Donanım arşivini izleyebilirsin, yanılmıyorsam iyi fiyat performans bilgisayarları topluyordu, başka kanal ile de karıştırıyor olabilirim. Onun haricinde Türkiye de yaşıyoruz, çok büyük şeylerden medet umma bu konuda. Onun haricinde yayıncıların toplu kampanyalı bilgisayarları vardı, onlara göz atabilirsin.
İzledim, aynı şekilde orada da uçmuş. Teşekkür ederim ilgin ve alakan için.
Sık dişini 1 yıl daha bekle derim ekstra olarakta biriktirebilirsin
Düşeceği kesin olsa seve seve beklerdim. Maalesef ülkemizin insanları neye yatırım yapacağını bilmiyor. Neye yatırım yapacaklarını bilmedikleri için; kripto para, dolar gibi şeylere yatırım yapıyorlar araştırmadan. Bu ekonomiyi olumsuz anlamda etkiliyor. İlgin ve alakan için teşekkürler.
Yanlış yönlendirmek istemem ama dolar 3 tl den beri bu dönemde alınır mı diye diye nereye geldik
Büyük bir ihtimalle öyle olacak gibi görünüyor. Fazla ertelemeyeceğim. İlgin ve alakan için teşekkürler.
Ekran kartı harici, ihtiyaç varsa alınır.
Düşünülür. İlgin ve alakan için teşekkürler.
Al kanka al, yarın bakarsın dolar 10 15 TL olmuş falan. Çok başın ağrır.
Bu dediğin şey ihtimallerim arasında yer alıyor. İlgin ve alakan için teşekkürler.
hayalimdeki bilgisayarı almama bir sene önce iki sene vardı şimdi yedi sene var

maalesef öyle. İlgin ve alakan için teşekkürler.
açıklamaya gerek yok sanırım, anladın sen onu.
İlgin ve alakan için teşekkürler.
Dip not: Kripto paranın, miningcilerin, ekonominin olumsuz yönleri fiyatları kötü anlamda etkiliyor. Büyük bir ihtimalle yaz sonunu bekleyeceğim. Stok ürün gelirse fiyatlarda düşme yaşanır diye düşünüyorum ve biraz da dolar düşerse iyi bir sistem alabilirim.
Konu devam edecek.