Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Muhbir rollerinin engellenmesi

Başlatan Daeslen, 10 Aralık 2020, 15:40:11
Okunma sayısı 3674 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NamikawaReiji

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 31 Mart 2021, 17:33
Toplam oynama: 69 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Muhbir rollerinin engellenmesi
« Yanıtla #60 : 12 Aralık 2020, 13:41:56 »
Desteklemiyorum, çok saçma bir düşünce. Aynı şeyden müzdaribim. İllegal bir karakterim olduğu söylenemez, ama yarışçı rolleri gerçekleştirdiğim için illegal gözüküyorum ve ihbar vermem yasaklanır. Karakterimin eli silah tutmaz, dövüşmeyi bilmez. En ufak şeyde ihbar vermesi gerekir. Çok saçma bi' düşünce. Ne kadar illegal rol yapsa dahi polisle arası iyi olan karakterlerde var. Çok saçma düşünüyorsunuz, bence. Hem; akıllanma rolü yapanlarda var elbet, onlara da engel olacak.
karakter oluşturma yerinde lega | illegal seçimi olsun demiyorum dikkatli okuduysan eğer. dediğim şey memurun canına kast, ak47-m4-deagle vesaire vesaire bu suçlar affedilmez suçlar olduğundan dolayı, bu suçlardan yargılananlar ihbar atamasın. nerede gördün takım arkadaşının canına kast eden birisiyle konuşan bir polis memuru? çok merak ediyorum.

Konu da direk sicili kabarık olanlar yani 180 dk üstü jail yiyenler yazıyor.. Bende sana bunu anlatmaya çalışıyorum Dur ihtarına uymayıp 180 dk'yı geçebilirim zaten. Daha kendin ne yazdığının farkında değilsin.

Çevrimdışı Daeslen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 10 Temmuz 2022, 21:23
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Ynt: Muhbir rollerinin engellenmesi
« Yanıtla #61 : 12 Aralık 2020, 13:44:47 »
Belki adamın aracı mekanik oluyor ve pdden yardım istemek zorunda ee ihbar veremiyor
DESTEKLEMİYORUM
kanki aloo anlatamıyor muyum ben derdimi????? şu an bile ihbar atsan departmanın %30'u talebini karşılar çünkü illegalsin(belki ihbarları kontrol eden operatör varsa %30, %0'a kadar düşebilir). anladin mi simdi