wllah abi sen reel arkadaşımsın evimde yedirdim içirdim ama bi noktada zıtız sen illegalsin ben pd seninle aylarca da konuşsak bu konuda anlaşamayız 1.si faction abuse banlanır hile açan bir oyuncu proba alınır pdyse daha zor alınır pd ihlal yapar 60dk lık jail 300dk olur pdler dakka başı spec yetkisi olan herhangi bir pd yetkilisi canı isterse spec atar ki sürekli specleniyoruz 2.si benim gibi pdye rol için girenlerin sayısı pd tanıtımdan da göreceğin üzere çok fazlalaştı üstüne bir memur hatalı bir şekilde biriini vurursa bir kanıtı yoksa ve bu kişi suçsuz olduğunu belirtip memura şikayet açarsa online işlemler kısmından ic olarak bu memur direk sivilin canına kasttan hem pdden ihraç ediliyo hem tutuklanıyo 3. olarak metro devriyelerine değinelim bak bunda haklısın biz 5 ay önce metro devriyesi çıkmak için yalvarıyorduk bizi çıkartan yoktu çıkmamıza çok kızıyolardı şimdi sabah akşam metro devriyesi var doğru diyosun ama son 4 gündür öyle böyle dm yok bi yandan gerekli hiç bir şey diyemem 4. olarak sniperi pdde kullanan kişi sayısı 3 kişi bu kişiler haricinde birisi sistemsel olarak alamıyor 5. olarak pdlere sürekli ma kontrolü ve sicil kontrolü yapılıyor zaten 6. olarak pd veya sdlerin çatışma videoları ben sivil olarak da izlesem pd olarak da izlesem hiç bi eksisi artısı olmaz bana adamda da iyi kol varmış der geçerim likemı atıp 6. olarak benim dönemimde giren ve illegal işlere karışan tüm pd üyeleri 2-3 kişi canlı olarak banlandı 80 bin dakika ooc jaillendi yani yok adam kayırmaymış yok pd yi koruyolar şu bu öyle durumlar yok babasının oğlu değil kimse yapar işlemi geçer bu admin bile olsa öyle admin ic olarak bi hata bile yapsa yetkili bile olsa pdde ceza alıyor merak etme