Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

silah ruhsat sistemi

Başlatan TİFFANY, 07 Mayıs 2021, 12:29:21
Okunma sayısı 2846 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Ynt: silah ruhsat sistemi
« Yanıtla #30 : 13 Mayıs 2021, 14:36:27 »
DM oranı artar, desteklemiyorum.

Silah ruhsatı olmasada Colt alınır olsada Colt alınır. Yorum atmak için atma. @HighFeel The Great
Legal oluşumdaki bir kişinin silah bulundurması aşırı derecede saçma, gerçek hayatta bir avukatın silah taşıdığını gördün mü? Söyler misin?
Abi cahil misin? Avukatlar silah ruhsatı alma hakkına sahip gidip bir araştır.

Ruhsat alamaz diye bir şey söylemiş miyim? Yazdığımı tekrar okursan iyi olur.

Bilip bilmeden konuşmayı bırakmalısın, Amerikayı baz alarak rol yaptığımız herkes biliyor. Senin için iki tane yazı çevireceğim;

Avukatlar silah lisansı alabilir mi?

"Lisanslı bir kişi yasal olarak silah alabilir, sahip olabilir veya silah değiştirebilir. Lisanssız kimse, bir avukat olsa bile silaha sahip olamaz."

Avukatlar silah taşıyabilir mi?

"Hayır, taşıyamazlar. Avukatlık mesleği silah taşınması izin verilmeyen mesleklerden bir tanesidir, ister inanın ister inanmayın."

Umarım bilmediğin bilgiler hakkında konuşmayı bırakırsın.
Ben The United States of Amarica olarak olarak söylemedim.  Ben genel olarak avukatların silah ruhsatı alamayacağı yönünde anlamışım. Bu durumda yanlış anlaşılma için özür dilerim. Bide aldığın yorumun resmi bir siteden alındığına emin misin?