Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[9:12:2020 - 0:48] Henry_Chamberlain

Başlatan LAZİKO61, 09 Aralık 2020, 01:34:13
Okunma sayısı 864 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kaagan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Ağustos 2024, 19:56
Toplam oynama: 95 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Alex Kenzia Lv.20
Köken: İrlandalı
Son giriş: 21 Mayıs 2023, 20:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: [9:12:2020 - 0:48] Henry_Chamberlain
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2020, 02:16:33 »
Biz daha hooda bile değilken arkadan bize ateş geliyor ve bizi zorla hooda yöneltiyor o sırada biz aktif olarak pursuiteydik ve o sırada önümde bulunan aracında sirenleri açıktı kişi hooda gittiği için bizde geri dönecektik ama birden ateş aldık arka kısmından, arka kısma gittseydik yani hoodan çıksaydık yani kişi bizi daha rahat bir şekilde öldürürdü bizde zorunlu olarak tek bir yöne gidebilirdik hooda bizi hooda yöneltmiştiniz orada bulunan siren sesinin sizin hoodunuzla alakası bile yokken böyle bir şey öne sürmek çok saçma. Arkanızda bir büro bulunuyor baylar bakın büro diyorum yani orada zaten bin tane siren sesi duyabilirsiniz. Fark ettiyseniz hooda daha birşey olmadan teredütlü girdiğimizi yavaş girdiğimizi geri dönme kararı alacağımızdan anlayabilirdiniz. Siz hoodunuza her gireni öldürüyormusunuz CK mı ediyorsunuz? Doğru düzgün bir roleplay yapmadan.
Vallaha ben hayatımda böyle yalan görmedim helal olsun. Adamların hooduna siren ile girip bekliyorsunuz, aktif pursuit göremiyorum?

Dostum iki araç arka arkaya pursuit yapıyorduk adam oraya girdi videoda yavaşladığımız görebilirsin. Alakasız kişiler yorum yapmayın. "Pursuiteydik ve kişi o yöne kaçmasına rağmen biz durduk" yazılarımı dikkatli okursanda sevinirim.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Ynt: [9:12:2020 - 0:48] Henry_Chamberlain
« Yanıtla #11 : 10 Aralık 2020, 12:15:00 »
Selamlar,

Aktif bir kovalamaca olduğu belirtiliyor, polis birimlerine bakacak olursak iki tane birim aracı var. Sirenleri açık bir şekilde geliyorlar, bu durumda bir kovalamaca olduğu söz konusu. Kişileri bilerek kendi hood bölgenize çekiyor ve ateş açıyorsunuz. Ayrıca, mantıklı düşünecek olursak sokağınızın ön kısmında polis binası bulunuyor. O halde her gün tarafınıza baskın atılsın. Bu şekilde CK talepleri gelmeye devam ederse, birliğin hood onayı çekilecektir. Geçmiş zamanı kontrol edecek olursak, Ganton birliği bundan dolayı onayını kaybetmişti. İki tarafa da iyi roller dilerim.