PD IC şikayetlerini nasıl PD değerlendiriyorsa, avukat şikayetlerini de Baro değerlendirir. IC durum, ARGE'lik durum yok
Normal avukatları değerlendirebilirler evet fakat baro başkanlarını şikayet ettiğimizde kendileri inceleyemeyeceği için.
PD'de nasıl Captainleri şikayet edersen kendileri değerlendiriyor, aynı mantık. IC durum, ARGE'lik olay göremedim.
Polis Yüzbaşısının 3 yılda olunması haricinde bir problem yok.
ARGE'yi kirletmek istemiyorum, fikrimi sundum. Bana kalırsa ARGE'lik durum yok. Çok rahat şikayet edebilirsin. Şikayet edemiyorsan IC karakterin yapısından karakterin ezikliğinden kaynaklıdır. ARGE'yi mantıklı açsaydın desteklerdim. Avukatlar bağlı olduğu baroya şikayet edilir. Barolar ise bağlı olduğu barolar birliğine şikayet edilir. ARGE'n avukatları şikayet etmek olduğu için şu an böyle bir şey mevcut. IC şikayet edebilirsin engel yok. Baroyu şikayet etmek istiyorsan ARGE'yi düzenlemen gerekiyor. Baro başkanını kendi barosuna şikayet edersin, kendi şikayetini düzgün değerlendirmezse barolar birliğine şikayet edersin. İşleyiş bu şekildedir. ARGE'ni baroları şikayet etmek olarak değiştirdiğinde desteklerim.
LSPD içinde aynı şey geçerli, LSPD Captain şikayetlerini isterse 1278318731 yılda Captain olsa fark etmez. Bir üst kurum değerlendirir. Hiyerarşi bu şekilde işler. Sunucuda olmadığı için edemiyoruz maalesef. Biraz mantık lütfen.