Sen hiçbirşeyi destekleme zaten kardeşim, git il-legal rolünü yap veya şehrin ortasında drift at polislere sataş, hırsız polis serverı ya burası.
Legal rollere katkı sağlanması gerekiyor artık.
Serverda 15-20 kişi anca vardır Legal rol yapan.
Beğenmiyorsan yabancı sunucular var, liseye geçince sanırsam one two demeyi öğrenirsin. Oralara gidebilirsin sorun yok, bu sunucuda platform kuralları çerçevesinde istediğim rolü yaparım il-legal'liğimi de katarım. Legal rol diye milletin kafasını şişirmeyin, alt tarafı roleplay. Bilgisayarın başına bağlanıp 10 saat senin gibi "legay" rol diye mırıldanmıyorum. Kendine çeki düzen ver artık, drift de atarım polislere de sataşırım arkadaşım sana ne ? Seni ilgilendiren bir şey mi var ?
İşte yapabildiğin roller anca bunlar. İl-legal rolün hakkını veremiyorsun, "silahım var, millete sıkarım" havasındasın.
Yolda drift atıp arkana polis çekmeyi birşey zannediyorsun, hatta rol yaptığını ZANNEDİYORSUN demeliydim.
En azından legal rolleri geliştirmek için birşeyler yapma çabasındayım, ya sen? "Drift atayım, polisler beni kovalasın.
Silahım var polise de sıkarım, onu da gasp ederim, kaçırırım, esir alırım. Herkes benden korkacak ben havalıyım" Rolden anladığın bu galiba.
Kendine çeki düzen ver demişsin de, öncelikle sen o beynini düzeltmen gerekiyor. Tüm AR-GE'lere olumsuz yorum atarak biryere varamazsın.