Aslında ilgilenmek istesen admin görevin olarak ilgileniyorsun fakat onun haricinde seninle özel bir mevzu olduğunda, 2 gün boyunca sana ulaşmaya çalıştığım olmuştu... Rolünü bölmemek için oyundan yazmıyordum fakat en sonunda yazmıştım ve ilgilenmiştin, keşke 2 gün beklemeyip oyundan yazsaydım... Admin birliği olarak başta olan senin olmanı isterdim, Mustafa abiyi seviyorum fakat sen olsan güzel olabilirdi. Onun haricinde söyleyebileceğim başka şey... Mesela klişe birliklerin yanı sıra açılan güzel birliklerin daha çok üstüne düşüyorsun. Mesela şuanda bir MC birliği açtık ve roller çok iyi gidiyor. Nasıl bir tepki vereceksin bilmiyorum fakat, kişisel olarak rollerimizi takip etmeni isterdim açıkçası. "Bizde az kişi çok huzur aslında." En başından beri istediğim buydu, kemik kadro her zaman daha iyidir. Onun haricinde, oyundaki rolünü pek beğenmiyorum... Bir çeteden farklı, bir kartel veyahut bir mafya kurabilirsin. Bence çok iyi olabilirdi. Yaparsan en iyilerinden yaparsın bilirim... Kendine iyi bak Berkan, seni ve yönetim tarzını seviyoruz. - Takashii!