Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

James Levinson - Düzenlenen İletiler

Başlatan TraX has left, 31 Ekim 2020, 19:48:41
Okunma sayısı 1150 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 21 naom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 14:13
Toplam oynama: 26 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Haziran 2024, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 14 saat
Ynt: James Levinson - Düzenlenen İletiler
« Yanıtla #30 : 04 Kasım 2020, 10:33:43 »
adam zekilik yapmış. sen de hakaret etmeyip sikayet açabilirdin. desteklemiyorum tabii ki

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #31 : 04 Kasım 2020, 11:45:25 »
burası sizin boş yapıp ileti kasacağınız bir konu değil .d silelim bakalım örnek arkadaşı pekte bir anlamı kalmadı zaten açıkça anlattım konuyu

forumdaki her olayı her iletiyi ss alıp şikayet açacaksak o buton süs olsun diye mi koyulmuş oraya? bu açından yaklaşın mevzuya

Çevrimdışı naom#2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Kasım 2024, 17:18
Toplam oynama: 41 gün, 13 saat
« Yanıtla #32 : 05 Kasım 2020, 23:45:50 »
Öncelikle burdakiler senle zıt görüşte diye ileti kasıyor olmuyor. Doğru, fikir belirterek yazabiliriz, fakat bu konuya ne fikiri belirteceğiz? Adam ve sen münakaşaya girmişsiniz, akıllılık yapıp silmiş, sen de ortada küt gibi kalmışsın.

Diğer şeyse, senin küfür etmen normal gibi, gelip sildi ve mağdur kaldım diyorsun. Sen de o da haksız, burası sizin küfretmeniz veya birbirinizi kışkırtmanız için yapılan bir oyun parkı değil. Aranızda sevgi olmasa bile her daim saygı olmalı diye düşünüyorum.

Ben desteklemiyorum, kabul olursa da olmazsa da bir şey değişmeyeceği kanaatindeyim. Moderatöre şikayet et butonu gayette iyi bir şekilde çalışıyor.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #33 : 06 Kasım 2020, 09:38:23 »
Öncelikle burdakiler senle zıt görüşte diye ileti kasıyor olmuyor. Doğru, fikir belirterek yazabiliriz, fakat bu konuya ne fikiri belirteceğiz? Adam ve sen münakaşaya girmişsiniz, akıllılık yapıp silmiş, sen de ortada küt gibi kalmışsın.

Diğer şeyse, senin küfür etmen normal gibi, gelip sildi ve mağdur kaldım diyorsun. Sen de o da haksız, burası sizin küfretmeniz veya birbirinizi kışkırtmanız için yapılan bir oyun parkı değil. Aranızda sevgi olmasa bile her daim saygı olmalı diye düşünüyorum.

Ben desteklemiyorum, kabul olursa da olmazsa da bir şey değişmeyeceği kanaatindeyim. Moderatöre şikayet et butonu gayette iyi bir şekilde çalışıyor.

Spoiler:
Mesele beni desteklemeleri veya desteklememeleri değil. Konuya gelen yaşamış olduğum olayın aslını astarını bilmeden mağdur edebiyatı yaptığımı düşünüyor ve anlatmak istediğim şeyi anlamadan boş boş konuşuyor. Tam olarak bu yüzden boş yaptığınızı ve ileti kastığınızı söylüyorum. Mesela bu konu için sadece son cümleni yazman yeterli olurdu.

Öncelikle aramızda küfürleşme gibi bir olay olmadı, AR&GE konusunu desteklemediğim için bana sallayan arkadaşa anlayacağı şekilde cevabını verdim. Politikalara göre bunu yapmamam gerekiyor ama ben bunun farkındayım ve zaten hatalı olduğumu kabul ediyorum. Benim ihlale ihlal ile karşılık vermiş olmam karşı tarafın ihlal yapmadığı anlamına gelmiyor. Ben cezamı almaya razı olarak ona karşılık verdim ve cezama itirazım yok. Bu olayı daha fazla AR&GE konusuna dahil etmenize gerek yok, konumuz kimin hatalı olup olmadığı değil.

Çoğunluğun anlayamadığı veya anlamak istemediği bir nokta var. Forum görevlileri 7/24 rapor edilen iletileri incelemiyor ve incelemelerine imkan yok zaten. Mesela ben şimdi sebepsizce akla gelebilecek her türlü değerlerine dil uzatsam ve sen rapor etsen, daha sonrasında ben oraya müsait bir forum görevlisi bakana kadar iletimi düzenlemiş olsam hiçbir şey olmamış gibi devam edebiliyorum. Burası oyun değil, her iletinin tek tek ekran görüntüsü alıp şikayet açacaksak o rapor kısmının bir anlamı kalmıyor.