Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

CumaliKoçovalıBen - Zharkov Ofis Başvurusu

Başlatan CumaliKoçovalıBen, 26 Nisan 2021, 01:27:16
Okunma sayısı 454 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Ekim 2024, 16:58
Toplam oynama: 104 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
CumaliKoçovalıBen - Zharkov Ofis Başvurusu
« : 26 Nisan 2021, 01:27:16 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos):
Spoiler:
512.79, -1464.44, 14.98, 124.36

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisimizde Her türlü sport ve classic arabaları alma satma işlerini ofiste rol'e dökeceğiz ve bunun yanına Lüks villa, köşk, apartman, kulube, depo vs. bunların alımları satımlarını orada role dökeceğiz. Uçak olsun helikoperlerle birlikte olmakla ayrıyette şirket toplantısı ve şirket adam alma rolü ve daha benzeri rolleri orada yapmakla bulunup her türlü legal ticaretlerin döneceği bir ofis yapmayı planlıyorum ve bunların yanında kokain, Esrar, Eroin gibi il-legal maddelerin ofis ile daha gözden uzak olması ve kimsenin dikkatini çekmeden piyasaya sürüp ve bunula birlikte her tülü silah
desert eagle, ak-47, m4, refile, mp5, uzi, clock ve aklınıza gelen bütün silah türlerini depolamak ve o silahları legal bir görünüm ile piyasaya sunlakla birlikte dost birlikler ile ticaret masası ve onun yanında toplantıları yapmayı istediğim bir ofis ve bunların yanında meslekler için gereken flatbed, RoadTrain, Taksi vs. bunların kiralabileceğin ve alınıp satılabileceği bir yer olmakla daha aklına gelen uçakların, helikopterlerin, araçların hepsinin kiralabileceğinin yanında her türlü lüks ev, lüks villa, lüks depo, döküntü - hurda depolar ve evler bunların hepsini kiralıyabilecekleri bir ofis olmakla birlikte kolluk kuvvetlerinden silahları saklamaları için özel yerlerin yanında bu silahları isterse satıp isterse kiralabilecek. İstedikleri vakit evler, depolar, villalar, köşkler, silahlar, uyuşturucular, helikopter, uçaklar, spor arabalar, yavaş araçlar bunların anında satabilir veyatta satın alabilirler.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Her türlü sport ve classic arabaları alma satma işlerini ofiste rol'e dökeceğiz ve bunun yanına Lüks villa, köşk, apartman, kulube, depo vs. bunların alımları satımlarını orada role dökeceğiz. Uçak olsun helikoperlerle birlikte olmakla ayrıyette şirket toplantısı ve şirket adam alma rolü ve daha benzeri rolleri orada yapmakla bulunup her türlü legal ticaretlerin döneceği bir ofis yapmayı planlıyorum ve bunların yanında kokain, Esrar, Eroin gibi il-legal maddelerin ofis ile daha gözden uzak olması ve kimsenin dikkatini çekmeden piyasaya sürüp ve bunula birlikte her tülü silah
desert eagle, ak-47, m4, refile, mp5, uzi, clock ve aklınıza gelen bütün silah türlerini depolamak ve o silahları legal bir görünüm ile piyasaya sunlakla birlikte dost birlikler ile ticaret masası ve onun yanında toplantıları yapmayı istediğim bir ofis ve bunların yanında meslekler için gereken flatbed, RoadTrain, Taksi vs. bunların kiralabileceğin ve alınıp satılabileceği bir yer olmakla daha aklına gelen uçakların, helikopterlerin, araçların hepsinin kiralabileceğinin yanında her türlü lüks ev, lüks villa, lüks depo, döküntü - hurda depolar ve evler bunların hepsini kiralıyabilecekleri bir yer olarak kullanmayı planlıyorum.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Andrey Yugovich 1970 yılında Rusya’nın Moskova şehrinde özel bir hastanede dünyaya gelmiştir.  Andrey Yugovich’in babasının adı  Vadim Yugovich annesinin adı ise Natalia Yugovich. Andrey’in babası zengin bir iş adamıydı ve kocaman bir şirketi vardı babası oldukça karda elde ediyordu. Annesi ise çok başarılı bir avukattı bütün Rusya neredeyse Natalia Yugovich'in müvekkiliydi. Andrey’in hayatı hep güle oynaya para içinde geçti. İlkokul ve Ortaokul yıllarında hep başarılı bir çocuk olup ailesini gururlandırmıştı. Andrey daha sonra üniversiteyi kazanıp avukatlık okudu ve avukatlık bölümünden mezun oldu avukatlık bölümünden mezun olduktan sonra annesi Andrey'i yanına aldı Andrey bir çok davayı kazandı Rusya Andrey Yugovich'ten bahsediyordu. Andrey Yugovich bi gün arkadaşlarının tavsiyesiyle Los Santos'a taşınmaya karar verdi. Babası Vadim Yugovich ve annesi Natalia Yugovich'e bu durumu açıkladı. Babası Vadim Yugovich bu duruma karşı çıktı ama annesi Natalia Yugovich bunu sevdi ve gitmesine izin verdi. Andrey Yugovich Annesi Natalia Yugovich'inde iznini alarak apar topar eşyalarını toplayıp Los Santos'a geçiş yaptı bir süre bürolarda çalıştı ve yine Andrey Yugovich Los Santos'un en tanınan avukatlarından biri oldu. Uzun yıllar geçti ve Andrey Yugovich artık Los Santos'ta kendi ofisini açmaya karar verdi. Hemen gerekli yerlere başvuru yapıp ofisi için çabalamaya ve uğraşmaya başladı.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "CumaliKoçovalıBen"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24