Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İnternet hızı

Başlatan Luanvice, 08 Eylül 2020, 10:23:42
Okunma sayısı 775 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N O X U U

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Mart 2022, 16:21
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: İnternet hızı
« Yanıtla #20 : 09 Eylül 2020, 13:31:35 »
1 aylık türknet deneyimim oldu ve ne yazık ki 1 ayımı hiçe saydım gibi bir şey ve direkt olarak türk telekoma geçtim türk telekondan şaşmam aylık 109 tl ödüyoruz (modem dahil fiyat) gayet memnunuz

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #21 : 09 Eylül 2020, 13:47:00 »
Turkcell Superbox'lara baktım bi ara fiyatı 10mbps download, 1 mpbs upload sınırsız 129TL'idi alsakmı diye düşünüyorduk ama almama sebebimizi düşük hız diyeydi ama şimdi bir baktım aynı paket 200TL olmuş.
Reis gel vodafone aldığım hız uçuyor her türlü daha ucuz ben çok memnunum
https://www.vodafone.com.tr/Net/fiber-internet.php
daha mobil verisi cekmıyor, ne dıyon sen
Harbi ya bu vodofone mobil verisi çekmiyor çıldırtıyor adamı
Benim çekiyor, ev internetinde vodafone'dan iyi firma yoktur.10mbps download gibi rezalet hıza o kadar para vermek istiyorsanız siz bilirsiniz.Kullanmak isterseniz tavsiye ederim, para olarakta daha ucuz ve ön yargıyla yaklaşmamak gerek.

Çevrimdışı şimaykıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Aralık 2023, 17:25
Toplam oynama: 134 gün, 17 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 17 Aralık 2023, 20:57
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
« Yanıtla #22 : 09 Eylül 2020, 14:18:25 »
Ya benim upload hızım :( https://prnt.sc/ue87ne

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 09 Eylül 2020, 15:13:07 »
10 yıldan fazladır superonline kullanıyorum bendede ara sıra düşüşler oluyor ama bu kadar önemsenecek bir durum yok virüs zamanındayız bırakta düşsün

Çevrimdışı sabrım doldu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 07 Eylül 2020, 02:35
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #24 : 09 Eylül 2020, 15:44:57 »
Turkcell Superbox'lara baktım bi ara fiyatı 10mbps download, 1 mpbs upload sınırsız 129TL'idi alsakmı diye düşünüyorduk ama almama sebebimizi düşük hız diyeydi ama şimdi bir baktım aynı paket 200TL olmuş.
Benim çekiyor, ev internetinde vodafone'dan iyi firma yoktur.10mbps download gibi rezalet hıza o kadar para vermek istiyorsanız siz bilirsiniz.Kullanmak isterseniz tavsiye ederim, para olarakta daha ucuz ve ön yargıyla yaklaşmamak gerek.
ne ön yargısı aga mobil verisi çekmiyor daha

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 09 Eylül 2020, 15:47:11 »
10 yıldan fazladır superonline kullanıyorum bendede ara sıra düşüşler oluyor ama bu kadar önemsenecek bir durum yok virüs zamanındayız bırakta düşsün
Kanka virüsten önce de aynıydı.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #26 : 09 Eylül 2020, 15:50:19 »
vodafone'un mobil verisi de ev interneti de insanı çıldırtır, bide ev internetinde vodafone'dan iyi yok deyip savunuyon, emin misin kullandığına?

Çevrimdışı Poppy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shina Moore Lv.12
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 20:08
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
« Yanıtla #27 : 09 Eylül 2020, 16:27:37 »
Superonline CGN IP kullanıyor, telefonla arayıp söylersen belki değiştirebilirler. Genel olarak sebebi bu internetinin stabil olmamasının, ping ve anlık hız düşümü yaşıyorsan. Speedtest gibi hız ölçümü yaptığın sitelerde tam hızı almana rağmen bir indirme yaptığında hız dalganıyorsa(Aslında Speedteste de dalgalanıyor, görev yöneticisinden fark edebiliyor). İki ayrı interneti de kullandım, Türk telekom çok daha iyi. Ek olarak internetin gelişi de önemli. Ancak diğer internet sağlayıcılarında da aynı durum varsa, bölgenle ilgili bir problem olabilir. Örneğin fiber alt yapın yoktur(Fiber alman önemli değil), yoğun kullanımlarda problem yaşarsın. Verdikleri modemde de problem olabilir. Türk Telekom ve Superonline kullanmış biriyim. Superonline'de çok sıkıntı çektim. Türk Telekom sıkıntısız kullanıyorum, istediğim hızı da stabilde alabiliyorum. Şu an Türk Telekomun 100 MBPS kullanıyorum, kendi modemleri ile bile Wifi'den 100 MBPS alabiliyorum.

Kaç hopta google.com'a ulaştığına bakabilirsin. CMD'den tracert www.google.com yazarak erişebilirsin. Oradan anlayabilirsin bir problem olduğunu. Orada ping değerleri bile gösterilir.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 09 Eylül 2020, 16:37:25 »
vodafone'un mobil verisi de ev interneti de insanı çıldırtır, bide ev internetinde vodafone'dan iyi yok deyip savunuyon, emin misin kullandığına?
Mobil verisi çok iyi olmasada ev interneti harika, turknet, turkcell, türk telekomu üst üste koyar o konuda.
Fiyatlarıda çok iyi, ama diyorsan ben 150-200 tl vereyimde 10 mbps hız alayım ona birşey demem.
Ben redli olduğumdan verdiğim para 100 tl aldığım hız bu ve hiç bir zaman yavaşlama olmuyor, müşteri hizmetleride çok iyi
Spoiler:

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 09 Eylül 2020, 16:40:32 »
ne ön yargısı aga mobil verisi çekmiyor daha
Ev internetinden bahsediyorum ben.Vodafone ev interneti hem ucuz, hem kaliteli, müşteri hizmetleri iyi, hızı çok iyi.