Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Simon Derek

Başlatan Rosetti, 23 Temmuz 2018, 13:31:03
Okunma sayısı 451 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Simon Derek
« : 23 Temmuz 2018, 13:31:03 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Simon Derek
Olay Tarihi:

- ‎20 ‎Temmuz ‎2018, ‏‎00:55:12 - Birkaç farklı birliğin buluşması üzerine karakterim Simon Derek ile sürekli olarak atıştı, karşılıklı tehditler edildi.
- 22 ‎Temmuz ‎2018, ‏‎00:03:58 - Simon Derek ve birlik üyeleri tarafından drive-bya maruz kaldık; karakterim yere düşmedi.
- ‎22 ‎Temmuz ‎2018, ‏‎00:37:43 - Karşılık vermek adına yere düşmeyen birlik üyelerimle birlikte karşılık verdik, savaş başlamış oldu.

Olay Zamanı: Yukarıda belirttim.

Oyun için adınız: Dante Riva
CK etmek isteme sebebiniz : Simon Derek karakteriyle Dante Riva karakteri ilk olarak Glen Park'ta karşılaştı.
Üç farklı birliğin toplanıp konuşması sırasında Simon Derek karakteriyle karakterim sürekli olarak atışma hâlindeydi, tehditler savruldu. Herkes ayrılırken karakterim olay çıkmaması için Simon'a karşı iyi bir tepki gösterdi, el salladı. Aynı karşılığı ondan da aldı. Belirttiğim diğer günde ise Las Colinas bölgesinde farklı bir birliğin mekanında bulunuyorduk, onlarla konuşmak için gelmiştik. Ortam gergindi, bu yüzden hepimiz diken üstündeydik; orada bulunan her karakter silahına güveniyordu. Bu sırada Simon Derek ve birkaç birlik üyesi araçlarıyla yanımızdan geçerek drive-by a geçtiler, ateş altında kaldık. Yaptıkları bu hareketten ötürü savaşı başlatmış oldular. Bunun üzerine yere düşmeyen birlik üyeleriyle birlikte Glen Park bölgesine gittik, karşılık verdik.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar:

- Karşılık verdiğimiz kısım

- Bahsettiğim birliklerin toplanıp konuştuğu kısım, chatten bahsettiğim atışmaları görebilirsiniz.

- Bu ne kadar kanıt niteliği taşır bilemiyorum, açıklamasını yapayım. O sırada drive-by yiyeceğimiz aklımızın ucundan geçmiyordu, bu yüzden olayın şaşkınlığıyla ekran görüntüsü alamadım. Sadece şunu söyleyebilirim, karakterim Las Colinas bölgesinde, silahı elinde ve can barı biraz azalmış durumda. Kanıt niteliği taşır mı bilemiyorum dediğim gibi, elimde olanları bırakıyorum.

Çevrimdışı Yakicik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 21 Mart 2020, 18:42
Toplam oynama: 59 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Simon Derek
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2018, 18:27:16 »
Aramızda sonradan bir sorun olduğunu düşünmüyorum, Drive BY kısmına gelirsek; amacımız zaten sizi taramak değildi ki sizi taradığımıza bile emin değilim. Orada farklı insanlarla çatışma halinde olduğumuz için karşılık verdik. Amacımız zaten sizinle savaş başlatmak değildi. Tek yaptığımız rol Glenn parkta konuştuğumuz yerdi, sonradan tatlıya bağlandığını düşünüyorum.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2018, 19:26:28 »
Aramızda sonradan bir sorun olduğunu düşünmüyorum, Drive BY kısmına gelirsek; amacımız zaten sizi taramak değildi ki sizi taradığımıza bile emin değilim. Orada farklı insanlarla çatışma halinde olduğumuz için karşılık verdik. Amacımız zaten sizinle savaş başlatmak değildi. Tek yaptığımız rol Glenn parkta konuştuğumuz yerdi, sonradan tatlıya bağlandığını düşünüyorum.

Evet, dediğin gibi Simon karakteriyle hiçbir sorunumuz yok. O drive-by ın bize atılmadığını zaten anladık -bunu ooc olarak anladık, karakterlerimiz anlayamadı çünkü sen hariç diğerleri maskeliydi- , çünkü bizim bölgemizde bu saldırı gerçekleştirilmedi. Fakat sorun şu ki, bizim ekibimizden olan insanlar da yere düştü ve karakterlerimiz bu durumda seni gördüğü anda direk karşılık verme isteği duydu. Normal olarak toparlandık ve karşılık verdik. Ne kadar bize karşı olmasa da sonuçta biz sizden bir hasar aldık, karşılık verdik. Savaşı başlattınız, devam ettireceğiz. Bu savaş gereğinden fazla uzarsa iki birlik için de işin cıvkı çıkacak, sadece zarar alacağız. Bu yüzden karakter ölümü iznini istiyoruz.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2018, 21:31:34 »
Talep geri çekildi, bahsettiğim roller yaşanmamış gibi davranılacak. K&A.