Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ölüp ölüp dirilen pdler

Başlatan pchyz, 30 Nisan 2021, 16:10:29
Okunma sayısı 4430 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pchyz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 12 Ağustos 2024, 23:13
Toplam oynama: 186 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ölüp ölüp dirilen pdler
« Yanıtla #20 : 30 Nisan 2021, 20:56:05 »
kimse seni takmayacaktır bu argeyi kimse umursamaz yapacağın şeyi söylüyorum düşürdüğün her polisi bağlayacaksın yarım saat onlarla rol yapacaksın en sonunda rk edeceksin
Maalesef ki bunuda yapmamızı engelliyorlar aylar önce gatemize 4 5 sheriff girdi bize sıktı hepsini düşürdük bağladık gatemizin önü polisle dolmuştu bu sherrifleri kullanarak kaçmayı planladık rol yapıyorduk adamları bağladıkdan bir sherif admin geldi rolü böldü hepsini rk edin yoksa jail atıcam dedi mecburen yaptık rol şansı tanımadılar bize.

Çevrimdışı unlucky16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Eylül 2022, 16:38
Toplam oynama: 87 gün, 4 saat
« Yanıtla #21 : 30 Nisan 2021, 22:06:04 »
RK etmek yerine yaralı bırakmaya ne dersin?

:ramizdayi: :ramizdayi: Yok kardeş biz RK edicez, sen gelmeyeceksin.  :ramizdayi: :ramizdayi:

/do fastrp /do +

:-D :-D

Çevrimdışı rywexdasosa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jessie Frank Lv.17
Son giriş: 03 Nisan 2024, 13:24
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Clark Lawson Lv.17
Köken: Rus
Son giriş: 03 Nisan 2024, 13:22
Toplam oynama: 37 gün, 2 saat
« Yanıtla #22 : 30 Nisan 2021, 22:17:28 »
Polislerin Fast-RP konusu şu şekilde işliyor; Yaralı memuru başka bir memur aracıyla hastaneye götürüyor. Fast-RP için onay verilirse yaralı süresi boyunca hastane önünde bekleniyor. Eğer ki bu şekilde yapmazlarsa şikayetini açabilirsin. Ayrıca Fast-RP yapılabilir bir şey, sadece polislere özel değil, bunu her oyuncu yapabilir, nesinden şikayetçisiniz anlamadım. Polislere sıktıktan sonra eninde sonunda yakalanırsın zaten, illaki yakalanmak istemiyorum diyorsan ya RK ettikten sonra bölgeden uzaklaşırsın ya da yaralı konumda bırakıp uzaklaşırsın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Temmuz 2024, 22:49
Toplam oynama: 118 gün, 22 saat
Mick Brandt Lv.20
Son giriş: 23 Nisan 2024, 12:20
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
« Yanıtla #23 : 30 Nisan 2021, 23:55:52 »
Merhabalar, geçen gün rol ile başlayan bir pd çatışmasın da bir polisi tam üç kere rk ettik bu polis Air birimi deniliyor sanırım ordandı 10 dakika içinde toplam 3 kere aynı yerde rk olup aynı yere rk olduğu gibi gelmeye devam etti ve sonunda sniper ile bizi etkisiz hale getirdiler. Cidden can sıkıcı bi durum bunun artık bir dozu olmalı tamam bir kere rk olup gelirsin polissin ama 3 kere ne? Defalarca hastanelik olup yeniden silahını alıpda gelmeye devam etmesi saçmalıkdan ibaret bana göre bunun bi sınırı olmalı mesela bir kere rk oldukdan sonra gele bilme hakkıu olmalı gele bilse bile arka saflarda durması lazım ve silah kullanmamalı suçluyu hapishaneye sevk gibi işlerle uğraşması lazım. Lütfen düzgünce fikrinizi bildirin, pd olan bir kişinin bunu desteklemeyeceği aşikar.

Pd İçin açılan arge red olur boşa uğraşma knk
1

Çevrimdışı pchyz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 01 Mayıs 2021, 01:08:09 »
Polislerin Fast-RP konusu şu şekilde işliyor; Yaralı memuru başka bir memur aracıyla hastaneye götürüyor. Fast-RP için onay verilirse yaralı süresi boyunca hastane önünde bekleniyor. Eğer ki bu şekilde yapmazlarsa şikayetini açabilirsin. Ayrıca Fast-RP yapılabilir bir şey, sadece polislere özel değil, bunu her oyuncu yapabilir, nesinden şikayetçisiniz anlamadım. Polislere sıktıktan sonra eninde sonunda yakalanırsın zaten, illaki yakalanmak istemiyorum diyorsan ya RK ettikten sonra bölgeden uzaklaşırsın ya da yaralı konumda bırakıp uzaklaşırsın.
Hayır öyle birşey yok kanka istedikleri yerde do fastrp yapıyorlar defalarca şahidi oldum şikayet açsam bile redd oldu. Polislere özel değil demişsin fakat biz yapmaya çalışdıkda admin rolü böldü ve yaralı rolünü sonuna kadar yapıcaksınız dedi yani denge yok. Ben polisin beni yakalamasından şikayetçi falan değilim benim aynı olay yerinde aynı saatde 3 kere rk ettiğim bir adam gelipde birşey olmamış gibi bana sıkıp beni tutuklaması saçma geliyor.  Ve üç kişiyiz bak üç kişi için bi RPG çekmedikleri kaldı. Hadi 10 15 kişi olsak derim başka bir yerde başka bir olay vardır bu adamın buraya gelmesi şart yani kalabalığız derim ulan 3 kişiyiz 3.... Tabii ki bu arge okunmadan redd olucak neyse yapıcak birşey yok

Çevrimdışı fortyfour

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Eylül 2024, 18:23
Toplam oynama: 337 gün, 2 saat
Son giriş: 17 Temmuz 2024, 13:48
Toplam oynama: 12 gün, 20 saat
Birlik: ** 212
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 22:50
Toplam oynama: 10 gün, 17 saat
Son giriş: 29 Kasım 2023, 00:30
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 01 Mayıs 2021, 01:29:03 »

Çevrimdışı pchyz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 01 Mayıs 2021, 01:33:05 »

Çevrimdışı KOGSenior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ocak 2024, 23:04
Toplam oynama: 454 gün, 13 saat
Alec Fenik Lv.39
Son giriş: 17 Mart 2023, 14:32
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Birlik: ***IKS
« Yanıtla #27 : 01 Mayıs 2021, 02:25:12 »
/do fast rp

Sizlerin bu kapsamda mağduriyetinizin farkında olarak departman içerisinde kural güncellemeleri yapıyoruz. Merak etmeyin.

Çevrimdışı KOGSenior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alec Fenik Lv.39
« Yanıtla #28 : 01 Mayıs 2021, 02:26:27 »
Hayır öyle birşey yok kanka istedikleri yerde do fastrp yapıyorlar defalarca şahidi oldum şikayet açsam bile redd oldu. Polislere özel değil demişsin fakat biz yapmaya çalışdıkda admin rolü böldü ve yaralı rolünü sonuna kadar yapıcaksınız dedi yani denge yok. Ben polisin beni yakalamasından şikayetçi falan değilim benim aynı olay yerinde aynı saatde 3 kere rk ettiğim bir adam gelipde birşey olmamış gibi bana sıkıp beni tutuklaması saçma geliyor.  Ve üç kişiyiz bak üç kişi için bi RPG çekmedikleri kaldı. Hadi 10 15 kişi olsak derim başka bir yerde başka bir olay vardır bu adamın buraya gelmesi şart yani kalabalığız derim ulan 3 kişiyiz 3.... Tabii ki bu arge okunmadan redd olucak neyse yapıcak birşey yok

Lütfen bu olayın şikayet linkini benimle paylaşır mısın?

Çevrimdışı KOGSenior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alec Fenik Lv.39
« Yanıtla #29 : 01 Mayıs 2021, 02:27:28 »

:ramizdayi: :ramizdayi: Yok kardeş biz RK edicez, sen gelmeyeceksin.  :ramizdayi: :ramizdayi:

/do fastrp /do +

:-D :-D

Bu şey değil mi ya aktif air devriyesi neden araç alarmına geliyor diye ayaklanan?
1