Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sniper

Başlatan arminus, 11 Aralık 2020, 09:28:23
Okunma sayısı 2209 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Asphyrn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 05 Ekim 2021, 16:11
Toplam oynama: 221 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sniper
« Yanıtla #30 : 12 Aralık 2020, 00:08:17 »

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #31 : 12 Aralık 2020, 00:53:06 »
arkadaşlar sabah akşam polisle çatışmaya girmeyin, sabah akşam sivillerin canına kast etmeyin hiçbir şey olmaz. yetti artık önüne gelen kolluk kuvvetlerini yok etmeye çalışıyor onu vurmaya bunu vurmaya çalışıyor umarım herkese verirler de kökten yok olursunuz. biraz düzgün yasadışı rol yapmayı öğrenin sonra gelin ar-ge açın.
senin dediğin şey icraat videosu atanların yaptığı şey, tamam sniperı kullanmanın da bir mantık çerçevesi olur. Her gördüğün akli maskeli sultana sniper atamazsın reelde bunu yapamazsın ki zaten pdye girip metro olanda sniper var, daha dün gördüm barikat çekilmiş, içeride şüpheli araç var ve kontrol yapıyorlar. adam barikat dışından içeriye sniper ile bakıyor, var mı böyle bir şey?
e ben de diyorum ki 4 kişi sultana doluşup maskeyle gezmeyin, illegal dediğin şey bu değil ki zaten amacınız ne sizin?
reelde onu yapamazsın bunu yapamazsın ama iş korkusuzca devlete karşı atarlanmaya gelince her şey gerçekçi olamaz bla bla. sıktı artık tek yönlü mağdur edebiyatınız.

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
« Yanıtla #32 : 12 Aralık 2020, 01:09:45 »
Ben en son polisken Beanbag sertifikası bile vardı, Sniper'i herkes kullanamıyor.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #33 : 12 Aralık 2020, 01:11:00 »
arkadaşlar sabah akşam polisle çatışmaya girmeyin, sabah akşam sivillerin canına kast etmeyin hiçbir şey olmaz. yetti artık önüne gelen kolluk kuvvetlerini yok etmeye çalışıyor onu vurmaya bunu vurmaya çalışıyor umarım herkese verirler de kökten yok olursunuz. biraz düzgün yasadışı rol yapmayı öğrenin sonra gelin ar-ge açın.
baksana bi kaç tane dm sicilim var diye. :d
kaç tane dm sicilinin olduğunun bir önemi yok. illegal rol yapıyorum diyerek alakasız yerlerde silahla dolaşıp devlet memurları veya siviller üzerinde kullanmaya çalışırsanız ellerine ne gelirse sıkarlar. eğer binlerce polise karşı koyacak güçte bir oluşumunuz yoksa -ki bunun olması aşırı aşırı zor bir şey- sokak ortasında milleti asıp kesemezsiniz. ne yapacaksanız gider mekanınızda gizlice halleder polisle uğraşmazsınız. ha illa ki polisle uğraşmak istiyorum diyorsanız da sonuçlarına katlanırsınız. bu çocuk oyuncağı değil, kolluk kuvveti avlamayı bırakmazsanız devlet tarafından kısaca yok edilirsiniz.

Çevrimdışı Hoffman

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ekim 2023, 02:03
Toplam oynama: 161 gün, 19 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 18 Ekim 2023, 02:16
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 17 Ekim 2023, 08:03
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #34 : 12 Aralık 2020, 01:29:44 »
senin dediğin şey icraat videosu atanların yaptığı şey, tamam sniperı kullanmanın da bir mantık çerçevesi olur. Her gördüğün akli maskeli sultana sniper atamazsın reelde bunu yapamazsın ki zaten pdye girip metro olanda sniper var, daha dün gördüm barikat çekilmiş, içeride şüpheli araç var ve kontrol yapıyorlar. adam barikat dışından içeriye sniper ile bakıyor, var mı böyle bir şey?
Sen reelde 4 kişi maske ve ak ile arabayamı biniyon :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #35 : 12 Aralık 2020, 02:14:29 »
Burada kimse kendi OOC yaşadığı hayatı IC'ye dökmüyor ki, IC olarak Amerika'da yaşıyorsun ve bunu canlandırıyorsun.
Spoiler:

Çevrimdışı CoCoReis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Mart 2024, 01:04
Toplam oynama: 130 gün, 13 saat
« Yanıtla #36 : 12 Aralık 2020, 02:23:50 »
Desteklendin çünki şuan bunu IC hapiste sniper ile düşürülürken yazıyorum

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #37 : 12 Aralık 2020, 02:47:59 »
Hmmm kolay bir yöntemi var sıkma o zaman pd ye ne sıkıyon

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
« Yanıtla #38 : 12 Aralık 2020, 02:52:13 »
Burada kimse kendi OOC yaşadığı hayatı IC'ye dökmüyor ki, IC olarak Amerika'da yaşıyorsun ve bunu canlandırıyorsun.
Spoiler:

Ya kardeşim cidden birinize  patlıcam ama ne zaman bilmiyorum AMERİKA BAK AMERİKA DA HER SANİYE BAŞI PD YE SIKMIYOLAR ATTIĞIN VİDEO BUNUN KANITI DİYOSUN GEZİ PARKI OLAYLARINI HATIRLA O ZAMAN TÜRKİYEDE BÖYLE ÇILDIRTMANYIN İSNAI BE ABİ AMERİKADA SADECE MAFYA VE ÇETE OLAYLARI DÖNMÜYOR ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Attığın videonun hepsi o isyanlar olarak o zaman Amerika böyleyse neden dünyanın en iyi ekonomisi?   Türkiyeden örnek vereyim çukur mahallesi adamlar paso adam öldürüyor o zaman tüm Türkiye böylemi?   izlediğiniz dizi ve filimlerden görüyosunuz o ye homie Amerika moruq pd ne sikim pd yi, ye homie yeşilleri çıkarda içelim homie ye para homie diye rol yapa yapa beni rolden soğuttunuz. Başka rol yapamıyoruz şu rinada rol rol yeter  ben düz yolda gittiğimde 180 km hızla gelen infernus görmek zorundamıyım bu Amerikada değil Rinada sadece pd ve çete olayları dönmüyor aloooo

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
« Yanıtla #39 : 12 Aralık 2020, 03:06:04 »
Yukarıdaki yazının Türkçe mealini yazıyom.

Bak şimdi arkadaşım attığın video ile Amerika yaşantısının alakası yok. Amerika sadece pd ve çetelerin bulunduğu yer değil. Her saniye başı sultana binip polislere sıkmıyorlar ve ya başkasına sıkıp /S wwrawraw si***** diye bağırmıyorlar. Normal sıradan bir hayat. Diziler ve filimlerde izlediğin Amerika çete konseptini ele alıyor 01 dizisi gibi o zaman tüm Ülke 01 deki mahalle gibimi. Rinada ki tek rol ; yeah homie yeşilleri çıkar adamım, benim mahalleme he? , ovv shit dostum o yeşillerden bende istiyorum gibi rol yapmıyor Amerikalılar. Türkiyede nasıl yaşıyorsan öyle bir ortam var yani hadi diyelim Türkiyede olan bomba saldırıları var yabancılar görse aa Türkiyede her gün bomba patlıyor dese ne dersin?