Bence 1k jail az bile. Sunucu refahını bozmaktan başka bir şey değil. 
bunu diyenin eskiden sobeitsiz oyna girmeyen birisi arkadaşlar takılmayın az yalayıp OG olacak sadece
Nasıl ki sıradan bir oyuncu helper olma hakkına sahipse, helper da FG, OG olma hakkına sahip. FGler de OGlige başvurma hakkına sahip. Bunu yapmak hakkımızsa, yaparız. Bir kaç gündür tutturmussunuz yorum atan tum FGlere yala yala ogsin diye. Sicilindeki 1 rolde q bir DM suçlarını sildir, 2300 dakika hapsi bitir, once helper ol sonra gel FG ol istersen sınava gir sen de OG ol. Hakedip hakkını vermezlerse yönetimin ayıbıdır, sana söz ben bırakırım FGligi sana haksızlık yaparlarsa(yok oyle bir sey). Burada gelip yönetime sallıyorsunuz, PD/SDye sallıyorsunuz eğleniyorsunuz. Biz de yonetimden sayılırız ve aramızda PDler var. Biz bir sey yazınca yala og yala og. Kim kimi nasıl yalamış çıkart göster görelim bi. Sizin takıldığınız ortam farklı bizim farklı. Siz nasıl ortam kuruyorsanız biz de kuruyoruz. Bizim kurduğumuz ortamda FG, OG, Admin bulunması yalama anlamına gelmiyor. Hiçbir admin seninle DMe kalkmaz bu yüzden çevrende admin olmaması çok doğal, bunun kompleksine girip sağa sola he tm ok ogsin gibi saçma şeylere girmeniz irite bir durum. Kusura bakın da, düzgün takıldıgımız için seviliyoruz, buna da iyi hayıflanıyorsunuz. Neyin tribine girip saga sola OGsin diyip duruyorsunuz bilmiyorum da şey diyeceğim. Bir sonraki dönemde ben de başvuracağım. Görevli sınavını kazandığımda Lonnely hepimize mesja attı FG mi OG mi tercih ediyorsunuz diye, ben orada da belirttim, OG olmak istiyorum diye tıpkı diğer herkes gibi , OG de oluruz uygun görülürsek, sizin derdiniz biz olmayalım haa

) Gelip bir de "eskiden sobeitle takılan" demişsin güzel demişsin. "Eskiden"
Şey şunu eklemeyi unutmuşum. Birbirinize DM attığınızda hakkınızı aramak için açtığınız şikayetlerde adaleti sallayıp durdugunuz bizler sağlıyoruz