Kız gibi davranmak değil de, cıvıklık var. Bu kişiler sadece kadın rolü yaparken değil her türlü rol yaparken cıvık oluyorlar. Şu karakter tanıtımlarında takılan tipleri görünce midem kalkıyor.
Bakma o zaman karakter tanıtımına bu kadar basit?
Bakmıyordum zaten bakayım dedim pişman oldum, kardeşim Watpadd'e çevirmişsiniz ortamı, aynı ya, yazım hatalarına kadar. Garanti olsun diye her ki ekini ayrı yazmışsın, imla kurallarından bihabersin... İnstagramdan güzel kız bulup karakter tanıtımına koymuşsun... Herkes güzel olmak zorunda değil, neden illa güzel kız rolü yapmak zorundasınız? Bunlar hep rol bilgisi eksikliğinden oluyor.
*İyilik meleğidir hiçbir kötü yanı yoktur.
C R İ N G E
Watpadd'de okuyup okuyup utandığım içerikler bir gün biterse buna döneceğim.
Evet aileler motor klüplerine yollar, ve ondan sonra racing süren bir kız ortaya çıkar xD sanki çocuğu küçük yaştan yaz tatillerinde işe yolluyor da işe alışsın...
24. yaş, güzel Türkçe.
Türk dizisi kıvamında, gerçekten bir ergen kızın yazabileceği bir cümle... Ayrıca;adında ki, Türkçe öğretmenine selam.
:o
Gerçekten sette yazılan Türk dizisi, senden üst düzey yazarlık becerisi falan beklemiyorum, umarım ileride bunları okuyup gülersin, ne diyeyim.