Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Selam.

Başlatan osmanli padisahi, 22 Ekim 2020, 22:19:43
Okunma sayısı 813 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: Selam.
« Yanıtla #30 : 22 Ekim 2020, 23:50:45 »
Ama ben inanmıyorum

Kardeşim kendini iple asmayı denemeni önerim çok havalı değil mi? Havada uçan ölü bir beden. Eğer ünlü olmak istiyorsan rap parçası çıkartıp uyuşturucu krizi çekebilirsin. Binadan aşşağıya çuval gibi atlayarak fame olabilirsin. Eğer vatansever isen uçak kaçırıp 23 ekim saldırısı yapabilirsin
Niye acı çekeyim ki

Çevrimdışı sehinsah

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Ekim 2020, 22:12
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 22 Ekim 2020, 23:52:08 »
Ama ben inanmıyorum

Kardeşim kendini iple asmayı denemeni önerim çok havalı değil mi? Havada uçan ölü bir beden. Eğer ünlü olmak istiyorsan rap parçası çıkartıp uyuşturucu krizi çekebilirsin. Binadan aşşağıya çuval gibi atlayarak fame olabilirsin. Eğer vatansever isen uçak kaçırıp 23 ekim saldırısı yapabilirsin
Niye acı çekeyim ki

O zaman dedenin 1952 den kalma silahını al ama hayatta yaşayacak şeyler var intihar etmeni önermem hiç etmedim tam bir fikrim yok ama kötü olay

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Haziran 2020, 04:20
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #32 : 23 Ekim 2020, 00:19:38 »
3 sayfada duyar kasan birbirlerini yalayanları konuya toplamak, çözdüm adamım bu benim olayım.
Duyar kasan, birbirlerini yalayanlar içinde kral olup ne yapayım?

Evet arkadaşlar, bu forumda neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Fazla lafa gerek yok, çoğu kişinin duyar kastığını, saçma anlamlar çıkarıp laf attığını gördük.
2 kere konu açtım, delikanlılığımdan ve dürüstlüğümden taviz vermedim
Kimseye bir şey demedim. Allah'a şükür dinimde biriyim, az mizah koyarak bir şeyler denedik. Duyar kasıcılar doldu.
Çok birbirini yalayıp duyar kasan bir ortam var forumda, sanki liseye yeni geçmişsin kendini birilerinin yanında arkadaş olarak görmek için duyar kasanlar var, bizi sıktı.

Ve bizi destekleyen her kim varsa teşekkürler.

Benim ile sorunu olanlar numaramdan ulaşabilir.