Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helper

Başlatan Luanvice, 12 Şubat 2021, 00:50:45
Okunma sayısı 1902 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Helper
« Yanıtla #20 : 14 Şubat 2021, 13:02:19 »
Görevlilerin özel odaları var tabi, işinize geldiği gibi.
onlar yönetim ekibinin bir parçası olduğu için özel odaları olabilir mi acaba? .d .d
senin helper olman bişey değiştirmiyor hala normal oyuncu sayılıyorsun
oyuncular içinde en başta kanallar var gir oraya muhabbet etmek isteyen adamda gelsin orada yapın sohbetinizi

Çevrimdışı Becherovka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2023, 13:51
Toplam oynama: 124 gün, 6 saat
Joel McGhee Lv.24
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 14 Şubat 2021, 20:27:33 »
Gereği yok, en altta oda oluşturup konuşabilirsin.
Bana kalırsa gerek yok.

Çevrimdışı SprateL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Emma Fischer Lv.28
Son giriş: 09 Aralık 2022, 20:42
Toplam oynama: 221 gün, 6 saat
« Yanıtla #22 : 14 Şubat 2021, 20:28:48 »

Çevrimdışı Meren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Kasım 2023, 14:47
Toplam oynama: 54 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 20 Aralık 2023, 22:43
Toplam oynama: 142 gün, 8 saat
« Yanıtla #23 : 15 Şubat 2021, 11:41:22 »

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 15 Şubat 2021, 11:52:54 »
onlar yönetim ekibinin bir parçası olduğu için özel odaları olabilir mi acaba? .d .d
oyuncular içinde en başta kanallar var gir oraya muhabbet etmek isteyen adamda gelsin orada yapın sohbetinizi
Evet, eski bir görevli arkadaşın bu tarz şeylerin söylemesi gayet normal ve komik :d
Politikalara bir göz atmanı öneriyorum ama tabi senin gibi forumdan sallayacak yer arayıp, dakikada bir ileti yasağı yiyen birisi politikaları ne bilsin?

Spoiler:
Forum Görevlisi: Oyuncu şikayetlerini değerlendiren ve oyuncu şikayetlerinin sonucuna göre ceza uygulayan helperlerdir.
Oyun Görevlisi: Oyun üzerinden gönderilen talepleri inceleyerek kanıtlandırma ile ceza uygulayan helperlerdir.

Görevlilerde helper sayılıyor, sadece Oyun Görevlileri oyun taleplerine/rol taleplerine, Forum görevlileri forum üzerinden gelen şikayetlere, helperlar ise oyun içerisindeki soru ve bug talepleri ile ilgileniyorlar. Görevlilerin girebiliceği farklı odalar varken, helperların özel olarak girebiliceği 1 tane oda yok.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 15 Şubat 2021, 18:37:16 »
Evet, eski bir görevli arkadaşın bu tarz şeylerin söylemesi gayet normal ve komik :d
Politikalara bir göz atmanı öneriyorum ama tabi senin gibi forumdan sallayacak yer arayıp, dakikada bir ileti yasağı yiyen birisi politikaları ne bilsin?

Spoiler:
Forum Görevlisi: Oyuncu şikayetlerini değerlendiren ve oyuncu şikayetlerinin sonucuna göre ceza uygulayan helperlerdir.
Oyun Görevlisi: Oyun üzerinden gönderilen talepleri inceleyerek kanıtlandırma ile ceza uygulayan helperlerdir.

Görevlilerde helper sayılıyor, sadece Oyun Görevlileri oyun taleplerine/rol taleplerine, Forum görevlileri forum üzerinden gelen şikayetlere, helperlar ise oyun içerisindeki soru ve bug talepleri ile ilgileniyorlar. Görevlilerin girebiliceği farklı odalar varken, helperların özel olarak girebiliceği 1 tane oda yok.

anaa hakancığım sen misin lan .d
bende diyom bu değişik kim derdi ne diye şimdi fark ettim isim değiştirmişsin .d

politikalar allah yapısı değil eksik olan kısımlar var illa şimdi orada helper yazıyo diye robot gibi iki komutla bug soru reklam talebi bakan sen kendini oyun içi ihlal taleplerini ve forum şikayetlerini inceleyen ardından duruma göre CEZAİ İŞLEM UYGULAYAN GÖREVLİLER ile bir mi tutuyorsun JGHSDGSDKJFHSDFJKLDSHFKLJDSFDSFDS

ben bir malım hala anlamadım diyorsan aç burayı
şimdi en basitinden bu adamların adları admin şikayetleri altında senin adın helper şikayetleri altında yer alıyor
hadi ben malım sürekli ihlal yapıyorum kuralları politikaları bilmiyorum adminlerde mi mal onlarda mı benim gibi ihlalci niye eklemişler o isimleri oraya? HGSDJKHSDKJFHBDSJKOFJDSLKGDSHLKGJHDSJFDSLBDSJFHDSKJFHNDSF

Geçmişte görevli olmuş birisinin kendi egosunu bu kadar tatmin etmesine şaşırmadım. Seni admin yapsalar daha neler görecektik :d Hayatının %99'luk kısmını forum içerisinde boş iletiler atıp, sağa sola sallayan hayatta amacı bile olmayan bir insan ile polemiğe girerek zamanımı boşa harcamak istemiyorum. Bu kafayla ilerlemeye devam et, kurduğun mantık olağanüstü. :hand:

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #26 : 15 Şubat 2021, 18:56:34 »
Spoiler:

Spoiler:

anaa hakancığım sen misin lan .d
bende diyom bu değişik kim derdi ne diye şimdi fark ettim isim değiştirmişsin .d

politikalar allah yapısı değil eksik olan kısımlar var illa şimdi orada helper yazıyo diye robot gibi iki komutla bug soru reklam talebi bakan sen kendini oyun içi ihlal taleplerini ve forum şikayetlerini inceleyen ardından duruma göre CEZAİ İŞLEM UYGULAYAN GÖREVLİLER ile bir mi tutuyorsun JGHSDGSDKJFHSDFJKLDSHFKLJDSFDSFDS

ben bir malım hala anlamadım diyorsan aç burayı
şimdi en basitinden bu adamların adları admin şikayetleri altında senin adın helper şikayetleri altında yer alıyor
hadi ben malım sürekli ihlal yapıyorum kuralları politikaları bilmiyorum adminlerde mi mal onlarda mı benim gibi ihlalci niye eklemişler o isimleri oraya? HGSDJKHSDKJFHBDSJKOFJDSLKGDSHLKGJHDSJFDSLBDSJFHDSKJFHNDSF

Geçmişte görevli olmuş birisinin kendi egosunu bu kadar tatmin etmesine şaşırmadım. Seni admin yapsalar daha neler görecektik :d Hayatının %99'luk kısmını forum içerisinde boş iletiler atıp, sağa sola sallayan hayatta amacı bile olmayan bir insan ile polemiğe girerek zamanımı boşa harcamak istemiyorum. Bu kafayla ilerlemeye devam et, kurduğun mantık olağanüstü. :hand:

neyse silim uzamasın konu hadi bb :hand: :hand:
adamsın hakan ab böyle devam .d .d