Dostum, buna benzer bir Ar-Ge açtım ve bu platformdaki oyuncular maalesef uzaylı. Ben AR-GE'yi Destekliyorum Neden bir uzaylı dediğimi açıklayayım: Oyuncular il-legal olanlar birliğie katılmıyor, hapis cezasından korkuyorlar (sicil kirlenmesi veya hapis sürelerinin fazla olması ), hepsi legal görünüme sahip ancak yasadışı iş yapıyorlar. (adam birliğe katılmıyor ama kendi raconunu kesiyor)Admin 'ler polisleri çalıştırmayı bırakırsa ben onları göreceğim. (bir çok admin pd görevi yapıyor)Adminlerin suçu yok yönetimi sen yapamıyorsan biz ne yapalım? Bunu söyleyen insanda beyin bulmak zordur çünkü hiçbir zaman yasadışı bir il-legal birlik kurmamış, yönetmemiş veya il-legal birliğe girmemiştir. Yani bu sunucuda yasal olmayan birliğin değersiz oldu ğunu söyleyeceğim, harekete geçebilecek kimse yok! Herkes bir Freeroam veya Hırsız Polis sunucusunda oynuyormuş gibi eğleniyor. Rina yönetimi ne yazık ki bunun farkına varmadı. ((Farkında ama görmezden gelerek sizinde kanmanızı sağlıyor)) yönetimin ekibinin sadece amaçları biri ihlal yapsada Hard-RP sunucusu gibi büyük cezalar soksam derdinde . Kendinizde buna karşı çıkmayarak izin veriyorsunuz o ayrı mesele DeathMatch (DM ) ile uzaktan, yakından alakam yok ama DM 'cilere saygım var. DM 'cilere hiç sordunuz mu neden böyle hareket ettiklerini ? (adam akıllı konuşun ki düzgünce cevabını alırsınız) sonra yasaklayın veya hak vererek affedin! Kişiye katılıyorum,son zamanlarda insanlar sadece para kasmayı hedefliyor,kimse rol yapmıyor,yapan 1-2 kişi var onlarda rollerini doğru yapmıyor veya il-legal bir birliği bile olmayanlar kendi raconlarını kesiyor ve legal görünüyorlar dışarıya karşı.PD'ler desen zaten kendi kafalarına göre hareket ediyor,haklı olduğun yerde bir bakıyorsun ki,haksız çıkmışsın ve jaildesin.Sunucuya gerçekten acilen bir düzenleme yapılması gerekiyor,aksi takdirde oyuncu kaybetmeye devam edeceğiz.