ASGH olduğunda habire rol dönerdi, hiç değilse FAST RP ara sıra geçilmiyordu. Rol oluyordu, özellikle PD'ler ile. Ama artık LSFD olsa bile Fast rp geçiliyor. Yani ASGH rol yapmaya teşvikliyordu. Ama artık öyle bir şey yok. Açılmasını desteklerim açıkcası.
Şöyleki 4. veya 3. aydır müydü hatırlamıyorum ekip içerisinde pasif aktif rol aldım yönetim her değiştiğinde ana kadro kalıyordu öylede böylede olsa asghyi ayakta tutuyorduk dumanı davidi lindası warneri zaten bunlar duman kadar etkin rol oynuyordu bunlarda dahil bütün ekip tamamen dağıldıktan sonra asghyi kenetleyecek bir ekip kalmadı, son zamanlarda işte açıldı ama bilemiyorum devam edermi umarım eder.
şahsi düşüncem v2 ya duman geri döner bütün ekipi toplarız tekrar geçeriz yada mcu<3 üst ekiple anlaşır bütün herkesi toplar aylar önceki asgh düzenine geçilir, ikiside olabilecek bir şey ama çok şans vermiyorum, ümidi kesmek yinede olmaz umarım eksisi gibi olur<3<3
*sonradan edit3: yönetim ekibininde ekibi teşvikleyecek haraketler yapması anlaşmaya varması fln yeni ve canlı asgh rolleri açısından iyi olabilir, olur.