Rolleri ve Bar işletmesini geliştirmeniz dileğiyle.. Başarılar.
Roller iyi zaten oyundaki rolleri buraya sürekli atmak istemiyorum, işletme konusunda planlar yaptım en baştan daha iyi şekilde hizmet vereceğiz.Şehrin en aktif işyeriyiz.
-Teşekkürler.
Geçen gün barmaid varken garsonların /me içecekleri alır ve gider tarzı bir emotesini gördüm.Geliştirin derken bu anlamda dedim.İişyeri içerisinde biraz daha organize olmanız gerekiyor.Müşterilere ne olursa olsun küfürler ederek veya argo kelimeler kullanarak çıkartılmamalı.Herzaman müşteriye karşı nazik olmalısınız.Bu sayede işyerinde daha fazla aktiflik görebilirsiniz.Sürekli reklamlarda felan görüyorum, aktifsiniz evet ama verdiğiniz hizmet ne kadar kaliteli? Bunları düzeltirseniz sürekli olarak bar'a gelmek isterim.Özellikle saçma rol yapan bazı kişiler vardı, barın ismini kötüye çıkartacak vaziyette, bence İşyeri kadronuzu baştan aşağı değiştirmeniz gerekiyor.
Tekrar başarılar.
Haklısınız, çoğunu kovduk zaten, daha düzgün kişileri getirdim.Böyle konularda defalarca uyardım her türlü üstlerinde durdum daha önceden, yinede kendi bildiğini yapanlar vardı.Bende işten uzaklaştırdım.
Normalde birlik olarak işletecektik, aktiflik düştü, önemli kişiler banlı ve tatilde olanlar var.İş böyle olunca bizde başka insanları getirmek zorunda kaldık.Kadro'yu en baştan düzenledim.