Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

30.01.2021 : İleti veya Konu Beğenme

Başlatan Hera, 30 Ocak 2021, 14:43:59
Okunma sayısı 39321 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı whitemamba

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:17
Toplam oynama: 101 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 30.01.2021 : İleti veya Konu Beğenme
« Yanıtla #50 : 30 Ocak 2021, 18:27:40 »
@yali donanım haber gibi en büyük forum siteleri bile bunu kullanıyorken bu konuya bu kadar takılmanız ne alaka anlayamadım? Forum sistemi boş iletiler için değil, gereğinden fazla ileti atılmasının bize bir yararı yok. Mantıklı iletilerin atılması daha iyi.
Benim takıldığım tek şey tartışmayı ve fikir sunmayı azaltabilecek olması, forumda az ileti görmek istiyorsanız bu sizin tercihiniz, bu sistemin alıntı yapılmasını azaltacağı kesin ama sadece bununla kalacağını sanmıyorum.
Ayrıca donanım haber ile rina forumunun aktifliğini, konu açılma ve ileti atılma oranını karşılaştırmanıza güldüm henüz o kadar büyük değiliz  :rina:

komik şey  :hihi:
biraz komiğim abi evet ama benimle uğraşırken harcadığın zaman için senden özür diliyorum zaten kötü sonuçlar doğurursa kaldırırsınız sistemi bunu düşünmemem benim hatam tekrardan özür dilerim bana zaman ayırdığın için :uzgun:
ay ne kadar salağım zaman harcadığın için yazmışım pardon abi zaman harcattığım için diyecektim tekaradan özür dilerim   :uzgun:
bu arkadaşa bir şey yiyip içirmeyin

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #51 : 30 Ocak 2021, 18:37:32 »
@yali donanım haber gibi en büyük forum siteleri bile bunu kullanıyorken bu konuya bu kadar takılmanız ne alaka anlayamadım? Forum sistemi boş iletiler için değil, gereğinden fazla ileti atılmasının bize bir yararı yok. Mantıklı iletilerin atılması daha iyi.
Benim takıldığım tek şey tartışmayı ve fikir sunmayı azaltabilecek olması, forumda az ileti görmek istiyorsanız bu sizin tercihiniz, bu sistemin alıntı yapılmasını azaltacağı kesin ama sadece bununla kalacağını sanmıyorum.
Ayrıca donanım haber ile rina forumunun aktifliğini, konu açılma ve ileti atılma oranını karşılaştırmanıza güldüm henüz o kadar büyük değiliz  :rina:

komik şey  :hihi:
biraz komiğim abi evet ama benimle uğraşırken harcadığın zaman için senden özür diliyorum zaten kötü sonuçlar doğurursa kaldırırsınız sistemi bunu düşünmemem benim hatam tekrardan özür dilerim bana zaman ayırdığın için :uzgun:
ay ne kadar salağım zaman harcadığın için yazmışım pardon abi zaman harcattığım için diyecektim tekaradan özür dilerim   :uzgun:
bu arkadaşa bir şey yiyip içirmeyin
yiyip içmekle alakası yok kanka formül çok basit önce genel olarak savunulan bir şeyin tam tersini savunuyorum sonra bana cevap veriyorlar daha sonra kendi kendimi acındırıp özür diliyorum durdur yere birinden özür dileyemem dimi bunu yaparken çok büyük zevk alıyorum o kadar zevk alıyorum ki kahkaha atmaktan yanaklarım acıyor

Çevrimdışı -mertt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2023, 19:33
Toplam oynama: 253 gün, 0 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 18 Kasım 2023, 19:43
Toplam oynama: 74 gün, 7 saat
Raygi Zaham Lv.33
Son giriş: 09 Haziran 2023, 01:12
Toplam oynama: 62 gün, 2 saat
Köken: Alman
Son giriş: 29 Ekim 2023, 01:45
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Carla Stella Lv.33
Köken: Kanadalı
Son giriş: 22 Eylül 2023, 17:13
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #52 : 30 Ocak 2021, 18:53:08 »
@yali şu konunun altına bile 10 tane ileti yollamışsın kanka, sence ileti atmayı engellemiş mi sistem?

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #53 : 30 Ocak 2021, 18:56:10 »
@yali şu konunun altına bile 10 tane ileti yollamışsın kanka, sence ileti atmayı engellemiş mi sistem?
yok kanka hiç engellermi allah aşkına tabii ki de çok mantıklı, fikrimi değiştirdim zaten kendimi zeki sanıyorum işte benim düşündüğüm şeyi sanki yetkililer düşünmedi ulan düz mantık yapsam zaten "ileti atmak isteyen yine atar" direkt benim hatam :?:

Çevrimdışı RescueNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Top Boy Lv.15