Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

düzgün roller için ar-ge

Başlatan xoduzy, 09 Temmuz 2018, 13:46:35
Okunma sayısı 1153 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: düzgün roller için ar-ge
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2018, 06:59:03 »
Destekliyorum, bu konu üzerine çok AR-GE açtım fakat pek ilgi gösterilmedi.
Umarım bu sefer ilgi gösterilir.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #11 : 10 Temmuz 2018, 17:03:31 »
Idlewood'un toplanma noktası olmasının size ne gibi bir zararı var? Başka oyuncuların Idlewood'ta lean 1 çekmelerinin, mal satışı yapmaya çalışmalarının size ne gibi bir zararı var? Kural ihlali varsa şikayetinizi açıp geçersiniz. "Şu şu şu noktada bana zarar veriyor" deyin açtığınız konuları destekleyeceğim. Ne sebep belirtmişsiniz ne bir şey. Sevmiyorsanız uzak durursunuz olur biter. Istanbul'un Taksim'i, Ankara'nın Kızılay'ı gibi bir yer Idlewood. Tek farkı doğu yakası olduğu için ters bakılıyor. Her şehrin bir meydanı, merkezi vardır. Idlewood'u kaldırırsın, herkes Market Caddesi'ne kayar. Bu sefer de orası için aynı AR-GE'yi açarsınız. Sonu gelmez yani bu işin.

Aynı mantıkla BİMER'e talep gönderip Taksim Meydanı'nın yol çalışması nedeniyle kapatılmasını, çünkü orada boş boş dolaşan tiplerden sıkıldığınızı belirtmenizi de bekliyorum açıkçası. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Idlewood'tan uzak durup istediğiniz rolü yapın. Başkasının yaptıkları role karışmaya, alttan alttan laf sokmaya hakkınız yok. Oyun kuralları bu noktada devreye giriyor.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 10 Temmuz 2018, 17:32:43 »
Idlewood'un toplanma noktası olmasının size ne gibi bir zararı var? Başka oyuncuların Idlewood'ta lean 1 çekmelerinin, mal satışı yapmaya çalışmalarının size ne gibi bir zararı var? Kural ihlali varsa şikayetinizi açıp geçersiniz. "Şu şu şu noktada bana zarar veriyor" deyin açtığınız konuları destekleyeceğim. Ne sebep belirtmişsiniz ne bir şey. Sevmiyorsanız uzak durursunuz olur biter. Istanbul'un Taksim'i, Ankara'nın Kızılay'ı gibi bir yer Idlewood. Tek farkı doğu yakası olduğu için ters bakılıyor. Her şehrin bir meydanı, merkezi vardır. Idlewood'u kaldırırsın, herkes Market Caddesi'ne kayar. Bu sefer de orası için aynı AR-GE'yi açarsınız. Sonu gelmez yani bu işin.

Aynı mantıkla BİMER'e talep gönderip Taksim Meydanı'nın yol çalışması nedeniyle kapatılmasını, çünkü orada boş boş dolaşan tiplerden sıkıldığınızı belirtmenizi de bekliyorum açıkçası. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Idlewood'tan uzak durup istediğiniz rolü yapın. Başkasının yaptıkları role karışmaya, alttan alttan laf sokmaya hakkınız yok. Oyun kuralları bu noktada devreye giriyor.

Sunucuya dışarıdan bakılınca bütün roller orada dönüyormuş gibi görünüyor, dönen şeylere rol demeye bile gerek yok aslında. Sen evinde afk kalıp level kastığın için bu durumların pek farkında değilsin, 21 level olmak için uğraşmışsın da, rol ortamlarına girip rollere bakmamışsın. neden LS-RP gibi sunucularda Idlewood'da yoğunluk yokta türk sunucularında var?

Cevabı basit, SAMP Türkiye oyuncuları hayal kuramıyor, düşünemiyor. kafalarında bir yer belirlemişler oraya gidip, "moruk araca yaslanalım karı kıza laf atalım" havasındalar. dışarıdan bakılınca insanların gözünde sunucu bu ortam yüzünden low-rp görünümünde oluyor. sunucudaki "kanser lean 1 " kitlesini farklı ortamlara, farklı rollere yönlendirip,  yol gösterirsek bu onların düşünmesine ve hayal kurmalarına yardımcı olur, ama dediğim gibi bu işler evde afk kalıp level kasmaya benzemez.

Çevrimdışı Martinos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Ocak 2020, 01:32
Toplam oynama: 30 gün, 14 saat
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz 2018, 20:51:38 »
İdlewood gbi olmaktan çıksa pd idlewood'da neredeyse hiç devriye atmasa düşmanı ck izni başkalarında bulunanlar idlewod'da /lean 1 çekmez emin ol yada gasp rolü yaparlar İdlewood'da vs. gbi olmasın yeter

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2018, 21:41:30 »
Bölge değişince, mecburen kitlede değişecek yani değişmek zorundalar.
Alışacaklar başka yerlerde rol yapmaya.

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:44
Toplam oynama: 189 gün, 6 saat
« Yanıtla #15 : 12 Temmuz 2018, 21:52:24 »
haklı

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #16 : 31 Temmuz 2018, 11:21:25 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Gorkem.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Ronald Lv.18
Son giriş: 16 Mart 2021, 20:04
Toplam oynama: 66 gün, 14 saat
« Yanıtla #17 : 31 Temmuz 2018, 16:46:56 »
Idlewood'u kökten kaldırıp yol çalışması koymak yerine Idlewood'u silip yerine daha iyi daha farklı bir yer yapılabilir.

Çevrimdışı Cakma Skelet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Sneak Lv.10
Son giriş: 22 Temmuz 2019, 21:47
Toplam oynama: 26 gün, 8 saat
« Yanıtla #18 : 01 Ağustos 2018, 10:54:07 »
Destekliyorum artık sıkıldım /lean 1 çeken kitleden

Çevrimdışı goatyakanigel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:44
Toplam oynama: 10 gün, 0 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:36
Toplam oynama: 53 gün, 20 saat
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2018, 16:25:09 »
Destekliyorum ama SanFierro yada LasVenturas'a geçmek daha hoş geliyor bana.