Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinada Farklı Rol Yapmak

Başlatan Renaissance, 10 Ağustos 2020, 13:16:31
Okunma sayısı 2834 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Renaissance

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 18 Haziran 2023, 23:42
Toplam oynama: 52 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Rinada Farklı Rol Yapmak
« : 10 Ağustos 2020, 13:16:31 »
Örnek olarak bizim yaptığımız eşcinsel rolü, insanlar çok garip davraniyor. Bir de bazıları pm atıp sorguluyor "Kanka neden böyle bir rol yapiyorsun qewrqrqt" yazıyorlar. Gülsem mi, üzülsem mi?
Fakat olayı foto ile özetliyorum
.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
Ynt: Rinada Farklı Rol Yapmak
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2020, 13:17:57 »
lna gay var >:(

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oliver Reece Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mayıs 2021, 11:31
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2020, 13:18:14 »
Rina oyuncuları sadece rol yapmayı 3'e ayırmış durumda;
-Mafya
-Çete
- LSPD, ASGH vb.

Dolayısıyla farklı bir rol yaparsan dalga geçilirsin.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2020, 13:18:55 »
-Mafya
-Çete
- LSPD, ASGH vb.

yoo yapan yapıyor, birlik tanıtımlarına bak

Çevrimdışı Renaissance

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2020, 13:19:40 »
-Mafya
-Çete
- LSPD, ASGH vb.

Aha gelebilecek en iyi yorum buydu sanırım

Çevrimdışı ege123

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mart 2022, 20:07
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Son giriş: 24 Ekim 2021, 15:26
Toplam oynama: 51 gün, 21 saat
« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2020, 13:21:25 »
sıradan roller sıkıcı

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 10 Ağustos 2020, 13:22:43 »
herkesin arasında böyle roller yapmandan dolayı çoğu kişinin bu tür rolleri sevmemesi, bende dahil sevmiyorum. bak mesela lez rolü yapanda o kadar kişi var ama kimsenin gidip laf attığını görmedim, kimsenin arasında yiyişmiyolar. ek olarak size garip davranılması herkesin rol yaptığı ortamlara gelip her kelimeye ğ h koyup rol yapmanız veya erkek karakter ile /sit 12 vs. çekmeniz garip duruyor. ben açıkçası dışarıda hiç sizin gibi rahat davranan eşcinsel görmedim ve bunu oyunda garipserim.

ek açıklama
tartışmaya girmek istemiyorum, gelecek cevapları merak ediyorum. boşa konu kilitlenmesin senin tartışmaya gireceğini düşünüyorum benim ile cevap yazmıyacağım bakalım başkaları ne düşünüyor.

Çevrimdışı Renaissance

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 10 Ağustos 2020, 13:27:55 »
herkesin arasında böyle roller yapmandan dolayı çoğu kişinin bu tür rolleri sevmemesi, bende dahil sevmiyorum. bak mesela lez rolü yapanda o kadar kişi var ama kimsenin gidip laf attığını görmedim, kimsenin arasında yiyişmiyolar. ek olarak size garip davranılması herkesin rol yaptığı ortamlara gelip her kelimeye ğ h koyup rol yapmanız veya erkek karakter ile /sit 12 vs. çekmeniz garip duruyor. ben açıkçası dışarıda hiç sizin gibi rahat davranan eşcinsel görmedim ve bunu oyunda garipserim.

ek açıklama
tartışmaya girmek istemiyorum, gelecek cevapları merak ediyorum. boşa konu kilitlenmesin senin tartışmaya gireceğini düşünüyorum benim ile cevap yazmıyacağım bakalım başkaları ne düşünüyor.
Öncelikle her kelimenin arasına ğ koymamız tamamen karakterlerin konuşma şeklini karşımizda ki kişiye nasıl olduğunu gösterebilmek amaçlı. Ve dusuncelerine saygı duyuyorum ama bunun için konunun kilitlenmesini istemen baya saçma geldi. Ha bir de reelde zaten eşcinseller Sawyer ve Denis karakteri gibi davranmıyor. Sunucuda zenci rolü yapanlar sence gerçekten bir zenci gibi mi yapıyorlar? Bana daha çok keko karakter canlandieiyormuş gibi geliyor. Bizim de olayımız buna benzer, rolümüz aşırı ciddi yapmıyoruz. Bu bir oyun önceliğimiz eğlenmek.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 10 Ağustos 2020, 13:29:10 »

ek açıklama
Öncelikle her kelimenin arasına ğ koymamız tamamen karakterlerin konuşma şeklini karşımizda ki kişiye nasıl olduğunu gösterebilmek amaçlı. Ve dusuncelerine saygı duyuyorum ama bunun için konunun kilitlenmesini istemen baya saçma geldi. Ha bir de reelde zaten eşcinseller Sawyer ve Denis karakteri gibi davranmıyor. Sunucuda zenci rolü yapanlar sence gerçekten bir zenci gibi mi yapıyorlar? Bana daha çok keko karakter canlandieiyormuş gibi geliyor. Bizim de olayımız buna benzer, rolümüz aşırı ciddi yapmıyoruz. Bu bir oyun önceliğimiz eğlenmek.
kilitlenmesini istemedim, eğer okursan kilitlenmesini istemedim başkalarının düşüncesini merak ettiğim için daha çok bu tarz konularda kişiler cevap vererek tartışma çıkartıyor ve o konu hakkında görüşler alınmadan kilitlenmiş oluyor. bir daha okuyabilirsin koyduğum spoilerı istersen

Çevrimdışı Fuego

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ocak 2023, 01:08
Toplam oynama: 23 gün, 2 saat
« Yanıtla #9 : 10 Ağustos 2020, 13:30:09 »
Olay eşcinsellik değil aslında. Bizim karakterlerimiz efemine bir erkek. Google'a femboy yazarsan ne demek istedigimi anlarsın. Yani rahat, kadınsı karakteristik ozelliklere sahip, çocuksu, fevri, renkli ve marjinal bir karakter canlandırıyoruz.