Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eleştiriye gelemeyen insanlar.

Başlatan Forsaker, 21 Ekim 2020, 14:40:42
Okunma sayısı 1511 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Forsaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juan Miguel Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 01:26
Toplam oynama: 132 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Eleştiriye gelemeyen insanlar.
« Yanıtla #30 : 23 Ekim 2020, 01:28:56 »
adam ile dalga geçmişler ve bu durumda tanıtımı açan şahısı gerçekten haklı buldum ama

kısaca beğenmedim, umarım kendinizi geliştirirsiniz, başarılar dilerim diyen birine sana burada kararını soran olmadı diyerek de ufak bir şeyi bile kaldıramadığını görüyoruz gidip yorumun için teşekkürler neleri geliştirebilirim diye sorabilirdi, sormamış azıcık uğraşsaydı keşke

Beğenmediğimi, geliştirmeleri gerektiğini söyleyip başarılar demişim. "yow kordoşom hebele hübele güp güp" mü demem lazımdı eleştri olması için?

Ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Kendisi ile ic/ooc herhangi bir münasebetim yok. Yapsın iyisini, "Adamlar yapmış başarılar" diyelim. Ama gördüğün gibi dostum ufak bir eleştride bile kaldıramadığı aşikar.
eleştiri değil ki bu, eleştiri yapamadığın aşikar

Ne demem gerekiyordu dalga geçmemişim bir şey yapmamışım, geliştirmeleri gerektiğini söylemişim.
gelişmelerini dile getirdiğinde eleştiri yaptığını falan mı sanıyorsun? bu yaptığın sadece düşünceni söylemek. eğer eleştiri yapsaydın herifin hatalarını tatlı dil ile söylerdin

Gayet tatlı dil ile beğenmediğimi dile getirmişim, küfür etmemişim bir şey yapmamışım sonunda da başarılar dilemişim. Ne diyim ki?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jin Akihiro Lv.24
Köken: Japon
Son giriş: 18 Şubat 2024, 00:11
Toplam oynama: 176 gün, 20 saat
Millie Pitts Lv.24
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #31 : 23 Ekim 2020, 01:30:33 »
adam ile dalga geçmişler ve bu durumda tanıtımı açan şahısı gerçekten haklı buldum ama

kısaca beğenmedim, umarım kendinizi geliştirirsiniz, başarılar dilerim diyen birine sana burada kararını soran olmadı diyerek de ufak bir şeyi bile kaldıramadığını görüyoruz gidip yorumun için teşekkürler neleri geliştirebilirim diye sorabilirdi, sormamış azıcık uğraşsaydı keşke

Beğenmediğimi, geliştirmeleri gerektiğini söyleyip başarılar demişim. "yow kordoşom hebele hübele güp güp" mü demem lazımdı eleştri olması için?

Ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Kendisi ile ic/ooc herhangi bir münasebetim yok. Yapsın iyisini, "Adamlar yapmış başarılar" diyelim. Ama gördüğün gibi dostum ufak bir eleştride bile kaldıramadığı aşikar.
eleştiri değil ki bu, eleştiri yapamadığın aşikar

Ne demem gerekiyordu dalga geçmemişim bir şey yapmamışım, geliştirmeleri gerektiğini söylemişim.
gelişmelerini dile getirdiğinde eleştiri yaptığını falan mı sanıyorsun? bu yaptığın sadece düşünceni söylemek. eğer eleştiri yapsaydın herifin hatalarını tatlı dil ile söylerdin

Gayet tatlı dil ile beğenmediğimi dile getirmişim, küfür etmemişim bir şey yapmamışım sonunda da başarılar dilemişim. Ne diyim ki?
lan bu 'eleştiri' falan değil anla şunu. sadece düşünceni belirtmişsin olay bu. tatlı dil ile belirtmişsin burada haklısın evet

Çevrimdışı kakaolu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 00:32
Toplam oynama: 187 gün, 9 saat
« Yanıtla #32 : 23 Ekim 2020, 02:24:33 »
Yazık kafanıza

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #33 : 23 Ekim 2020, 10:16:25 »
emırovıch abım haklı
adam gelıstırmenız lazım demıs patlamak ıcın bir sebep goremıyorum

Çevrimdışı Elbailer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 00:23
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Köken: Rus
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:08
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #34 : 23 Ekim 2020, 11:24:37 »
Tanıtımlarda objektif eleştiri yapan pek az insan var. Objektif olunsa eleştiriye maruz kalan insan bu kadar agresif olmaz.

Çevrimdışı Thor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Eylül 2022, 13:05
Toplam oynama: 383 gün, 5 saat
« Yanıtla #35 : 23 Ekim 2020, 12:41:27 »
Eleştiri güzel bir şey ama insanlar eleştriyi insanları kırarak veya küfür ederek yapıyor. Bundan dolayı insanların şevki kırılıyor.-Mobil

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #36 : 23 Ekim 2020, 12:50:36 »
Eleştiri güzel bir şey ama insanlar eleştriyi insanları kırarak veya küfür ederek yapıyor. Bundan dolayı insanların şevki kırılıyor.-Mobil
İnsanları kırarak veya küfür ederek felan eleştiri olmaz. Eleştiri denilmez ona, sallamak veya açık aramak vs. denir.

Eleştiriyi bazı insanlar Sert bir dile ile yaptığı için biraz sorun yaratabiliyor. Karşıdaki kişinin onuru kırılabiliyor veya istemeden de olsa onu sinirlendiriyor.

Çevrimdışı fedrahellir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Şubat 2021, 00:38
Toplam oynama: 15 gün, 5 saat
« Yanıtla #37 : 24 Ekim 2020, 18:25:54 »
eleştiri sadece tatlı dil ile olacak diye bir şey yok arkadaşlar isteyen küfür ederek hatalarını söyler, düzeltip düzeltmemeyi karşı tarafa bırakır isteyen tatlı bir dil hataları dile getirip düzeltmesini önerir

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Ekim 2023, 01:59
Toplam oynama: 126 gün, 16 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #38 : 24 Ekim 2020, 20:37:42 »
herkesin yapısı farklı herkes eleştiriye gelemez veya kaldıracak değildir ki bu zorunlu bir durum da değil kimsenin tanıtımına istemediği yorumlar atılamaz

herkes bildiğini yapsın ahbap

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #39 : 24 Ekim 2020, 20:40:00 »
eleştiri sadece tatlı dil ile olacak diye bir şey yok arkadaşlar isteyen küfür ederek hatalarını söyler, düzeltip düzeltmemeyi karşı tarafa bırakır isteyen tatlı bir dil hataları dile getirip düzeltmesini önerir

?