https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=131047.0 actım ben kardesim niye acıyon tekrar dayak mı istiyon
foruma uygun konu açmaya öğren daha sonra emoji sisteminin mysqla kayıt edilmesinde çok sıkıntı çıkarıcağı için desteklenmez zaten her iletide olursa zaten forum çöker hem kayıt edicek hem veri çekicek zaten forum zar zor açılıyor dayak isteme konusuna gelirsek sonunun Khabib vs McGregor olayı gibi olmasın, kavga istersen Discord Ezekiel#7045
boş ve boş yani boş ama boş
boş birşey olsaydı diğer forumlara getirilmezdi rockstartr ye hiç getirilmezdi senin attığın gibi boş ileriler yüzünden zaten forumda gezinilmiyor
Desteklemiyorum, desteklesem de desteklemesem de bazı yorumlarımda detay veriyorum. Beğeni, beğenmeme butonunun anketten farkı yok yorum yapmak yasak olacaksa.
biraz daha iyi okuma becerisine sahip ol yada 3.sınıftan mezun olmay bekle ve okula git ileti göndermek yasak olmiğicak eğer ek birşey söyliğiceksen söyliğiceksin boşuna "Deskliyorum" yada "Desteklemiyorum" yazmıyıcaksın onun sebepini yazıcaksan + olarak başka birşey söyliğiceksen yazarsın
iyice instagrama çevirdiniz forumu **
amacım forumu böyle boş boş iletilerden kurtarmak sizin gibi insanlarda gittiği zamanda bu platform zaten öyle temizlenir bu bir forum eğer bir fikrin varsa argeye konu aç eğer yok ise ona benzedi şuna benzedi diye ileti atma herşey birbirine benzer zaten
Ne alaka abii? Desteklemiyorum.
işte tam olarak bu iletileri öne sürmek amaçla yaptım zaten örnek olarak güzel oldu