Bilmediğiniz birçok yoldan zaten fazlasıyla kısıtlandığımızı düşünüyorum. Olay yerine derhal dönmesi saçma, ancak medikal rol dönmediğinde fast geçiliyor, ki bir kurşunun 1dk da çıkarılıp diğer 1dk içerisinde ekipman yenileyip gidilmesi saçma olur, medikal roller fast geçildiğinde yalnızca ameliyat, ilk yardım fast geçilmiyor, taburcu edilmeden önceki kontrol süreçleri, testler de fast geçiliyor. Bunlar gerçek hayatta 2dk sürmez, 10dk da sürmez, biliyorum. Ancak medikal role inkan bulunmadığından 1 hafta-10 gün geçmiş gibi yapılabiliyor. Ben öyle yapıyorum, diğer üyelerden mesul değilim. Medikal rol olsa, yalnızca ilk yardım değil bundan kastım; ilk yardım, ameliyat, izleme süreci, testler, taburcu izni ve taburcu gibi rollerin dönmesine imkan verilecek olsa sıkılmadan 3 gün hastanede kalabilirim. Ancak kim FD de? Giren ne kadar kalıyor? Sistemin her zaman bir açığı olur, RK kuralı da bu yüzden bize karşı değişik. Kişisel fikirlerim bunlar, departman adına konuşmuyorum, öyle bir yetkim de yok zaten.
İyi oyunlar