Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Farklı bir konsept ve yer ile değişecektir. K&A

Başlatan Shahmen, 19 Haziran 2018, 05:12:38
Okunma sayısı 1163 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shahmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Glen Park
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2018, 13:39:27 »
Selamunaleykum beyler öncelikle başarılar.Birlik tanıtımı olayına hiç girmeyeceğim hayırlısıyla güzel bir birlik açarsınız,aktifsiniz fakat bir şey belirtmek istiyorum.Jackson charles bu oyuna gerçekten emek veriyor ve oynuyor yalnız gerçekle bagdasmayacak şekilde saldırgan bir oyunculuk sergiliyor,yani bir insan gettoda bile yaşasa her gün bir sürü kavga silahlı çatışmayla karşılaşamaz değil mi.Surekli soygun silahlı kavga peşinde olmak yerine biraz rolden keyif almaya çalışsanız oldukça başarılı olacağınızı düşünüyorum.Oyunu çatışma kazanmak yerine rol çevirmek olarak görseniz çok saygın bir birlik olacağınıza inanıyorum.Hayirli geceler.
Teşekkürler düşünceniz göz önüne alıp düzeltilecek.

Ginede başarılar.
Teşekkür ederim.

Tanıtım düzeltilebilir başarılar...
Teşekkürler düzenlenecek.

amaçlar ve karakter yazıları çok saçma
 "Jason mahalleyi kapatma kararı alır-.." ? Mahalle burası dükkan kepengi değil
Düzenlendi.

+1 ve "Glen Park adlı bir mahalle kurmaya karar verir." Öyle bir mahalle zaten var sen oluşturmuyorsun
Düzenlendi.

Bir yanlış anlaşılma olmasın benim adım geçmiş ama benim oluşumla bir ilgim yok.Başarılar.
Teşekkür ederim  :)