiyip yoksa kendisinin mi yaptığını anlamak mümkün değil.