Öncelikle merhaba, bize silah sıkmalarına rağmen bizi savunmadı demiş arkadaş fakat şöyle bir durum var bana ilk silahı çıkartan ve sıkan sistemselimdeki kişiler oldu bu durumda benden savunmamı beklememeliler. Ayrı yetten ufak bir tartışma için beni ck etmek istiyorlar ortada abartılacak birşey yokken arkadaş kinli olduğu için abartıyor ve beni ck etmek için geliyor sokağımda oturuyorum arkadaşlarım ile birlikte gelip beni ittiriyor küçük düşürmeye çalışıyor ufak bir savunma yapıncada Combo Ortega CK gerçekten böyle birşey mümkün mü? O zaman her ck aldığımı kafama göre ck edeyim ne kadar güzel ya ve attığı ss te ck Joaquin_Figueres'e verilmiş bu olayın Fonz ile alakası yok. Fonz'un birliğe giriş çıkışlarına bakın ve bu olay olduğunda nc atıp novato olması daha sonrasında ck talebi açılacak diye Fonz olup üst rütbeye geçmesi birlik hareketlerine bakabilirsiniz ve asıl konuya geliyorum. -Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Evet.- Evet demiş buda güzel bir yalan birlikten direk sorgusuz soalsiz dakika dakikasına atıyorlar görebilirsiniz ss atayım.

- Yirmi dört saat falan geçmedi dakika dakikasına atmış ve burdaki soruya evet vermiş yaptıkları ihlaller ortada ben bu ck talebinin red yemesini rica ediyorum tamamen yalan atarak oluşturulmuş bir ck talebidir teşekkür ederim savunmam bitmiştir.