Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Saçma sapan konular iletiler yapıyorum ama kimse ilgilenmiyor.

Başlatan Desmond_Wictor, 21 Ocak 2021, 15:53:02
Okunma sayısı 1036 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Şubat 2025, 20:42
Toplam oynama: 24 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Saçma sapan konular iletiler yapıyorum ama kimse ilgilenmiyor.
« Yanıtla #10 : 21 Ocak 2021, 21:17:09 »
ne bekliyorsun kanka yetkililerden, her saniye konulara girip birisi kötü bir şey yazmış mı diye bakmalarını falan mı ayrıca saçma sapan şeyler derken neyden bahsediyorsun boş boş konuşmaktan bahsediyorsan zaten öyle ileti atan bir sürü kişi var attığın iletide ceza gerektiren bir şey varsa ya rapor yedikten sonra ceza alırsın yada bir yetkili seni görene kadar   :59:
Kanka birlik tanıtımına boş boş şeyler açtım. Boş yerlere işte allahuakbar yazdım emoji attım bir sürü yani şöyle diyim. Bakmalarına gerek yok dakika başı ne bileyim. Oyuncuların forumun huzurunu bozuyom kimse dur demiyo o yüzden rahat rahat hakedene sövüom
@Hera

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 21 Ocak 2021, 21:30:28 »
ne bekliyorsun kanka yetkililerden, her saniye konulara girip birisi kötü bir şey yazmış mı diye bakmalarını falan mı ayrıca saçma sapan şeyler derken neyden bahsediyorsun boş boş konuşmaktan bahsediyorsan zaten öyle ileti atan bir sürü kişi var attığın iletide ceza gerektiren bir şey varsa ya rapor yedikten sonra ceza alırsın yada bir yetkili seni görene kadar   :59:
Kanka birlik tanıtımına boş boş şeyler açtım. Boş yerlere işte allahuakbar yazdım emoji attım bir sürü yani şöyle diyim. Bakmalarına gerek yok dakika başı ne bileyim. Oyuncuların forumun huzurunu bozuyom kimse dur demiyo o yüzden rahat rahat hakedene sövüom
Şu yazı ile beraber has hesabının tamamen banlanacağını kabul etmiş bulunuyorsun :D Valla ne diyim bilader geçmiş olsun, boşuna ticket bekleme bergy görürse bu iletilerini değil hesap vermeyi hesabı siler :d

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Şubat 2025, 20:42
Toplam oynama: 24 gün, 8 saat
« Yanıtla #12 : 21 Ocak 2021, 21:32:48 »
Şu yazı ile beraber has hesabının tamamen banlanacağını kabul etmiş bulunuyorsun :D Valla ne diyim bilader geçmiş olsun, boşuna ticket bekleme bergy görürse bu iletilerini değil hesap vermeyi hesabı siler :d
@bergy

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
« Yanıtla #13 : 21 Ocak 2021, 22:05:44 »