Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Crenshaw Boulevard Mafia!

Başlatan Expandar, 21 Temmuz 2018, 01:03:57
Okunma sayısı 5780 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 13:21
Toplam oynama: 62 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Crenshaw Boulevard Mafia!
« : 21 Temmuz 2018, 01:03:57 »

Müzik için bas.

Polis, mafyalar... Herkesin üzerime geldiği bir anda bunalmış ve şehri terk etmiştim. Çetelerden hiç bahsetmiyorum çünkü hepsini elimizde oynatıyorduk. Şehirden ayrılma hikayemi yolu Doğu yakasından geçen herkes iyi biliyordu. İllegal işler dahil her türlü gelirimi diğer dava arkadaşlarıma devretmiştim. Onunla yollarımız Bloods macerasına katıldıktan bir süre sonra kesişmişti. Kısaca genç yaşımdan beri yanımda olan ender insanlardandı. Meksika'da kendi kıçımı kurtarmaya çalışırken o benden arta kalanları yönetecek, her şey yatışıp geri döndüğümde tüm gücümüzle kaldığımız yerden devam edecektik. Çok uzun süre sınır tarafında çürümüş bir evin içinde kapalı kaldım. İki sene sonra bir kez daha anladım ki bu çukura giren ne yaparsa yapsın boka batıyor. Dünyanın tüm teknolojileri emrinize de serilse bir süre sonra pislik içinde boğuluyorsunuz. Nitekim öylede oldu.

3 Haziran 2018, Bu dava uğrunda hayatını kaybedenlerin ve bu mahalle uğrunda can verenler için mahalleye iyice bir göz gezdirdim ve her köşesine durgun bir şekilde bakındım. Onların diğer dünyada güzel hayat sürdüklerinden emindim. Eminim yukarıda bir yerlerde bana küfürler ediyordur. Bloods kültürünün içindende olsa ölmeyi hak etmiyordu, gençti. Yürüyerek Doğu yakasına kadar geldim. Birbirine küfür eden insanlar görüyorum. Yaratmaya çalıştığımız modelin içine edilmiş, çete ve gruplar akıl almaz bir hal almış. Bir isim takmaya kalksam çeteden başka her türlü şeyi söylerim ama susmayı tercih ettim. Yüzüme bakan ama beni tanımayan insanlar gördüm. Dönemimizden kimseler kalmamış, herkes dağılmış. Sahip olduğumuz her köşe işgal edilmiş.

Elimizde kalan ve gizliliğini koruyan tek adrese, Blueberry kasabasındaki bloklara doğru yürümeye başladım. Bir taksi durağını arıyordum. Eski üyelerden kalan eşyaların yeni liderlere emanet edildiğini biliyordum. Bloklarda bulunan bir depoya girdim. Deponun içerisinde gördüğüm manzara şu şekildeydi. Bir tarafta silahlar, asılı kırmızı Bloods kültürüne ait bayraklar ve sayısız kiloyla uyuşturucu. Bunları gördükten sonra biraz silkindim ve geriye çekildim. Depodan çıkıp dışarıda bir sigara içtim. Sigarayı içmemin sebebi asıl biz tekrardan buna hazırmıydık? Aslında hazır olmasak ölenlerin ruhuna ihanet etmiş olacağımızdı düşündüm. İçeriye girip tüm eşyaları alıp evime koydum.

Crenshaw Mafia geliyordu, herkes bilecek!

Crenshaw Mafya Gangster Bloods" (CMGB) olarak da bilinen Crenshaw Mafya Çetesi, 1970'lerin sonlarında batıdaki "Kay Bee" olarak bilinen bir adam tarafından kurulan, uzun zamandır aktif olan bir Afrikalı-Amerikalı sokak çetesidir. Crenshaw Mafya Çetesinin toprakları olarak iddia ettiği alan, Yüzyıl ve Crenshaw Bulvarı etrafında merkezlenen "Alt" olarak bilinir. 104. caddede Bazı üyeleri şehrin diğer bölgelerinde yaşamış olsa da, çoğu bu mahallede bir araya geldi.Crenshaw Mafya Çetesi, LA Denver Lane Bloods ile yakın bir ilişki içerisindedir ve 20 yıldan fazla süredir beraberler.Bu ittifak, 1. nesil tarafından “Denver Mafias” olarak biliniyordu ve daha sonra 2. nesil / sonraki nesil tarafından “Mafya Lanes'i" oluşturuyordu.

Drag Yarışları Nedir?

Drag yarışları genellikle Otomobil ve Motorsikletlerin yarıştığı, bir seferde iki aracın asfalt zemin üzerinde kalkış yaptığı ve belirlenen mesafe sonundaki bitiş çizgisini ilk geçenin kazandığı bir motor sporudur.Standardı 402 metre (1/4 mil) mesafeyle yapılan yarışlarda pist 782 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğinde olmalıdır. 30 metrelik lastik ısıtma bölümünün ardından 402 metrelik yarış parkuru ve 350 metrelik durma mesafesi olmalıdır.Araçlar, Ön çekiş, Arka itiş, 4 tekerlekten çekiş ve motor hacmi gibi kriterlere göre kura veya organizatorün belirleyeceği şekilde eşleşirler. Kalkış sırasında iki kez erken kalkış yapanın bir kez mağlup sayıldığı, rakibinin güzergahına giren de diskalifiye edilir.
Low-rider Kapışmaları!

Low-rider kapışmaları genelde iki tarafın ortaya belli bir para koyarak, araçlarındaki hidroliklerle gösteri yaparak birbirleriyle rekabete girmesiyle başlar. Kapışma sırasında ya bir taraf pes eder, ya da kapışmayı seyreden, bölgenin ileri gelenleri gelen tezahuratla göre kimin kazandığını belirler, yaklaşık beş dakika kadar sürer bu kapışma. Crenshaw Mafyasının en büyük geleneklerinden biri olan bu kapışma yıllardır devam eder, bunun için belli bir zaman gerekmez ve caddede herhangi biriyle anlaşarak bu kapışmaya girebilirsiniz. Yarışma sonucunda bölgedeki low-rider sahipleri araçlarına geçer ve cadde üzerinde konvoy şeklinde bir kaç tur atarak gövde gösterisi düzenler.

Crenshaw Mafia hakkında ufak bir bilgilendirme videosu

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

Çevrimdışı saido

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Coby Dobbs Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 04:06
Toplam oynama: 128 gün, 6 saat
Ynt: Crenshaw Mafia Gang'
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2018, 01:04:06 »

Çevrimdışı Awe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2020, 16:55
Toplam oynama: 72 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2018, 01:04:21 »
Ben yaptım ne bekliyon

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 94 gün, 15 saat
« Yanıtla #3 : 21 Temmuz 2018, 01:04:38 »
                                                                                                                BIRLIK HOOD

NOT: Hood geliştirilmeye devam ediyor. Son hali video ile yüklenecek.

vsyklws. map

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 16 Şubat 2024, 17:24
Toplam oynama: 104 gün, 4 saat
Köken: Arap
Son giriş: 16 Şubat 2024, 17:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 21 Temmuz 2018, 01:05:23 »
REZ

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 94 gün, 15 saat
« Yanıtla #5 : 21 Temmuz 2018, 01:05:46 »
rez

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52
Toplam oynama: 96 gün, 16 saat
« Yanıtla #6 : 21 Temmuz 2018, 01:05:55 »
Başarılar
DİP DİP ÇOK DİP NOT
Spoiler:
eski kadroyu toplaama

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 13:21
Toplam oynama: 62 gün, 13 saat
« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2018, 01:07:23 »
Başarılar
DİP DİP ÇOK DİP NOT
Spoiler:
eski kadroyu toplaama
O konu halledildi bile

Çevrimdışı Onite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 18 Ocak 2022, 01:29
Toplam oynama: 199 gün, 14 saat
« Yanıtla #8 : 21 Temmuz 2018, 01:08:26 »
Drag Yarışlarını görünce silkindim. Yer tutayım şuradan rez.

Çevrimdışı yunusemre157

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 21 Temmuz 2018, 01:10:43 »