Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]"#StormAngel" - "Serbian Estate Office"

Başlatan #StormAngel, 26 Mart 2021, 15:32:46
Okunma sayısı 501 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #StormAngel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Şubat 2024, 19:02
Toplam oynama: 254 gün, 20 saat
Köken: Alman
Son giriş: 04 Şubat 2024, 19:01
Toplam oynama: 19 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 21:38
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2792.80, -1087.55, 30.71, 88.97

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: ●Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Açıcağımız ofis, Sırp Suç Ağı Yapılanması'nın il-legal işlerden kazandığı kara paraları aklandırmak için kurulucaktır. Ayriyetten Birliğin finansal konuda güç kazanmasında büyük rol oynıyıcaktır. Bu ofisi Emlak üzerine açıcak olup, genellikle East Beach civarındaki evlerin satılmasında ve alınmasında rol oynuyucaktır. Ofiste aktif roller döndürmeye özen göstericeğiz. Ofisde toplantılar, anlaşmalar ve benzeri çeşitli roller dönücektir. Biz bu ofisi açarak rol kapasitemizi arttırmak istiyoruz. Bu ofisde ileride Emlak sektörü dışında Otomotiv sektörünede yer ayırmayı düşünüyoruz. Otomotiv sektöründe araç sevkiyatları, sponsorluklar ve benzeri çeşitli roller dönebilir. Ofisimizde her haftasonu Genel ve Yönetim olacak şekilde iki toplantı olucaktır. Genel toplantılarda alımlar, satımlar ve piyasa durumları vesaire hepsi tartışılacaktır. Yönetim toplantılarında ise gelirler, giderler, borçlar, finansal konular, sponsorluklar, yatırımlar ve ofis çalışanları hakkında ağırlıklı olacak şekilde konuşulacaktır. Yatırım işlerinde yurt dışından gelicek olan yatırımcıları Ofisimizde ağırlıyıcağız. Emlak sektöründen kazandığımız paralar ile bir çok ülkede yatırım olarak inşaatlar, yeni projeler, çalışmalar yürütmeyi planlıyoruz. Bu projelere sponsorlarımız ile beraber büyük yatırım yapıcağız. Los Santos'da belirli inşaat projeleri yürütmeyi planlıyoruz. Ayrıca gelen paralarla Bitcoin alım-satım yapmayı planlıyoruz. Sponsorlarımızla beraber olup gerekli görüşmeleri, toplantıları yapıp bu işlere daha çok önem göstericeğiz. Ofisde aktif rol ortamlarını bu şekilde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Legal tarafada ayrıca bir önem göstermek için bu ofisi açmak istiyoruz.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Belirttiğim gibi ofisi Emlak sektörü üzerinde kullanıcağız. Belki ilerde Otomotiv işinede girerek hem Emlak hem Otomotiv işlerini beraber yürütebiliriz. Ofisimizi legal rollere ağırlık vermek için açıcağız. Legal işlerimizide bu ofis üzerinden yürütüceğiz. Ofisin konumu olsun, işlevi olsun bizim için önemli. Ofisimizde çeşitli etkinlikler, toplantılar, yeni projeler yapılıcaktır. Sürekli ofisi aktif tutup, reklamlar atıcağız, alım satımlar gerçekleştiriceğiz. İnternet sitemizi kurup, internet üzerinden de ev alım satım, kiralama işlemleri yapıcağız. Sevkiyatlardan  gelen paralar yani İl - legalden kazandığımız kara paraları alım - satım dan gelen paralarla karıştırıp aklıyıcağız. Gelen paraları şirketin kazancı olarak sayıcağız ve parayı aklamış olucağız. Bu ofis bizim işimizi kolaylaştırıcak ve rollerimizi hayli hayli arttırıcaktır.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisi açmak istememizin en büyük nedeni rol kapasitemizi arttırmaktır. Bunun haricinde kendimiz dışında oyunculara rol kazandırmaktır. Emlak işini yapıcağımız için sürekli aktif olucağız, roller döndürüceğiz. Reklamlar vericeğiz, müşterilerin peşinden koşturucağız. Ev alım satımları yapıcağız. Diğer oyuncularla aktif bir şekilde rol yapıcağız. Ofis tanıtımında satıcağımız evlerin örnekleri olucak. Yatırımcılarımızla, dostlarımızla, müşterilerimizle toplantılar, konuşmalar düzenliyiceğiz. Ofisi her zaman aktif tutucağız, ofis tanıtımlarınada rollerimizi paylaşıcağız. Yeni çalışmalar başlatıcağız, projeler, yatırımlar olucak. Bunları ortaklarımızla, sponsorlarımızla gerçekleştiriceğiz. Çeşitli etkinliklere, toplantılara ev sahipliği yapıcağız. Toplantılarımızı, görüşmelerimizi vesaire konuları artık ofis tarzı yerde yapmak istediğimiz içinde böyle bir karar aldık. Bölgedeki üstünlüğümüzü kurmak için bu ofisi açmak istedik. Ofisi açmak istediğimiz yer East Beach'ın gözde bir yeri olduğu için burayı seçtik. Zamanımızı fazlasıyla bu ofiste geçiriceğiz. Rollerimize ciddi anlamda katkı sağlıyıcaktır. Ofis açıldıktan sonra ofisdeki aktifliğimiz ve rollerimiz görünücektir. Rollerimizi dikkatli ve önem vererek yapıcağız. İşi eğlenceli bir hale getireceğiz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "#StormAngel"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: Serbian Estate
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2021, 00:23:26 »
1.06 kısmı kelime bakımından yetersiz, kelimeleri tamamlayın - konu başlığını kurallara uygun düzenleyin.
Düzenlemeyi gerçekleştirdikten sonra 24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına sunun

Çevrimdışı #StormAngel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Şubat 2024, 19:02
Toplam oynama: 254 gün, 20 saat
Köken: Alman
Son giriş: 04 Şubat 2024, 19:01
Toplam oynama: 19 gün, 23 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 21:38
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Serbian Estate
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2021, 12:52:39 »
1.06 kısmı kelime bakımından yetersiz, kelimeleri tamamlayın - konu başlığını kurallara uygun düzenleyin.
Düzenlemeyi gerçekleştirdikten sonra 24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına sunun
Düzenlendi, ofis tanıtımı açıldı. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=154015.0

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24