Arkadaşlar anlarsınız ya güzel bir geceydi alkol felan paso içtik gece sonu bir şeyler yaşadık bir iki hafta sonra felan kusmalar başladı hastaneye gittiğinde hamile olduğunu öğrendim evlenmek veya çocuğumun olmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
1 Pandemi sürecinde arkadaş ortamında nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun? Sosyal mesafe ve maskeli takarak -alkol içen arkadaşların ortamındaysan tedbirleri caydığını düşünelim- kendini güvende hissedebiliyor musun? Hissediğini düşündüğünü farz edelim. 18-20 yaşında virüsü taşıyan yaşta ailene virüs bulaşmaktan hiç korkmuyor musun?
2 "Alkol falan içtik gece sonu bir şeyler yaşadık"
Biraz metin olur musun? Eğer hatırlıyorsan alkol olarak neleri içtiğini pm'den yazar mısın?
3 Ortamdan önce sende hücüm yeleği var mıydı? Affedersin cima eylediğin kız, hemen doğum kontrol hapı kullandı mı?
4 Derdini bu forumdan yazma. Kimse sana hayırlı bir bilgi vereceğini sanmıyorum. Verse bile asıl çözümünü sen bulacağını biliyorsun. En yakın arkadaşınla konuş ya da kızla konuş ya da duvarın kenarında çök ve bir dal yakarak bu sorundan nasıl baştan çıkabileceğini düşün. Sonuçta karar verebilen ve problem çözebilen yaştasın.