Son gelen yorum için kusura bakmayın, birliğim adına başkalarının tanıtımlarının lekelenmesine asla müsaade etmem. Kişileri de uyardım. Kişiyle bireysel münasebetiniz, gereksiz birlik diyen arkadaşı da birlikten çıkardım. Bizim birlik içindende bir kişinin flaming yorumu gelirse direkt olarak bana söylemenizi rica ediyorum. Ayrıca şöyle bir durum var; gerek youtube videonuz (buradaki isimlerden kişilerden izin alsanız daha iyi olur.) gerek sslerdeki sansürleme durumları konusunda gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum. Şöyle bir baktığımda pek çok yerde sansür sorunu var. Patroniçe, rascalova, Edu böyle şeyleri sansürleyin. Bunları giderirseniz iyi olur, düşmanlık rolü sürebilir. Her iki taraftan da kayıp oluyor elbet, RK etmeye dayalı durumlarda hiçbir zaman bir taraf tek başına galip gelmez. Biz eleştiriye kapalı bir birlik değiliz, eleştiri olarak zannedilip öne sürülen şeyleri de eleştirel yorumlar olarak görmediğim için tepki gösteriyorum. İster oyun olsun ister başka bir şey verilen emeğe yapılacak aşağılayıcı her yorumun karşısındayım. Benden birisi size çıkıp bunu söylüyorsa söylediyse de onlar adına ben özür dilerim. Birlik liderine ve üyelerine başarılar diliyorum tekrardan.