Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

IC hapis süresi çok fazla!

Kesinlikle
Evet
Çok Haklı
Doğru Söylüyor

IC hapis süresi hakkında, İl-Legal oyuncular buraya!

Başlatan Daniel_Chamberlain, 27 Haziran 2021, 14:03:38
Okunma sayısı 4042 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: IC hapis süresi hakkında, İl-Legal oyuncular buraya!
« Yanıtla #10 : 27 Haziran 2021, 15:06:13 »
Deagle bulundurmaktan 60 dakika yiyorsunuz. Size 60 dakika mı koyuyor? Üstelik Memurun Canına Kast ediyorsan da 480 dakikayı seve seve beklemek zorundasın. IC Jail süreleri gayet iyi.

Çevrimdışı euria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2024, 17:05
Toplam oynama: 105 gün, 17 saat
Son giriş: 30 Ekim 2023, 15:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #11 : 27 Haziran 2021, 15:14:04 »
IC hapis sürelerinde abartılacak bir şey yok.

@euria , ileti geçmişini geçmişini incelediğimde yasadışı (il-legal) bir rol oynamadığını ve rol paylaşımı yok ve gördüğüm kadarıyla Police (PD) ve Sağlık (MD) rolünü oynadın yani LEGAL. İl-legal deneyimi ve tecrübesi olmayan birinin yorum yapması bence çok garip geldi biliyor musun.
Daha öncesinde il-legal rollerde bulundum, fakat roleplay serverlerini yeni tanıyordum yani bir sürü farklı hesabım bulundu. Roleplay'a yeni başladığım süreçlerde diğer bir hesabımda uzun bi süre il-legal rollerde bulundum, IC hapislere de girdim. Ceza süreleri gayet normal son girdiğin hapse baktığım zaman gayet normal. Üstelik memleket ve ismimi yazman biraz değişik, sana kalmış bir şey. Ceza süreleri normal.

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 18:14
Toplam oynama: 452 gün, 6 saat
Sera Shegemi Lv.46
Köken: Rus
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:19
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Mark Parrel Lv.46
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 01:53
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
« Yanıtla #12 : 27 Haziran 2021, 15:14:37 »
Ek olarak bakımlarda ve güncellemelerde illegal için güncelleme yok hep legala.
1

Çevrimdışı HighFeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Nisan 2022, 13:55
Toplam oynama: 33 gün, 20 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 18 Haziran 2022, 19:31
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #13 : 27 Haziran 2021, 15:15:42 »
Sen İllegali sadece silah sıkmak ve polise küfür etmek olarak bildiğin için sürekli olarak ıc hapis yiyorsun. Bu sunucuda hiçbir zaman illegal rol yaparken polislerle sorun yaşamadım. IC olarak polislerle ya da legal kurum üyeleriyle konuşmayı bilmiyorsunuz, karakterinize göre değil gerçek hayattaki ruh hallerinize göre rol yapıyorsunuz.

Ek olarak IC ya da OOC ceza yiyip kuduruyorsan hayatın Rina Roleplaydir, ihlal yapmazsan OOC ceza yemezsin. Oyun içinde suç işlerken yakalanmazsan IC ceza yemezsin, bu kadar basit.

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sera Shegemi Lv.46
Mark Parrel Lv.46
« Yanıtla #14 : 27 Haziran 2021, 15:15:56 »

@euria , ileti geçmişini geçmişini incelediğimde yasadışı (il-legal) bir rol oynamadığını ve rol paylaşımı yok ve gördüğüm kadarıyla Police (PD) ve Sağlık (MD) rolünü oynadın yani LEGAL. İl-legal deneyimi ve tecrübesi olmayan birinin yorum yapması bence çok garip geldi biliyor musun.
Daha öncesinde il-legal rollerde bulundum, fakat roleplay serverlerini yeni tanıyordum yani bir sürü farklı hesabım bulundu. Roleplay'a yeni başladığım süreçlerde diğer bir hesabımda uzun bi süre il-legal rollerde bulundum, IC hapislere de girdim. Ceza süreleri gayet normal, son girdiğin hapse baktığım zaman gayet normal. Üstelik memleket ve ismimi yazman biraz değişik, sana kalmış bir şey. Ceza süreleri gayet normal.
. Normal değil dostum planları saldıradan 900 dk neden yedim ben?
1

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 27 Haziran 2021, 15:17:40 »
Deagle bulundurmaktan 60 dakika yiyorsunuz. Size 60 dakika mı koyuyor? Üstelik Memurun Canına Kast ediyorsan da 480 dakikayı seve seve beklemek zorundasın. IC Jail süreleri gayet iyi.
Kendin illegal bıraktın diye kendin için yorum atma buraya illegal bırak sonra çok bulursun tabi sen?
Sen illegali sadece sıkmak sandığın için size bu süreler çok fazla geliyor.

Çevrimdışı mrcortex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lyla Gesner Lv.23
Köken: Kanadalı
Son giriş: 10 Haziran 2024, 21:51
Toplam oynama: 96 gün, 1 saat
Gray Herndon Lv.23
Son giriş: 13 Haziran 2024, 01:51
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
« Yanıtla #16 : 27 Haziran 2021, 15:18:03 »
Dostum senin IC de gerçekleştirdiğin suçlara göre aritmetik ortalamayla hesaplanmış IC ceza süreleri mevcut. Cinayete teşebbüs, memurun canına kast gibi suçların ceza süreleri en dengeli olacak şekilde tasarlanmış. OOC cezalar da kimseye yetkililer tarafından keyfi verilmiyor. Oyunda sırf silahını yakalatmamak için crash-/q atanlar, araçlarına silahı koyup aracı polisler gördüğü halde gizleyenlere falan veriliyor bu cezalar. Biraz daha ağırı hile zaten, hileciler de banlanıyor haliyle. Şimdi çıkıp da ihlal gerçekleştirdikten sonra OOC jail cezasına çarptırılmamayı düşünüyorsan ben senin rol bilgini şahsi olarak yargılarım. IC hapis süreleri de gayet normal. Bir memura silah sıkıp hapise girdikten sonra hapiste beş dakika falan beklemeyi ummuyorsundur umarım.

(Not: Her iki tarafta da rol yapmışlığım mevcut. İllegal ve legal rolleri uzun süreli yapmış birisi olarak konuşuyorum.)

Oyundan ayrılanlarla hiç iletişim kurdunuz mu? Bence kurmayı deneyebilirsin. IC hapisten çıkmak kolay NC atar olur biter. Ancak tek sorun 5 hapiste kalıp sonra çıkma kafası değil. Oyunda 9-10 saat hapis alarak OOC kuralı ihlal etmeden 
 Memur canına kast ve Deagle bulundurmaktan bu kadar hapis sence çok mu mantıklı?

Size gelen sistemler rol anlamında güzel ve eğlenceli, bende polis olabilirim bunda zor birşey yok hatta iyi rol yaptığımı düşünüyorum ama beni sarmıyor! Medium-RP konsept burası ayrıca İl-legal diyede böyle ceza olmaz! Akıllı ve mantıklı düşünmek lazım değil mi?

Sen galiba hiç PD rolü yapmadın hayatın boyunca. Bunu senin bilgisizliğine bırakıyorum, seni bu konuda hemen bilgilendiriyorum canım arkadaşım. Biz oyundan çıkan kişilere zaman tanıyoruz, kişiye ulaşmaya çalışıyoruz ki genel olarak tanınan sürenin üstünde bekliyoruz. Kişiye ulaşırsak herhangi bir OOC yaptırımda bulunmuyoruz. Eğer kişiye hala ulaşamazsak bu yaptırımı uyguluyoruz. Onun dışında istersen Los Angeles, San Francisco gibi eyaletlerde işlenen suçlara ve hapis ceza yaptırımlarına bir göz at derim. Biri gerçekte böyle yasadışı silahla dolaşsa, memurun canına kast etse o adamın sülalesini coğrafyadan silerler. IC süreler gayet mantıklı, gayet dengeli. Bana kalsaydı şahsen ben daha uzun sürelerde yaptırım uygulardım. Memurun canına gidip kast et, memura silah sık; ondan sonra da gelip IC ceza süreleri çok fazlaaa yaaaaaaaa... :D bir de bunun üstüne kaçarken silah gitmesin diye oyundan çıkmak ve OOC jail sürelerine isyan etmek misss

Çevrimdışı euria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2024, 17:05
Toplam oynama: 105 gün, 17 saat
Son giriş: 30 Ekim 2023, 15:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #17 : 27 Haziran 2021, 15:18:13 »

Daha öncesinde il-legal rollerde bulundum, fakat roleplay serverlerini yeni tanıyordum yani bir sürü farklı hesabım bulundu. Roleplay'a yeni başladığım süreçlerde diğer bir hesabımda uzun bi süre il-legal rollerde bulundum, IC hapislere de girdim. Ceza süreleri gayet normal, son girdiğin hapse baktığım zaman gayet normal. Üstelik memleket ve ismimi yazman biraz değişik, sana kalmış bir şey. Ceza süreleri gayet normal.
Normal memurun canına kast ile karıştırdın galiba, yaptığın suç hafif bir suç değil.

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sera Shegemi Lv.46
Mark Parrel Lv.46
« Yanıtla #18 : 27 Haziran 2021, 15:19:10 »
Kendin illegal bıraktın diye kendin için yorum atma buraya illegal bırak sonra çok bulursun tabi sen?
Sen illegali sadece sıkmak sandığın için size bu süreler çok fazla geliyor.
ne alakası var planlı saldırıda hiç 900 dk yermi insan 900 dk yattım.

Çevrimdışı mrcortex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lyla Gesner Lv.23
Köken: Kanadalı
Son giriş: 10 Haziran 2024, 21:51
Toplam oynama: 96 gün, 1 saat
Gray Herndon Lv.23
Son giriş: 13 Haziran 2024, 01:51
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
« Yanıtla #19 : 27 Haziran 2021, 15:21:10 »

Nasıl normal değil? Kanka şaka mı yapıyorsun allah aşkına? :D Planlı saldırının terörizmden farkı yok. 900dk hapise girdiğine şükretmen lazım. Toplanıp polise, sivile sıkıyorsunuz sonra da 900dk ceza yiyince mi laf yapıyorsunuz? Söylediğinde gram mantık yok dostum şahsen, haberin olsun
1