Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ninety Media

Başlatan DracDonix, 11 Aralık 2020, 09:44:10
Okunma sayısı 15407 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:45
Toplam oynama: 39 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:38
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 19:10
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: ****** **dia
Ynt: Ninety Media
« Yanıtla #180 : 20 Nisan 2022, 14:07:18 »

* Bölgedeki duvarlarda afiş bulunmakta. *

maalesef şekerim o saate orada olamıyacağım....  :* b<3 :moon:
1

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
« Yanıtla #181 : 20 Nisan 2022, 23:38:42 »

"Serseriler'den Tehlikeli Davranışlar"

1

Gün içerisinde Idlewood köprüsünün kenarına çıkıp boombox ile dans edip, çıktıkları köprü kenarında taklalar atan gençler etrafta bulunan çocuklara ve diğer vatandaşlara halkımıza yakışık olmayan davranışlarda bulundular.

2

Yaptıkları bir yana, kendilerini bu denli tehlikeye atmaları bizim ve siz değerli okuyucularımızın neticesinde çok tehlikeli. Kişileri kısa bir süre takiplediğim zaman kanalizasyon boşluğuna o mesafaden atlayanlarıda görmüş olduk.

.
Ninety Media
Editör
Stacy Weingard
Haber
Stacy Weingard
Kameraman
Stacy Weingard

Ninety Media © 2020 KURUMSAL | İLETİŞİM | REKLAM | KULLANIM ŞARTLARIGİZLİLİK İLKELERİ | RSS
Television of Los Santos, Ninety Media All Rights Reserved © 2020 - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz !
Yazılım Geliştirme ve Sistem Destek:
Rinnegan-Code

1

Çevrimdışı W0LV3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
« Yanıtla #183 : 23 Nisan 2022, 14:01:23 »

"Willowfield Bölgesinde Saldırı"

1

Dün akşam saatlerinde Willowfield bölgesinde etrafa rastgele ateş açan bir maganda polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

2

Olay'da bir vatandaş omzundan vurularak yaralandı. Bölgede bulunan polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ile maganda olaylar daha fazla büyümeden çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi.

3

Bölgede yaralanan vatandaşa ilk müdahaleyi bölgede bulunan diğer vatandaşlar yaptı. Olay yerine gelen medical personelleri yaralıyı hastaneye götürerek tedavisine orada devam edildi. Yaralanan kişinin sağlık durumu iyi.

4

Maganda'nın pişkin davranışları ise gözlerden kaçmıyordu. Kelepçeli haldeyken halen daha yaptığının doğru olduğunu savunan kişi bölgede kelimeleri ile korku salmaya devam etti.

5

Son olarak iki memur tarafından zorla araca bindirilen şahıs işlemlerin yapılması için departmana götürüldü.

.
Ninety Media
Editör
Stacy Weingard
Haber
Stacy Weingard
Kameraman
Stacy Weingard

Ninety Media © 2020 KURUMSAL | İLETİŞİM | REKLAM | KULLANIM ŞARTLARIGİZLİLİK İLKELERİ | RSS
Television of Los Santos, Ninety Media All Rights Reserved © 2020 - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz !
Rinnegan-Code

1

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
« Yanıtla #184 : 24 Nisan 2022, 00:59:04 »

"Santa Maria Köprüsünde Baygın Genç"

1

23 Nisanı, 24 Nisan yapan gece Santa Maria'nın kumarheneye giden yolda genç bir kadın yerde baygın halde bulundu. Şahsı ilk fark edenler bizlerdik. Şahsa ilk yardım müdahalelerini yapmak için yanına yaklaştığımız esnada, kişinin bizleri fark etmesi ile ayaklanmaya çalışması bir oldu. Kendisine destek vererek ayağa kaldırdıktan sonra bölgede bulunan, Medical şubeye götürerek kadını doktor kontrolüne bıraktık. Baygın genç konuşacak halde olmadığından olayla ilgili detaylı bir bilgi elde edemedik. 

.
Ninety Media
Editör
Stacy Weingard
Haber
Stacy Weingard
Kameraman
Stacy Weingard

Rinnegan-Code

1

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
« Yanıtla #185 : 24 Nisan 2022, 01:12:22 »

"Polis Departmanı Tarafından Araçlarınız Çekiliyor"

1

Bugün Polis departmanı tarafından şehir içerisinde hatalı park yada yol ortasına terk edilen araçlar polis birimleri tarafından hurdalığa çekildi. Haber başlığı sizleri biraz endişelendirmiş olabilir. ;)

2

Gördüğümüz kadarıyla ekipler ilk bölge olarak East Santos'u seçmişe benziyorlar. Takip ettiğimiz kadarıyla ilk çekilen araç sarı renk bir Intruder idi. Araç hatalı park sebebiyle ceza yazıldıktan sonra, Polis departmanı hurdalığına çekildi.

3

İlerleyen dakikalarda ise bu sefer Santa Maria köprüsünde yolun ortasında motoru açık halde bırakılan bir Sandking hurdalığa çekildi. Aracın kapartasıda hasarlı olduğundan kanca takmakta zorlanan polis memur aracı çekmek için sıkıntı dakikalar geçirdi.

4

Siz siz olun Trafik Kurallarına uymaya özen gösterin ve araçlarınızı yol ortasına yada hatalı park şeklinde ortada bırakmayın yoksa hurdalıkta bulursunuz... İyi günler Santos halkı.
.
Ninety Media
Editör
Stacy Weingard
Haber
Stacy Weingard
Kameraman
Stacy Weingard

Rinnegan-Code

1

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
« Yanıtla #186 : 25 Nisan 2022, 23:18:11 »

"Market Caddesinde Olaylı Gece"

1

Dün Market caddesinde iki grup arasında çıkan tartışmada 5 kişiye yakın vatandaş yaralandı.

2

Olayla ilgili detaylar ise şu şekilde: Bölgede bulunan bir barın içerisinde alkolu falza kaçıran isimleri belirtilmeyen iki kişi sarhoş kafayla birbirleriyle kavgaya tutuştu. Mekanda bulunan diğer insanlarında olaya karışması ile olaylar yol ortasınada sıçradı.

3

Kimin yaptığı bilinmez ama çevresinde ki tanıdıkları ile kavgaya dahil olan bir grupta mevcuttu. Meslek ve şahsi araçlarını kullanarak bölgeyi trafiğe kapatıp havaya ateş açan grup için mobese kameraları Polis departmanı tarafından incelenmeye alındı. Bölgede oluşan yoğun arbede yuzunden yavaş yavaş uzaklaşmak zorunda kaldık. Olay son olarak geniş bir müdahale sonrası Polis ekipleri tarafından bastırıldı.

.
Ninety Media
Editör
Stacy Weingard
Haber
Stacy Weingard
Kameraman
Stacy Weingard

Rinnegan-Code

1

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
« Yanıtla #187 : 27 Nisan 2022, 13:56:12 »

"Polis Departmanın'dan Rutin Trafik Kontrolü"

1

Dün akşam saatlerinde Polis departmanı tarafından Idlewood köprü üstünde rutin trafik kontrolü yapıldı.

2

Yapılan kontroller esnasında trafiği görüp yollarını değiştiren çok fazla araç oldu. Trafik kontrolüne girenlerin çoğu vatandaşa ise ceza uygulandı.

3

Yazılan çoğu cezalar, araçaların trafik kurallarına aykırı modifiye edilmesinden kaynaklanıyor. Araçlarında hidrolik ve nos bulunan bazı araçlar ekipler tarafından departman hurdalığına çekildi. İlerleyen dakikalarda ise trafik kontrolü şehrin başka bir bölgesine taşındı.

.
Ninety Media
Editör
Stacy Weingard
Haber
Stacy Weingard
Kameraman
Stacy Weingard

Rinnegan-Code

1

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
« Yanıtla #188 : 27 Nisan 2022, 14:12:44 »

"Mahalleler Arası Mülk Tartışması"

1

Geçtiğimiz günlerde Las Venturas belediyesi tarafından dublex evler satılığa çıkartıldı. Evleri yatırım amacıyla almak isteyenler'de vardı, ailesine hediye etmek isteyenlerde. Ancak öyle bir grup vardı ki bir ev için birbirlerini yaralayacak kadar ciddilerdi. 

2

İki mahalle Las Venturas'tan aynı evi beğenince evi alabilmek için tartışma başladı. Sözlü tartışma ilerleyen dakikalar'da silahların çekilmesine de neden oldu. Kısa süre sonra silah sesleri kesildi ve evin çatısı kanlar içerisindeydi. Bizim çekebildiğimiz fotoğraflar sadece yaralanan arkadaşlarını hastaneye götürmeye çalışan bir vatandaştan ibaret.

.
Ninety Media
Editör
Stacy Weingard
Haber
Stacy Weingard
Kameraman
Stacy Weingard

Rinnegan-Code

1

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
« Yanıtla #189 : 30 Nisan 2022, 13:33:32 »

"Çavuş Ian Vaughan ile Röportaj "

1

Merhaba değerli Ninety Media takipçileri. Geçtiğimiz günler Polis Departmanın'dan Çavuş Ian ile röportajımız oldu. Röportajın detaylarını bu haberimizde sizlere paylaşıyoruz. Radio kanalımızı takip etmek isteyenler; ((/dinle > Ninety Media)).

"Röportaj"

Spoiler:
- Stacy Weingard: Merhaba, sayın çavuş röportajımıza hoşgeldiniz öncelikle.
- Ian Vaughan: Merhabalar, teşekkür ederim.
- Stacy Weingard: İlk önce sizi tanıyalım.
- Ian Vaughan: Tabi. Adım Ian Vaughan, otuz iki yaşımdayım. Los Santos Polis Departmanında çavuş kıdeminde görev yapıyorum.
- Ian Vaughan: Metropolitan bölümünde, C müfrezesinin lideriyim, ayrıca da Halkla İlişkiler bürosunda asistan şefim.
- Ian Vaughan: Teksas, Houston doğumluyum ancak hayatımın çoğunluğu Los Angeles'da geçti.
- Ian Vaughan: *biraz duraksar, sağ eliyle ensesini kaşır* Sanırsam bu kadar.
- Stacy Weingard: Memnun olduk çavuş Ian, harika bir kariyeriniz var bunu söyleyebilirim şu anlık. * Stacy Weingard gülümser.
- * Ian Vaughan hafif kafa sallar, gülümser.
- Stacy Weingard: Ne zamandan beri polis departmanındasınız?
- Ian Vaughan: On birinci yılıma girmek üzereyim. On bir yıldır aktif olarak güzel şehrimize hizmet veriyorum.
- Stacy Weingard: Harika, vatandaşlarımız adına bunca yıldır bizlere hizmet ettiğiniz için teşekkür ederim.
- Ian Vaughan: Asıl ben teşekkür ederim, bu görev benim için bir şereftir.
- Stacy Weingard: Bunca yıllık deneyimlerinizi göz önünde bulundurarak, polis olmak sizi nasıl hissettiriyor?
- Ian Vaughan: Şöyle söyleyeyim. Benim büyük dedem; İkinci dünya savaşında öldü. Dedem; Vietnam savaşında öldü
- Ian Vaughan: Babam da; Afganistan savaşında öldü. Üç nesildir bu ülke için uğraş veriyoruz ve bundan gurur duyuyoruz.
- * Stacy Weingard gözleri hafif dolmuştur.
- Ian Vaughan: Ben de atalarımın yolundan ilerleyerek onlar gibi; güzel ülkemizi koruyup kollamak için çalışıyorum ve bu beni huzurlu
- Ian Vaughan: ...hissettiriyor. İşimi seviyorum, bırakmaya da hiç hevesim yok.
- Ian Vaughan: Umarım sorunuza tatmin edici bir cevap verebilmişimdir.
- Stacy Weingard: Evet, söyledikleriniz ve aile geçmişinizi oldukça gurur verici. Sizinde atalarınız gibi bu ülkeye hizmetiniz tartışılamaz bile.
- Stacy Weingard: Bu ülke için ölen tüm ölülere Tanrı cenneti bahşetsin.
- Stacy Weingard: Şimdi diğer sorumuza geçiyoruz.
- Stacy Weingard: Polis olmak isteyenlere tavsiyeleriniz nelerdir? Neleri öneriyorsunuz?
- Ian Vaughan: Öncelikle bu işi sevmeleri gerekiyor, hani sevmediğin işte mutlu olamaz ve devamlılık sağlayamazsın derler ya.
- Ian Vaughan: Bu durum polislik için de geçerlidir. Bunun dışında bu işi parası için değil de gerçekten fark yaratmak için istemeleri gerekiyo
- Ian Vaughan: ...gerekiyor. Vatanseverlik duygularının gelişmiş olması gerekiyor.
- Ian Vaughan: Şu an aktif olarak Ride Along programımız açık. Eğer gerçekten polisliğe ilgi duyuyorlarsa programımıza başvurarak
- Ian Vaughan: ...bizim hakkımızda daha detaylı bilgiye ulaşabilirler, duruma göre de akademimize başvurabilirler.
- Ian Vaughan: Sanırsam bu kadar.
- * Stacy Weingard başını olumlu yönde sallar.
- * Ian Vaughan röportaj arasında, masadaki su dolu bardağı eline alır, bir iki yudum alarak boğazını ıslatır.
- Stacy Weingard: Cevabınız için teşekkür ederiz. Polis olmayı düşünenlere oldukça yararlı olacaktır bu konuşmanız.
- Stacy Weingard: Diğer sorumuz şu şekilde.
- Stacy Weingard: Departman içinde yada gündelik hayatınızda eğlenceli bir anınız var mı? Bunu bizimle paylaşmak ister misiniz?
- * Ian Vaughan hafif tebessüm eder, bir süre duraksayıp düşünür.
- Ian Vaughan: Iııım mesleki hayatımdaki en unutulmaz anım sanırsam meslekteki ilk günümdü.
- Ian Vaughan: İlk gün departmana geldim, elimde imzalatmam gereken birkaç evrak bulnuuyordu. Bunları da çavuşa imzalatmalıydım.
- Ian Vaughan: Birkaç memura çavuşun odasını sordum, bana garip bir yer tarif ettiler ve odaya gittim. İlk günün heyecanıyla kapıda
- Ian Vaughan: ...yazan isme bakmadan içeri daldım. Direkt olarak konuya girip şu evrakları imzalatmam gerektiğini söyledim.
- Ian Vaughan: Kadın bana uzun uzun baktı, sonrasında da yüksek sesle "ÇIK DIŞARI" dedi. O an kadının asistan şef olduğunu anladım.
- Ian Vaughan: Çok eğlenceli ve benim açımdan da biraz utanç verici bir anıydı.
- * Ian Vaughan lafını bitirir, hafif tebessüm ederek uzaklara dalar.
- * Zachray Hanson hafif kıkırdar.
- * Stacy Weingard hafif kıkırdar ve sağ eli ile ağzını kapatır, yutkunur ve adamı dinlemeye devam eder.
- Ian Vaughan: Sonrasında o kadınla çok iyi arkadaş olduk. Kendisi şu an Los Santos Polis Departmanının Polis Şefidir.
- Ian Vaughan: Emily Monique. Kendisine buradan selamlarımı iletiyorum, kendisine hayranlık duyuyorum. Örnek alınması gereken insan
- Ian Vaughan: ...lardan birisidir.
- Stacy Weingard: Emily Monique'ye buradan selam olsun.
- Stacy Weingard: Eklemek istedikleriniz var mıdır?
- Ian Vaughan: Buradan tüm departman çalışanlarıma selamlarımı iletiyorum. Bu güzel şehir için verdikleri emekler için de teşekkür ediyorum.
- Stacy Weingard: Bizde tek tek teşekkür ederiz.
- Ian Vaughan: Ninety Media'nın da atmosferini çok samimi buluyorum, sanırsam tüm personellerimize bu ajansı önereceğim.
- * Stacy Weingard gülümser.
- Stacy Weingard: Ekibim adına teşekkür ederim şimdiden. Diğer sorumuz şu şekilde.
- Stacy Weingard: Şu anda ki departman içi pozisyonunuz dışında kendinizi hangi kıdeme uygun görüyorsunuz?
- Ian Vaughan: Ups. Bu soruya net bir cevap vermem doğru değil. Çavuş olalı uzun zaman olmadı, şu anki kıdemime gelmek için çok
- Ian Vaughan: ...çaba sarfettim ve emeğimin karşılığını aldım ancak bundan sonrasını net olarak kestiremiyorum.
- Ian Vaughan: Bir gün komuta takımına girmek gibi bir hayalim var ancak daha yaşım genç, daha çok tecrübe kazanmam ve kendimi
- Ian Vaughan: ...kanıtlamam gerekiyor.
- * Stacy Weingard başını olumlu yönde sallar.
- Stacy Weingard: Tamamdır o halde röportajımızın sonuna yaklaşıyoruz. Son bir iki sorum kaldı.
- * Ian Vaughan kafa sallar.
- Ian Vaughan: Gönderin gelsin. *hafif güldü*
- Stacy Weingard: Ninety Media hakkında düşünceleriniz nelerdir?
- * Stacy Weingard gülümser.
- Ian Vaughan: Ninety Media başarılı bir yayın platformu. Henüz piyasada yenisiniz ancak bu azimle çalışmaya devam ederseniz şehir
- Ian Vaughan: ...içerisinde iyi bir konuma yükseleceğinize inanıyorum.
- Stacy Weingard: Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım güzel günler yakındır.
- Stacy Weingard: Pekâla, röportajımız bitmiştir.
- Stacy Weingard: Takipçilerimize demek istedikleriniz var mıdır?
- Stacy Weingard: Yani söylemek istedikleriniz.
- Ian Vaughan: Şunu söylemek istiyorum. Şehir olarak zor zamanlar geçiriyoruz, terörist yapılanmalar şehir içerisindeki dengeleri
- Ian Vaughan: ...alt üst etmek için çabalıyor. Vatandaşlarımız ise tüm bu oyunlar karşısında dik bir duruş sergilemeli ve kolluk kuvvetleri
- Ian Vaughan: ...personellerinin arkasında durarak; olabildiğince onları desteklemelidir.
- Ian Vaughan: Bizler ise şehrin ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yaparak bu teröristlere fırsat
- Ian Vaughan: ...vermiyoruz ve şehrin güvenliğini sağlıyoruz.
- Ian Vaughan: Sanırsam başka söylemek istediğim bir şey yok. Birlik ve beraberlikle tüm bu zor zamanları atlayacağız, bunu biliyorum.
- Stacy Weingard: Şehir içinde olanlara, medya olarak bizlerde, sizler gibi yakından tanıklık ediyoruz.
- Stacy Weingard: Tanrı sizlere güç, vatandaşlarımıza ise sabır vermesini diliyorum.
- Stacy Weingard: Katıldığınız ve anlattıklarınız için tekrar teşekkür ederim, siz değerli dinleyicilerimizede sağlıklı günler dilerim.
- Ian Vaughan: Asıl ben; beni konuk ettiğiniz için teşekkür ederim.

.
Ninety Media
Editör
Stacy Weingard
Haber
Stacy Weingard
Kameraman
Stacy Weingard

Rinnegan-Code

2