2019, özellikle 2020 benim için oyun açısından çok farklı geçti. Normal şartlarda sık sık pasiflik sorunları yaşayan, uzun soluklu rollerde zorlanan birisiyim fakat pandemi sürecinde eve tıkılmam ile beraber gerçekten Luca Andreas ve James Wolmark karakterlerimde çok farklı ve keyifli rollerde bulundum. Pandemi sürecinde boş vaktimi forum görevliliğinde değerlendirip sunucu adına bir şeyler yapmayı ve vaktimi doldurmayı denedim. Bu süreçte öncelikle yaptığımız roller, yaşadığımız OOC olaylar sonucu kalbini kırdığım ve görev dönemimde hatalı işlem yaparak vaktini çaldığım oyunculardan özür dilerim. Hiçbir insan isteyerek kötülük yapmaz, benim de yaptığım hiçbir şeyde art niyet yoktu. Kendi adıma şu an platformda sorun yaptığım birisinin olduğunu düşünmüyorum ama kendi açınızdan bakıp beni beğenmiyorsanız veya bir sorununuzun olduğunu düşünüyorsanız discord aracılığı ile benimle iletişime geçebilirsiniz. Her zaman ılımlı ve yapıcı konuşmayı denerim, karşılıklı saygı korunduğu müddetçe herhangi bir konuyu tartışıp çözüme bağlamaktan çekinmem.
Bu özel günümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim. Özellikle gece henüz başlamışken SMS atıp doğum günümü kutlayan Emirhan'ım, seviyorum seni. Hep beraber nice senelere.
İyi doğdun Luca Andreas
:-*
Teşekürler. Sawyer biraz yanlış bir karakter yapısına tutuldu, eşini ve çocuğunu yeni kaybetmiş 45 yaşında bir adama. Belki yeni senemizde yeni karakterlerimize ^^
vay boran dostum yeni yasın kutlu, nice mutlu senelerin olsun umarım. sevgiler 
Hep beraber mutlu yıllara ahbap. Partiye takım elbiseyle gelmişsin, beğendim.
İyi ki doğdun boran kardeşlik. 
Eyvallah canımın içi. ERP öğretmen karşılığı SS edit öğretme teklifim hala geçerli bu arada C;
hakanımın ileti yasağı olduğu için mesajını ben gönderiyorum
"boranın bullugunu huplerim"
(:
dgko :-[
:o :o
;) 
Teşekkür ettim.
hayırlı teravihler arkadaslar
Nice LCN'li, denize Yunan dökmeli yıllara. Kadehi kaldır yoldaşım.
Doğum günün kutlu olsun canım benim❤️
Eyvallah koçero. (Kalp nerden koyuluor bilmiyorum whatsapptan atarım bir tane)
vay boran dostum yeni yasın kutlu, nice mutlu senelerin olsun umarım. sevgiler 
Ah be Eren, şimdiden mavili günlerimizi özledim be oğlum. Akıyor zaman.

vay be
dgko knk
Sağ ol kankacım
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene
Karakollar beni alır, sorgular gecelerce
Hiç bekleme belki gelmem, gelemem senelerce
Aldın beni benden :0
zamanında az hapse attırmadım
O jaillerin de bize az katkısı olmadı değil. Gel yeni yılımda yine attır, özledim o günleri :b
iyi ki dogmusun lan kardes
tab2 lan. ben dogmasam switch bigin ne anlami kalirdi. edgar davids gibi gezerdi sabah aksam.
boran adamdır aksini iddia eden blackpool üyesidir
İçeriden hala sevenlerimiz var oraları pek karıştırmasak daha iyi. Wuzimu skininle seni yeniden cemiyette görelim diyorum İbo'm.
ıyı kı dogdun kardesım!
etwallaha biraderım de bu nick ne. yumurtali nickine noldu. bu yakismamis yeni yilimda seni bu sekilde kabul edemem. 5 tl bendn don eski nickine.
doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun boran
Teşekkürler.
Hadi bakalım nice mutlu senelere, doğum günün kutlu olsun.
Sağ olasın kadim ahbabım. Şaka maka Yunan-İtalyan savaşlarımızın üzerinden, PD devriyelerimizin üzerinden neredeyse 4-5 yıl geçmiş. Hazır Sergey de gitmişken... Nostalji devriyesine var mısın?
İYİ Kİ DOĞDUN ARTVİNLİM, BU YIL OLMADI AMA SENEYE YANINDAYIM ;)
Karagölde karışık tostun hazır, bekleriz.
iyi ki dogdun abicm :-* :-* :-*
eyvallah kardo
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene
Karakollar beni alır, sorgular gecelerce
Hiç bekleme belki gelmem, gelemem senelerce
Şiir falan yazamıyorum ama bu yeni yılda geri gel be Maho
Hadi bakalım nice mutlu senelere, doğum günün kutlu olsun.
Ettim teşekkür.
cw abin dogum gününü kutlar, nice senelere lan keko
Birikiyor anılar, YNG güzel bir serüvendi.
iyiki doğdun kado, nice beraber senelere
Hep beraber nice senelere.
oo guzel kardesim benim kuarezmam dgko
eyw wakayeme
:0