Bir elegy şu sokakta tehlikeli sürüş yapıyor diye defalarca ihbar atanı -ve her izlediğimde bu adamı her seferinde kovalanmaya çalışılması için spin atarken yakaladım- kısacası copbait, üç defa jailledim. Bazısı akıllanmıyor. Oyuncu kitlesinin bu problemin kaynağı olmasının yanı sıra, bu tür metagaming olaylarına da fazlasıyla maruz kalıyoruz. Kişi üstünde mavi veya kırmızı bir yazı gören durma ihtiyacı hissediyor, anlayamam neden ama durum bu. Bu tür olayların önüne geçmek için yükü yetkililere, görevlilere şutlamaktansa köküne inilmeye çalışılması haliyle daha güzel olur. Şayet bu tür mantıksız rolleri yapan eğrelti otu IQlu arkadaşların dersini alacağını hiç mi hiç sanmıyorum. İhlal yapanlara neden diye sorduğumda defalarca abi canım sıkıldı/gaza geldim söylemleri ile karşılaştığımı da söyleyebilirim. Bu tür arızaların önüne geçilmesi için, en azından bu konudaki ihlallerin sürekli olarak bir başkasına yük babında devredilip yanağı öteye çevirmemek için bu sistem uygulanabilir. Realiteye ve mantığa da daha uygun olacaktır. Suç işleyene bırakın Amerika'da, TR'de dahi bildirim gitmiyor. Yani en azından, e-devleti aç yukarda bildirim butonuna bas ARANIYORSUNUZ! yazısı gör gibi bir şey yok. Bu yıldız gelmesi de aynı yere geliyor. Dolayısıyla gelmesini kesinlikle istediğim argelerden birisi. Vakit ayırılır mı düzenlenmeye bilemem. Ama umarım öyle olur. Destekliyorum.