Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]w0xic - Malibu Night Club

Başlatan w0xic, 26 Nisan 2021, 00:36:02
Okunma sayısı 501 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
[EKLENEBİLİR]w0xic - Malibu Night Club
« : 26 Nisan 2021, 00:36:02 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Gün içerisinde yaklaşık altı saatlik bir aktiflik sağlayabilirim, bunun IC olarak yapılacak partilerle ve mekan içerisinde gerçekleştirilecek çeşitli rollerle yaklaşık iki saatini bara ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 392.47, -1802.36, 7.82, 194.69

2.02:İş yeri lokasyonu:(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İş yeri adı: Malibu Night Club

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club

2.05:İş yeri interioru: Rainburn Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Lillianna 13 Ekim 1998 tarihinde Almanya'nın "Hamburg" eyaletinde dünyaya geldi. Annesi Luann, İtalya'da epey bir varlıklı olan Lavorgna ailesinden gelmektedir. Annesinin cebinin bol olması, Lillianna'nın küçüklüğünün fazlasıyla şımarık yetişmesine sebebiyet vermiştir. Yine de varlığın verdiği şımarıklığı bir kenara bırakan Lillianna, hiçbir zaman yalnızlık çekmek istememiştir. Kendisine her daim bir yol arkadaşı aramış ve bu konuda on beş, on altılı yaşlarına kadar başarılı olmuştur. Olgunlaştığı süreç içerisinde annesinin Lavorgna şirketi içerisinde varolan işlerine sürekli olarak yardım etmiş ve şirket içerisinde belirli bir saygınlık kazanmayı başarmıştır. Şirket işlerini iyicesine öğrendikten sonra Lavorgna ailesi içerisinde, kendisine ılımlı yaklaşan bir isimle beraber işbirliği yapmaya koyulmuştur. O isim ise Evelina Lavorgna'dır, Lillianna ve Evelina eyaletlere dağılmış şirketin kollarından sorumlu tutulmuşlardır. Uzun süre boyunca beraber çalışan ikili, birbirlerine fazlasıyla alışmış ve aynı şekilde şirketin son on yıllık kâr tablosunu tavan yaptırtmışlardır. Şirketin farklı ülkelere açılmasından ve aynı şekilde farklı ülkelerden sorumlu tutulacak kişilerin aranmasından dolayı ikili beraber geçirdiği uzun süreç sonrasında ayrılmıştır. Evelina, Amerika için görevlendirilmiş, Lillianna ise uzun süre yalnızlıkla baş etmeye çalışmıştır. Tek başına başarısız olduğunu anlayan şirket yöneticisi, Lillianna'yı Evelina'nın yanına görevlendirmiştir. Yalnız geçirdiği süreç boyunca kendisine sürekli olarak fiziksel zarar veren Lillianna, bunların sorumlusu olarak Evelina'yı suçluyor. Bunlara nazaran Evelina ile Amerika'da hızlıca kaynaşmış ve işleri yavaş yavaş yola koymaya başlamışlardır. Lillianna için Amerika'da hayat henüz yeni başlıyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) OOC:Sunucu üzerinde legal birlikler haricinde(lspd, lssd, lsfmd) pek fazla legal rol sürdüren oluşum göremiyorum, bunun beraberinde getirdiği legal rol yapan kişi sayısı da epey bir azalmış durumda. Legal rol sürdürmüş olduğumdan ve bu rolleri başka insanlara da sergilemek istediğimden dolayı bu başvuruyu atmış bulunuyorum. Belki hiçbir şekilde rollere girişmeyen/girişemeyen insanlar için toplu alanlarda rol imkanı çıkabilmesini umuyor ve temenni ediyorum. Bu işyeri tanıtımı sadece bar ile alakalı olan olayları değil de karakterimin ve karakterimin kuzeninin de hayatında yaşadıkları olayları ele alacak. Bu sebepten de rol imkanını fazlasıyla kullanabileceğimizi düşünüyorum.

IC: İşyeri üzerinde aktif olarak çalışacak görevliler alınacak ve her bir görevli için farklı rol imkanları sunulacak, bu rol imkanlarıyla birlikte bar içerisinde aktiflik sağlanacaktır diye temenni ediyorum. Bara gelecek olan insanlar da bu görevlilere fazlasıyla rol imkanı verecektir zaten. Sadece gece kulübü temasına takılı kalmayacağız, bar içerisinde başka-başka etkinliklere de yer verilecektir. IC olarak varlığını sürdüren basın(haber birlikleri) ile anlaşılacak ve barın tanıtımı, reklamı bu yol aracılığıyla verilecektir. Legal birliklerin de rollere fazlasıyla ihtiyaç duyduğu şu zamanda "Malibu Night Club" tüm oyuncular/oluşumlar için rol imkanı sunabilecek düzeyde. Eğer işler istediğim gibi gidecek olursa barın yönetimi için ayrı bir ofis açma planım da bir kenarda duruyor. Bar işi yüzüme gülerse ofis içerisinde de roller oluşturacağım. İşin kısa lafına gelecek olursam aktif olarak yedi yüz elli kişinin oynadığı bir sunucu içerisinde aktif bir bara ihtiyaç varsa bile o bar "Malibu Night Club" olmalıdır. Rol imkanlarımı teker-teker belirttim, eğer cidden belirttiğim hususları başarırsam bile Malibu barı için bir dönüm noktası oluşacak demek anlamına geliyor bu durum. Eğer yönetim ile anlaşabilirsem bile bar içerisinde legal ve belirli zaman aralıkları olmak şartıyla kumar oynatmayı da düşünmekteyim.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Çimento güzergahının taşınmasından ve sahilin aktifliğinin ölmesinden dolayı Santa Maria civarı fazlasıyla boşalmış durumda ve bu aktifliği geri kazanabilmek adına başvuruda bulunuyorum. Oyunculara, barımın içerisinde görevli olarak yer edinmeleri konusunda rol imkanı sunacağım. Aynı şekilde legal basın birlikleri ile anlaşmalar düzenlenecek ve bu anlaşmalar doğrultusunda işyerinin IC olarak tanıtımı yapılacaktır. Bu durumda legal oluşumlara da rol imkanı tanınacaktır. Son olarak tüm oyuncuların müşteri olarak barıma gelmesiyle her birisine rol imkanı tanınmış olacaktır. Sadece başka oyuncular için değil de kendi karakter(ler)im için de rol imkanını fazlasıyla sunacağımı düşünüyorum.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Santa Maria sahilinin eski oluşmuş olan aktifliğini yitirmesi ve bölgenin kimsesiz kalmasından dolayı bu bar başvurusunda bulunuyorum aslında. Barın kalabalık olması ve insanların sadece bar içerisinde değil de bar dışarısında da belirli roller gerçekleştirebileceği düşüncesi içerisindeyim ve eğer bu düşüncem doğruysa bile Santa Maria sahili için bir dönüm noktası olacaktır ve aktifliğini tekrar kazanacaktır. Bar adına sadece Santa Maria için konuşmak doğru olmaz, Idlewood bölgesinde oluşan ve yoğunlaşan rolleri Santa Maria tarafına aktaracak ve aktifliği de beraberinde Santa Maria'ya taşıyacaktır. Legal/il-legal oluşumların da rol imkanlarını zenginleştirecektir.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "w0xic"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: w0xic - Malibu Night Club
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2021, 15:14:19 »
24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına sunun.

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47