Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mirai Tanaka

Başlatan r2x9, 08 Ağustos 2020, 15:21:09
Okunma sayısı 3090 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Mirai Tanaka | Yeni hikâye: Importance of Reincarnation: Peeress Nola
« Yanıtla #30 : 16 Ağustos 2020, 02:00:19 »

Alıntı yapılan:  Bilgilendirme
Sekiz ila on megabayt ile atılan gifli ve/veya peş peşe atılan ondan fazlası ss'ler içerir. Telefondan mobil verinizi çok fazla harcamamanızı istiyorsanız mobil veriyi kullanmadan wifi veya internet kablosu üzerinden karakter tanıtıma bakmanıza tavsiye ederim.

Eksik ve hataları samimi düşüncenize dayanarak burada yorum yapmanız en gerekli olandır. Art veya iyi niyetinizi labalüğe yakışır bir şekilde değil samimi bir şekilde yazmanıza tavsiye ederim. Sonuçta karşınızda duran adam yani ben yaş bakımından sizden büyük ya da küçük olsam da bu camiada herkese eşit bir şekilde davranacağımdan ve saygı parameterin dışına çıkmacağımdan dolayı sizde karşınızdaki kişiye nasıl yazmanız gerekecegini daha iyi biliyorsunuz diye düşünürüm.  Birbirimizi bu forumda veyahut oyunda iyi geçinelim ve bu platfromda rol yapmak isteyen arkadaşlara kapım her zaman açıktır.

Hikayede iyi ya da kötü yazmak karakter tanıtım bakımından ivmelenmez. Maxon Amatör Animatörleri ekibin adına hikayeler yazıp hikayede bulunan hataları Lider Luke ve ekibin arkadaşları tarafından değerlendiriyor. Yani rol üzerinde rol yani karakterimin hikayede yazmış olduğu hataları ic olarak veyahut movie sunucularında düzelterek rol yapabilme olasılığı var. Bir paradoks gibi görünse de atılmış olan görselleri bakıp ve yazıları okursanız daha iyi anlayacağınızdan eminim. Sormak istediğiniz bir soru varsa @Steiner#6990'a sorabilirsiniz.

Bu arada 3dsmax programı kullanmaya başladım. Kendimi bu programda yavaş yavaş geliştiriyorum. Geliştirdiğime emin olduğum zamanlarda karakterlerdeki farklı animasyonları görebileceksiniz. Eğer 3dmax programında haşır neşir olmuş biriyseniz sizlerden yardımınızı isterim.   

Importance of Reincarnation: Lady Nola

Oslo Üniversitesinin İşletme fakültesinde mezunu olup hayat şartları zor, istediği hedefe ulaşma gücünü yitirip  aparta yalnız başında kalan Jimmy, dışarıya çıkıp kaldırımda yürürken bir eskortla karşılaştığı sırada eskortun düşürdüğü kartı yerden alıp yola çıkarak kartı eskorta verecekken son süratle giden bir otobüse çarpar. Çarptığı vakitte zihni beta dünyasında en tehlikeli bir mafya ailesinde yaşayan genç  bir kızın zihnine geçer. Başka bir bedenine geçip belirli bir süre alışsa da Jimmy'e (Reerkarnasyon olmuş olan ismi: Nola) yaşadığı  sorunların beta dünyasında tanık olacaksınız.

Çevrimdışı isekai

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Temmuz 2022, 01:50
Toplam oynama: 25 gün, 12 saat
« Yanıtla #31 : 16 Ağustos 2020, 02:11:55 »

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 16 Ağustos 2020, 02:30:55 »

Çevrimdışı KiKi

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Nisan 2021, 17:43
Toplam oynama: 143 gün, 1 saat
« Yanıtla #33 : 16 Ağustos 2020, 03:46:33 »
Kullandığın skinler çok hoş. Hikaye ve konsept harika. Çok eğleniyorum seninle. Yazdığın senaryoyu takip ediyorum. Daha fazla rol yapmak veya SS görmek dileğiyle...

Çevrimdışı ikkkk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Nisan 2021, 17:25
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #34 : 16 Ağustos 2020, 03:57:22 »
harika süper mükemmel umarım rollerde denk geliriz.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 16 Ağustos 2020, 14:53:23 »

Herkese selamlar

Importance of Reincarnation: Peeress Nola hikayesinin tamamını yayınlanmamasının sebebi oyun içiden hikayede anlık durumları Luke fark etmesi ve Mirai'nin hikaye yazarken zorlanarak hataların çoğalmasıdır. En son atmış olduğum ss'lerde Luke Mirai'nin hikayesini değerlendirmesine tanık oluyorsunuz. Mirai gelecek aya kadar eksikliğini tamamlaması ve ekibe parlak senaristlerin katılarak tek başına senaryo yazmaması gerekir.

Mirai Tanaka karakterim hakkında spoiler vereceğim. Şimdi bu karakter senaryo yazması konusunda ham yani daha yeni bir şeylerin farkına varıyor: Hatalar, eksiklikler ve düzeltilmesi gereken ufak durumlar. Eğer karakter yapboz parçalarını birleştirirse Luke'nin yerine geçip ekibin başında olacak ama Luke bu duruma karşı ket koyacağına kesin. O gerekçeyle Mirai'nin senaryo yazması durumda kendini çok geliştirmesi gerekecek.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Hatalarımı fark edip nihai bir çözüme ulaşarak imkansızı imkan haline getirmeye çalışıyorum ve bunu başaracağıma inanıyorum. İyi keyifler dilerim

Çevrimdışı chiewein

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 27 Haziran 2022, 20:13
Toplam oynama: 280 gün, 13 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 28 Mayıs 2022, 21:24
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Mirai Tanaka
« Yanıtla #36 : 20 Ağustos 2020, 10:29:20 »
başarılar

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 17 Ekim 2024, 21:48
Toplam oynama: 68 gün, 8 saat
Köken: Japon
Son giriş: 01 Ocak 2024, 12:53
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #37 : 20 Ağustos 2020, 11:23:11 »
harbi oynamayı hak eden bir karakter, başarılar dilerim umarım güzel yerlere gelirsin, tanıtım çok iyi, roller dahil. tekrardan başarılar dilerim.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 20 Ağustos 2020, 16:20:16 »
Paint.net programıyla ss'leri editledim.

Samimi yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 21 Ağustos 2020, 23:29:57 »

Alıntı yapılan:  Bilgilendirme
Sekiz ila on megabayt ile atılan gifli ve/veya peş peşe atılan ondan fazlası ss'ler içerir. Telefondan mobil verinizi çok fazla harcamamanızı istiyorsanız mobil veriyi kullanmadan wifi veya internet kablosu üzerinden karakter tanıtıma bakmanıza tavsiye ederim.

Eksik ve hataları samimi düşüncenize dayanarak burada yorum yapmanız en gerekli olandır. Art veya iyi niyetinizi labalüğe yakışır bir şekilde değil samimi bir şekilde yazmanıza tavsiye ederim. Sonuçta karşınızda duran adam yani ben yaş bakımından sizden büyük ya da küçük olsam da bu camiada herkese eşit bir şekilde davranacağımdan ve saygı parameterin dışına çıkmacağımdan dolayı sizde karşınızdaki kişiye nasıl yazmanız gerekecegini daha iyi biliyorsunuz diye düşünürüm.  Birbirimizi bu forumda veyahut oyunda iyi geçinelim ve bu platfromda rol yapmak isteyen arkadaşlara kapım her zaman açıktır.

Hikayede iyi ya da kötü yazmak karakter tanıtım bakımından ivmelenmez. Maxon Amatör Animatörleri ekibin adına hikayeler yazıp hikayede bulunan hataları Lider Luke ve ekibin arkadaşları tarafından değerlendiriyor. Yani rol üzerinde rol yani karakterimin hikayede yazmış olduğu hataları ic olarak veyahut movie sunucularında düzelterek rol yapabilme olasılığı var. Bir paradoks gibi görünse de atılmış olan görselleri bakıp ve yazıları okursanız daha iyi anlayacağınızdan eminim. Sormak istediğiniz bir soru varsa @Steiner#6990'a sorabilirsiniz.

Bu arada 3dsmax programı kullanmaya başladım. Kendimi bu programda yavaş yavaş geliştiriyorum. Geliştirdiğime emin olduğum zamanlarda karakterlerdeki farklı animasyonları görebileceksiniz. Eğer 3dmax programında haşır neşir olmuş biriyseniz sizlerden yardımınızı isterim.   

Importance of Reincarnation: Lady Nola

Oslo Üniversitesinin İşletme fakültesinde mezunu olup hayat şartları zor, istediği hedefe ulaşma gücünü yitirip  aparta yalnız başında kalan Jimmy, dışarıya çıkıp kaldırımda yürürken bir eskortla karşılaştığı sırada eskortun düşürdüğü kartı yerden alıp yola çıkarak kartı eskorta verecekken son süratle giden bir otobüse çarpar. Çarptığı vakitte zihni beta dünyasında en tehlikeli bir mafya ailesinde yaşayan genç  bir kızın zihnine geçer. Başka bir bedenine geçip belirli bir süre alışsa da Jimmy'e (Reerkarnasyon olmuş olan ismi: Nola) yaşadığı  sorunların beta dünyasında tanık olacaksınız.