Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

sons of anarchy hayranları

Başlatan sahânn, 07 Şubat 2021, 22:39:01
Okunma sayısı 2424 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
Ynt: sons of anarchy hayranları
« Yanıtla #10 : 26 Mart 2021, 17:09:24 »
diziyi MC kültüre yanaştırıp yanaştırmamak tamamen opsiyonel, cidden bu kültüre kendisi vermiş bilgili birisine sormak lazım.

yok gerek yok sormaya. dizi biz mc kültürü öğretiyoruz diye bir şeyde bulunmuyor zaten jax teller'in hayatını görüyoruz gibi bir şey dizi. çok büyük şeyler bilmeye gerek yok ki  :peace:
evet bir tık öyle, dizide jax dışındakiler arka planda kaldı sürekli.

Çevrimdışı Jolk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ocak 2022, 14:09
Toplam oynama: 30 gün, 17 saat
« Yanıtla #11 : 27 Mart 2021, 13:16:11 »
MC kültürünü hiç bir şekilde yansıtmayan bir dizidir iki sezon izledim ancak çok beğenmedim sebebi;

Spoiler:
İkinci sezonda prospecti saçma bir şekilde diziden çıkartmalarından dolayı izlemeyi bıraktım

senaryo gayet iyi. o kısımda çaylağın, kulüp içerisinde önemi olan canı tehlikede bir bebek için canını feda etmesini konu edinmişler. Tabii arka planında ne döndüğünü bilemem, belki de çaylağı oynayan kişinin sözleşmesi bitti veya diziden kendi isteğiyle ayrıldı. Sadece o kısıma takılıp diziyi izlemeyi bıraktıysan kaldığın yerden devam et derim.
Evet, konuyu biraz aşatırdım ve dizinin senaristlerinden birisi şöyle bir şeyler demiş ; "Farklı projelerde yer almak istedi kendisi ayrılmak istedi biz de ona en iyi ölüm senaryosunu yazmaya çalıştık" gibi şeyler demiş galiba doğru olabilir.

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
« Yanıtla #12 : 27 Mart 2021, 13:56:11 »
chibs adam hocam.
1

Çevrimdışı Becherovka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2023, 13:51
Toplam oynama: 124 gün, 6 saat
Joel McGhee Lv.24
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:29
« Yanıtla #13 : 27 Mart 2021, 15:07:53 »

Çevrimdışı vipergodd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudolf Kraus Lv.21
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 16:21
Toplam oynama: 102 gün, 13 saat
« Yanıtla #14 : 29 Mart 2021, 15:08:04 »
MC kültürünü sevenler için çerezlik dizi.

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
« Yanıtla #15 : 29 Mart 2021, 17:06:16 »
Spoiler:
MC kültürünü hiç bir şekilde yansıtmayan bir dizidir iki sezon izledim ancak çok beğenmedim sebebi;

Spoiler:
İkinci sezonda prospecti saçma bir şekilde diziden çıkartmalarından dolayı izlemeyi bıraktım

senaryo gayet iyi. o kısımda çaylağın, kulüp içerisinde önemi olan canı tehlikede bir bebek için canını feda etmesini konu edinmişler. Tabii arka planında ne döndüğünü bilemem, belki de çaylağı oynayan kişinin sözleşmesi bitti veya diziden kendi isteğiyle ayrıldı. Sadece o kısıma takılıp diziyi izlemeyi bıraktıysan kaldığın yerden devam et derim.
Evet, konuyu biraz aşatırdım ve dizinin senaristlerinden birisi şöyle bir şeyler demiş ; "Farklı projelerde yer almak istedi kendisi ayrılmak istedi biz de ona en iyi ölüm senaryosunu yazmaya çalıştık" gibi şeyler demiş galiba doğru olabilir.
bunu bilmiyordum, yine de senaryoya uyum sağlamış diyebilirim.

spoiler var izlemediysen bakma
ayrıca şunu da söyleyeyim dizi içinde Clay'a onlarca haksızlık yapıldı, en son yamayı Jax aldı ve işleri daha çok eline yüzüne bulaştırdı. Emin olmadığı bir konuda 2 tane "First 9" üyesini öldürdü. Bu konu hakkında yabancı bir kaynaktan çevrilmiş Clay'in yazdığını bilip-bilmediğim bir yazı dahi var.
clay'in yazısı
"merhaba, ben clay. sons of anarchy klübünün eski başkanıyım. klübümü, ailemi, arkadaşlarımı, gemma'yı ve ailemi canımdan çok sevdiğimi herkes bilir. charming kasabasını da ne kadar sevdiğimi söylememe gerek yok herhalde.

yıllar boyunca sons of anarchy'nin başkanlığını yaparken belli başlı amaçlarım vardı. bunlardan biri klüp üyelerine geçim kaynağı sağlamaktı. bunun için istemeden de olsa silah ticaretine girmek zorunda kaldık. bir yandan da charming kasabasını güvenli, sakın ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için uğraştık. gerek yerel polisle gerek diğer çetelerle denge politikası yürüterek charming'i suç unsurlarından uzak tuttuk. amerika'da sokaklarında uyuşturucu satılmayan, insanların güvenli bir şekilde yürüyebildiği tek tük yerden biri haline getirdik. çevremizdeki diğer şehirlerde zenci, meksikalı, nazi ve çinli çeteler terör estirirken charming sessiz, sakin ve huzurlu bir yer olarak kaldı.

beni sürekli eleştiren jax başa geçince ne oldu? eleştirdiği her seyi dozunu da arttırarak devam ettirdi. silah ticaretini devam ettirdi, uyuşturucu ticaretini büyüttü, şehrin merkezine kerhane açtı, fuhuşa açıktan destek verdi, çete savaşlarını charming'e getirdi, kasabada bombalar patladı, gece klüpleri tarandı, sokaklar kan gölüne döndü, bir çok soa üyesi hayatını kaybetti. jax kardeşi kardeşe kırdırdı. charming'de zerre kadar huzur kalmadı.

ben başkanken diğer çetelerle ufak tefek çatışmalar dışında hiç husumet yaşanmamıştı. jax başa geçince bir meksikalılara savaş açtı, bir zencilere savaş açtı, sonra gitti çinlilere savaş açtı, o da yetmedi federallere daldı ve federal ajan öldürttü. pope'a uyup kendi kardeşlerini sattı. kendi karısını bile koruyamadı. eskiden gıptayla bakılan charming resmen afganistan'a döndü. ben başkanken yaptıklarım hep bir denge politikasının sonucuydu ve irlandalılardan zencilere kadar kurduğum çoklu ittifaklar sayesinde her şey makine gibi tıkır tıkır çalışıyordu. jax hırsı yüzünden herşeyi bok etti.

sonra beni satıp iftirayla hapse attırdılar ama yine de klübü satmadım. devlet itirafçı olmam için çok uğraştı ve çeteyi satıp kendimi kurtarma şansını defalarca elde ettim ama bunu yapmadım. yeri geldi dayak yedim, yeri geldi tecavüzle tehdit edildim ama klübü hiçbir şekilde satmadım. son anıma kadar klübe bağlı kaldım ama grubun bir çok üyesi gibi jax'in intikam hırsına kurban gittim.

en çok eleştirildiğim konulardan biri opie konusu. kulağımıza opie'nin satış yaptığına dair istihbarat geldikten sonra opie'nin arabasıyla cep telefonunda dinleme cihazları tespit ettik ve o anda elimizde olan bilgilerle klübü korumak için karar vermek zorundaydık. evet yanlış karar verdik ama olaya bizim açımızdan bakınca seçeneklerimiz sınırlıydı. günün sonunda opie'yi öldüren şey jax ve jax'in yaptığı hatalar oldu. jax'in kardeşim dediği opie'yi öldürten pope ile uzun süre işbirliğine devam etmesi de dikkatlerden kaçmasın.

piney konusu da tartışmaya açık. beni şantajla tehdit eden ve klübü bölme riski olan birini hayatta tutamazdım. klübün geleceği için onun gitmesi gerekiyordu. belki karar yanlıştı ama amacım klübü korumak ve bir arada tutmaktı. ben aradan çekilince klübün başına gelenler ne kadar haklı olduğumu göstermeye yeter herhalde.

bir başka konu da juice meselesi. juice çok hatalar yaptı ama benim amacım her zaman insan kazanmak olduğu için onu kanatlarımın altına aldım. peki jax ne yaptı? juice'i satarak tecavüzcü nazilerin kollarına attı. hani grup üyeleri bir aileydi? insan ailesini bu şekilde satar mı?

jax yıllarca beni eleştirip atar yaptıktan sonra eleştirdiği şeyin daha beterine dönüştü, güç zehirlenmesi yaşadı ve kendisi dahil herkesin başını gereksiz belaya soktu. her şeyi de yüzüne gözüne bulaştırdı. uzun vadede amacım jax'i zaman içinde yetiştirerek hazır olduğunda liderliğe getirmekti ama o henüz hazır değilken darbe yapmaya kalktı ve bu işten kendisi dahil herkes zararlı çıktı.

not: jax'in babasını ben öldürmedim. "

Çevrimdışı furknpasha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2024, 23:32
Toplam oynama: 150 gün, 18 saat
Son giriş: 03 Ocak 2024, 18:06
Toplam oynama: 11 gün, 22 saat
Son giriş: 23 Şubat 2025, 01:04
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #16 : 13 Nisan 2021, 02:09:44 »
MC kültürünü sevenler için çerezlik dizi.

çerez

Çevrimdışı sabendoğu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:05
Toplam oynama: 131 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 09:30
Toplam oynama: 10 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Haziran 2023, 19:58
Toplam oynama: 38 gün, 20 saat
« Yanıtla #17 : 14 Nisan 2021, 09:11:58 »
mc kültürünü gerçekten anlamak ve görmek isteyen birisi bu diziyi izlemez, dizi sadece güneş gözlüğünden ve havasından geçinmeyen adamlardan oluşuyor. gangland undercover adlı diziyi izlerseniz neden sons of anarchy'e mc kulübü gözüyle bakılmayacağını anlarsınız. 6 7 ay mc rolü yaptım ve mc kültürünün çoğu olayını gangland undercover adlı dizi sayesinde öğrenmiştim, pişman olmayacksınız kesin izleyin  :helal:
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 14 Kasım 2023, 20:17
Toplam oynama: 95 gün, 0 saat