Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

TÜRKİYE VERGİLER

Başlatan 13 Killoki, 03 Ağustos 2020, 17:44:26
Okunma sayısı 2338 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Haziran 2021, 02:58
Toplam oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: TÜRKİYE VERGİLER
« Yanıtla #20 : 03 Ağustos 2020, 22:32:40 »

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #21 : 03 Ağustos 2020, 22:34:16 »
Baştaki kişiyi suçlayacağınıza insanları suçlayın,kaç yıldır bunları insanlar seçiyor ve muhalefetteki insanları görüyoruz pek mantıklı yerlere değinmiyorlar ben şuanki sistemde desteklenecek biri olduğunu düşünmüyorum.Herkes birbirini kötülüyor gün gelir Ekonomik ve Siyasi zekası yüksek olan bir politikacı gelir onu destekleriz.

biz mi diyoruz o adamı seçin diye hem ekonomi ve siyasi zekası iyi olabilecek potansiyel bir kişi büyük ihtimalle yurt dışına gidiyor  ya da gitmeye çalışıyor

Kendi Vatanına hizmet etmeye çalışan insan neden yurt dışına gitsin? demekki o doğru kişi değil çünkü yurt dışına meslek imkanı için gidiyor.Biz kendi ülkesi için yaratıcı fikirler sunan insanlar arıyoruz.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #22 : 03 Ağustos 2020, 22:41:01 »
Baştaki kişiyi suçlayacağınıza insanları suçlayın,kaç yıldır bunları insanlar seçiyor ve muhalefetteki insanları görüyoruz pek mantıklı yerlere değinmiyorlar ben şuanki sistemde desteklenecek biri olduğunu düşünmüyorum.Herkes birbirini kötülüyor gün gelir Ekonomik ve Siyasi zekası yüksek olan bir politikacı gelir onu destekleriz.

biz mi diyoruz o adamı seçin diye hem ekonomi ve siyasi zekası iyi olabilecek potansiyel bir kişi büyük ihtimalle yurt dışına gidiyor  ya da gitmeye çalışıyor

Aziz Nesin yine boş yapmış

Çevrimdışı 13 Killoki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2024, 18:45
Toplam oynama: 27 gün, 5 saat
« Yanıtla #23 : 03 Ağustos 2020, 22:43:07 »

Kendi Vatanına hizmet etmeye çalışan insan neden yurt dışına gitsin? demekki o doğru kişi değil çünkü yurt dışına meslek imkanı için gidiyor.Biz kendi ülkesi için yaratıcı fikirler sunan insanlar arıyoruz.

elimde olsa bende giderdim çünkü burda okusam bile asgari ücret ile bir köle olacağıma gider orda hayatımı yaşarım

kendi ülkesi için yaratıcı fikir diyosunda geçen zamanlarda tam bilmiyorum tarihi ama adamın yaptığı iş telefon kapansa bile 30 dakika arama yapıyor gibi bişeydi ve tubitak bunu beğenmedi

ülkenin dini islam olduğu sürece ne insanlar düzelir ne ekonomi

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 03 Ağustos 2020, 22:44:42 »
Bu ülke suyla çalışmıyor.
Dışardan ekonomik darbeler alındı.
Libya, Azerbaycan, Suriye, Irak bölgelerinde çatışmalar var.
Varsa ERDOĞAN'dan iyisi buyursun yönetsin.
Erdoğan giderse,  Aziz Yıldırım sonrası Fenerbahçe gibi olur bilmem anlatabildim mi?

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 26 Aralık 2020, 20:38
Toplam oynama: 116 gün, 18 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 03 Ağustos 2020, 22:46:47 »
Üsttekilerin kafası çok iyi.Birisi çomar diyor hem de yüzde 70'e.Vallahi kendisini tebrik ediyorum,kendisi çok zeki olduğu için memleketten daha üstün görüyor kendini.sonra konuyu açan hani millete terörist diye laf atıyor bak.Az sonra da entel sözlükte abileriyle başkana sövecekler,dini çekecekler.Bunların derdi vergi falanda değil.Popçu sever gibi aday seviyorlar.Enteller.
 Bak açık söyleyeyim senin yerin burası değil.Gir facebook'a.Orada 60'lık İzmirli teyzelerinle takıl.Nohut kadar bilgiyle milleti burada galeyana getirme.Gel senle özel bir platformda konuşalım diyeceğim ama topu topu medeniyet süresi 5-10 saniye sürecek.Neyse hadi iyi günler.

14 yaşındaki çocuklar ne ara siyasete kafasını sokar oldu, normalde şu yazma stiline bile bakarak cevap vermezdim ama ilk önce noktalama işaretlerinin nerelerde ve nasıl kullanılacağına göz gezdir. Ekstra olarak kimse kimseden zeki değildir bir şeyleri başarmak için çalışıp çabalamak gerekiyor. 2000 senesi ile günümüzün alım gücünü karşılaştırmanı istiyorum sadece, halkın 20 yıllık aradan nasıl alım gücümüzün düştüğünü görmesi gerekirken ayasofya açılıyor, yeni cami yapılıyor, yerli araba yapılıyor (%49 dışarıdan malzemeleri) gibi maddeler gündeme geliyor. Sence bunların hepsi tesadüf mü?(tabikide değil insanların gözüne iş yapıyoruz deyip hiç bir şey yapmamaları) Dünyanın en hızlı alım gücü düşen ülkeler arasında 5. Sıradayız haberin olsun:)

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 03 Ağustos 2020, 22:49:35 »
Bu ülke ERDOĞAN'dan önce çok iyi bir ülke değildi.
1 milyon dolar için amerikaya el sıkışan bir ülkeydi.
Askerleri eğitimli değildi doğuda binlerce asker şehit oldu.
Adam akıllı silahı yoktu önüne gelene boyun eğiyordu.
Erdoğanın hep eksilerini gösterdinizde bir kere artısını gösterseydiniz?

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 03 Ağustos 2020, 22:52:08 »

elimde olsa bende giderdim çünkü burda okusam bile asgari ücret ile bir köle olacağıma gider orda hayatımı yaşarım

kendi ülkesi için yaratıcı fikir diyosunda geçen zamanlarda tam bilmiyorum tarihi ama adamın yaptığı iş telefon kapansa bile 30 dakika arama yapıyor gibi bişeydi ve tubitak bunu beğenmedi

ülkenin dini islam olduğu sürece ne insanlar düzelir ne ekonomi
İyi bir Matematiksel zekan vardıda devlet işemi koymadı? farklı birşeyler denedin devlet işmi vermedi? birgün bu devlet yıkılırsa senin haklarını savunacak başka biri kalmıyor.O işler öyle olmuyor işte gittiğin ülkede istediğin haklara sahip değilsin ilerde bu ülke yıkılırsa orda göçebe konumuna düşersin ve haberin olmadan maaşın kesilebilir.Bağımsızlığına bukadar düşkün bir milletin insanlarının bunları demesi şaşırtıcı,ha geçinemiyorsundur anlarım birkaç sene çalışır gelirsin ama kendi ülkenin insanlarına çalışacağına onlara neden çalışıyorsun?

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 03 Ağustos 2020, 22:54:09 »
Ben arkadaşla alakalı konuşmuyorum ama böyle hayatta hiçbirşey başarmamış bir kere bile çalışmayı denememiş adamların Ekonomi'nin yada Eğitim sisteminin arkasına sığınmasını (Eğitim sistemi kötü MoRuk Yhaa zaten mezun olsamda asgari ücret alcaktım) falan demesini doğru bulmuyorum. (Arkadaş için konuşmadım)

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 03 Ağustos 2020, 22:58:16 »
Tubitak ile dediğin içinde ben buluşlar için bahsetmiştim,diğer ülkeler bunları geçeli çok oldu tamam iyi bir başlangıç ama ben varolan bir ürünü geliştirmekten bahsetmedim sıfırdan bir projeden bahsettim.