Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]emrcnk7711 - McLewis Bar

Başlatan emrcnk7711, 29 Mayıs 2021, 00:13:08
Okunma sayısı 398 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrcnk7711

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Jordan Lv.10
Köken: Fransız
Son giriş: 15 Aralık 2021, 22:01
Toplam oynama: 14 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]emrcnk7711 - McLewis Bar
« : 29 Mayıs 2021, 00:13:08 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftada her gün aktifim, her gün ortalama 6-7 saat aktifim, 1-2 saat ve daha fazlasını işyerime harcıyacağım)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (1026.15, -1771.25, 13.54, 53.92)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (McLewis Bar)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (●Okazaki Club)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Detaylı rol planım öncelikle birlik adına olacak, kurduğumuz birlik için alım rollerini, toplantı rollerini içerisinde toplantı odası olan bu interior'da gerçekleştirmek istiyoruz, ayrıca içerisindeki bazı objeler rollerimize renk katacak ve büyüklüğüyle de rollerimize güzel katkı sağlayacaktır. Diğer bir yandan birliğe alım rolleri, ticaret rolleri bu barda yapılacak, konsept olarak bir mafyayı canlandırdığımızdan bu bar bizim için yararlı olacaktır. Bar ofisin tam karşısında bulunacak, bu sebeple alım rollerini ofiste, eğlence rollerini barda yapacağım. Bu olay birlik açısından da rollerimize büyük katkı sağlayacaktır.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: (Oyunculara bolca rol imkanı sağlanacak, mafya konseptli bir birliğin üyelerinin barmen, garson, dansçı gibi işlerde çalışması rolsel pek hoş durmaz, bu sebeple işyerimize Barmen, Garson, Dansçı alımı yapıp rolsel olarak maaşa bağlayacağım, sadece bununla da bitmeyecek, zaman zaman dans yarışmaları yapıp karşılığında ödül olarak para vereceğim, her gün bu planı uygulamayı planlıyorum, işyerini neredeyse her gün açıp rollerimi devam ettireceğim ve insanlara iş imkanları tanıyıp rollerime dahil edeceğim. Yukarda da belirttiğim gibi ofisin tam karşısında olması bizim için avantaj olmakla beraber rollerimizi de şekilendirecek. Örnek olarak ofisimde küçük çaplı görüşme yapıp işe alacağım, ticaret gibi büyük çaplı rolleri barda yapacağım, bu sebeple bar açılmasını istiyorum ve sağlayacağım rol imkanı da bu şekilde.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: (Bar Santa Maria bölgesinde açılacak, bilindiği üzere Santa Maria bölgesinde bolcak özel map, mafya konsepti canlandıran birlik bulunuyor, Maria'da bulunan bazı barlar da devamlı olarak aktiflik sürdürüp barlarını açmıyorlar, bu sebeple ben bu barı Santa Maria Bölgesine açmak istiyorum, Santa Maria bölgesinin aktifliğini bu zamanlar çok düşük buluyorum ve orayı canlandırmak için bu barı açmak istiyorum. Devamlı olarak bar işini sürdüreceğim için Santa Maria bölgesinde büyük aktiflik sağlayabileceğimi umuyorum, ayrıca barın ofsimizin tam karşısında olması bizim rollerimiz için daha büyük bir katkı sağlayacaktır, bu sebeple barı oraya açıp hem bar rollerini hem de ticaret, alım rollerini orada sürdürmek istiyorum.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "emrcnk7711"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı emrcnk7711

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Jordan Lv.10

Çevrimdışı emrcnk7711

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Jordan Lv.10
Ynt: emrcnk7711 - McLewis Bar
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2021, 02:35:51 »
Yetkililer tekrardan uğraşmasın diye tanıtımı onaylanmadan önce açtım.Bu sebeple, tanıtımım buradadır.

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24