Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Admin Ekibi hakkında merak ettikleriniz, sorularınız ve önerileriniz!

Başlatan Lonnely, 12 Eylül 2020, 22:46:17
Okunma sayısı 5861 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #FARHEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Şubat 2024, 19:24
Toplam oynama: 284 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Bizi nasıl bilirdiniz?

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
lonnely admınlıkten atılırsa sevinirim iy guınler.

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
para alıyonuzmu bazı sunucularda yüksek yetkililer maaş alıyordu aylık?

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
LSPD, LSFD gibi devlet birlikleri ve oyuncuların açtığı birliklerin moderasyonu neye göre veriliyor?

Admin kadrosunda Hera dışında doğrudan sunucu gelişimine katkısı olan (sistem kodlamak, map hazırlamak gibi şeyler) yöneticiler var mı? Yoksa yöneticiler sadece sunucu asayişi ile mi ilgileniyor?

Yöneticiler kanıtları olmadan jail uygulayabiliyor. "Ben bunu yapmadım!" gibisinden itirazlar geliyor mu? Geliyorsa üst yönetimin bu tip itirazlara karşın tutumu ne oluyor?

Yöneticiler ticketlardan ne gibi cezalar alıyor?

Admin kadrosunda pasiflik ve bozuk imaj gibi durumlar haricinde ihraç nasıl yapılıyor? Yöneticilerin de FG/OG'ler gibi ceza sınırı var mı?

Yöneticilerin ARGE açtığına kendimce rastlamadım. Yöneticilerin aklına bir fikir geldiğinde direkt üst yönetime iletiyorlar mı yoksa ARGE açmaları mı gerekiyor?

Admin özel ve gizli arşivde ne gibi konular var? Gizli arşivde kaç sayfa konu var?

Helper kadrosunda birbirini elemeyi deneyen ve kin tutan/her şeye şikayet açan çok kişi var. Birbirine soğuk, birbirini sevmeyen (belki ileriye taşıyıp nefret eden) yöneticiler olursa üst yönetim bu durumda ne yapıyor? Yöneticilerin profesyonelliğine mi bırakılıyor yoksa yaptırım uygulanıyor mu?

Silinmiş/düzenlenmiş yanıtları nasıl görüyorsunuz?

Yöneticiler ihlal yaparsa doğrudan kadrodan atılıyorlar mı? Yoksa ihlalin içeriği ve kasti durumu gibi şeyler incelenip buna göre terfi dondurma/tenzil/ihraç gibi işlemler mi uygulanıyor?

Eskiden hatırladığım kadarıyla Hera dahil tüm yöneticiler forum adminler ile beraber şikayet bakıyordu ve kasım-aralık gibi gelen şikayet paneli güncellemesinden sonra yöneticilere şikayet atanmamaya (dolandırıcılık, hile gibi değil direkt oyunu şikayeti) başladı. Bence kadroda kendi günlük programında yoğunluk yaratacak görevleri olmayan (FG/OG/Helper/Admin yönetim gibi hem şikayet/itiraz incelemeli hem de düzen sağlamalı görevler misal) yöneticilerin OG/FG düzeni gibi belli bir sayıda talep bakması istenmeli veya oyuncu şikayetlerine bakmalı.

Ufak bir öneri ama bence Management veya Lead Admin'in rengi değişmeli. İkisi aynı renk olunca yakışmıyor. Birlik moderatörü ve grafiker permlerinden boşa çıkan mor renk kullanılabilir bence. Hem yönetici listesinde Hera'nın adı da mor gözüküyor.

Permlerden bahsetmişken eskiden TS3'te kadrodan ayrılan yöneticilere emekli admin permi veriliyordu ve kaldırıldı. Kadrodan ayrılan yöneticilere yeniden emekli admin permi verilebilir bence.

bonus: random spec atarken erpye denk gelirseniz rolleri izliyor musunuz (ciddiyim bu arada çok eskiden oynadığım bir sunucuda sapık bi yönetici vardı beni spece alıp erpye gitmemi bekliyodu)

bonus2: soruyu yanıtlayacak tüm adminler için; ilk aldığınız ooc ceza neydi? cezayı nasıl aldınız, olayı neydi? hiç dm'den ceza yediniz mi?

bonus3: borayejma hakkında ne düşünüyorsunuz...

Lonnely özel: Hangi takımlısın? En sevdiğin futbolcu kim? Bu sezon Süper Lig şampiyonu kim olur, neden?

bergy özel: Uzun zamandır sunucuda Lead Admin görevindesin. Hiç sıkıldığın, "yav başlarım herasına da rinasına da gidiyom ben" dediğin zamanlar oluyor mu?

Hera özel;

Ne zamandan beridir SAMP/MTA/Roleplay oynuyorsunuz?

Sunucu açmaya nasıl karar verdiniz? Sizi sunucu açmaya iten şey ne oldu?

Oyuncularla rol yaptığınız zamanlar oluyor mu? Rol yaparken eğleniyor musunuz? Bence oyuncularla rol yapmıyorsanız arada sırada Multiaccount açıp rollere katılmalısınız. (sarıyo)

Hiç sunucuyu kapatmayı düşündüğünüz zamanlar oldu mu?

Rina v2 ne zaman, nasıl güncellemeler ile gelir? Rina v2 ile GTA 5'i SAMP'ta görebilecek miyiz?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
GA yükselmek isteyen birisine FG mi yoksa OG mi önerirsiniz?

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
para alıyonuzmu bazı sunucularda yüksek yetkililer maaş alıyordu aylık?
Maaş yok bergy acıklamıstı yayında ılk yayınıydı 15 kısıydık...

Çevrimdışı EmirSamar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:12
Toplam oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:13
Toplam oynama: 76 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Neden Rina, yani isiminin koyulmasındaki amaç neydi?

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Neden Rina, yani isiminin koyulmasındaki amaç neydi?
Reina saldırısıyla alakalı demişti hera.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
1- Önerilerim bir admin atıldığı/ayrıldığı zaman belli bir konu altından sebebiyle yazılması.En azından sadece atılan/terfi alan kişilerin herkese açık bir şekilde paylaşılması.FG ve OG değil sadece Adminler.
Neden gizlendiği bilmiyorum belli bir sebebi var ise açıklarsanız sevinirim.

2- Adminlerin illegal bir birliğe girmesi veya illegal bir birlik kurması yasak mı? Yasaksa neden?

3-Adminler neye göre terfi/tenzil alıyor? Örneğin helperler taleplere göre terfi alıyorsa Adminlerin terfisi neye göre belirleniyor?

2. yasak değil diye biliyorum Lonnely msg kurmuştu.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
1- Önerilerim bir admin atıldığı/ayrıldığı zaman belli bir konu altından sebebiyle yazılması.En azından sadece atılan/terfi alan kişilerin herkese açık bir şekilde paylaşılması.FG ve OG değil sadece Adminler.
Neden gizlendiği bilmiyorum belli bir sebebi var ise açıklarsanız sevinirim.

2- Adminlerin illegal bir birliğe girmesi veya illegal bir birlik kurması yasak mı? Yasaksa neden?

3-Adminler neye göre terfi/tenzil alıyor? Örneğin helperler taleplere göre terfi alıyorsa Adminlerin terfisi neye göre belirleniyor?

2. yasak değil diye biliyorum Lonnely msg kurmuştu.
Biliyorum da Aslada, !Vidanjör, Lonnely, KOGSenior hepsinin bir anda birlikleri kapandı ya da tanıtım başkasına devredildi.Gözüme çarptı sadece sorayım dedim.