Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rina Roleplay'de sizi en çok sinir eden kitle hangisi ?

Başlatan Zombozy, 29 Temmuz 2020, 01:38:01
Okunma sayısı 10174 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Rina Roleplay'de sizi en çok sinir eden kitle hangisi ?
« Yanıtla #110 : 31 Temmuz 2020, 16:31:36 »
Filozof gibi şu forumda takılan tipler, herşeyde bir bilgisi olduğunu düşünüp dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünürler. Günümüzde bu tip insanlarla pek karşılaşmazsınız çünkü özgüven eksikliğinden genellikle sanal dünya üzerinde takılırlar. Genellikle avatarlarında, fotoğraflarında anime felan olur işte. Bu da böyle bir tespitimdir. Bu kitle beni sinir etmez ama ulan ne yaşıyor içinde diye sorgulatıyor insana, oturup bunlarla bir çay bahçesinde çay içmek istiyor insan.

anime ne alaka onu anlayamadım

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #111 : 31 Temmuz 2020, 17:41:58 »
Filozof gibi şu forumda takılan tipler, herşeyde bir bilgisi olduğunu düşünüp dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünürler. Günümüzde bu tip insanlarla pek karşılaşmazsınız çünkü özgüven eksikliğinden genellikle sanal dünya üzerinde takılırlar. Genellikle avatarlarında, fotoğraflarında anime felan olur işte. Bu da böyle bir tespitimdir. Bu kitle beni sinir etmez ama ulan ne yaşıyor içinde diye sorgulatıyor insana, oturup bunlarla bir çay bahçesinde çay içmek istiyor insan.

"O" kişilerin fotoğraflarında genelde anime olur. Yoksa genel anlamda anime fotoğrafı koyanlar bu kategoriye giriyor değil yani.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 02:29
Toplam oynama: 7 gün, 8 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 00:40
Toplam oynama: 240 gün, 6 saat
Zamo Givi Lv.31
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 04:35
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #112 : 31 Temmuz 2020, 17:47:28 »
her argeye sısteme gerek yok rolunu yap dıyen, her rehbere gelıstırılebılır dıyen manlar(adamlar)

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #113 : 31 Temmuz 2020, 17:47:49 »

Boşuna sorgulamana gerek yok, çünkü konuya sen de dahilsin.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #114 : 31 Temmuz 2020, 18:05:29 »
/headmove /hudkapa SSLER geliştirilebilir, tanıtım geliştirilebiliri sürekli yazanlar. Açıkçası şu hudkapacılar neyse de tamam yani rollerde olmaması gerektiği adminler tarafından belirlenmiş. Ama headmovecular garip insanlar gerçekten :D Yani rolde bir kişinin kafası sağa bakmıyor diye insan nasıl rolün tamamının kötü olduğunu düşünüp /headmove /headmove diye delirebilir ki. Kafam tam oturmadı kusura bakma, yok 175 derece döndürememişim rolde özür dilerim :D Pardon boyun fıtığı oldum. Bazı rollerde kasıtlı sağa sola bakılıyor onlara da /headmove. Bilerek yazıyoruz belki Allah Allah :D Ve şunu söyleyeyim, bizim tanıtıma da atılıyor. /headmoveu kesinlikle kapatmayacağım, bunu diyenlere ithafen haberiniz olsun :D

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
« Yanıtla #115 : 31 Temmuz 2020, 18:24:49 »
zenci rolü yapıp dmci oldugunu sanan ve allaha söven birkaç kafası boş insan sürüsü.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #116 : 31 Temmuz 2020, 18:37:25 »
Allah, Tanrı gibi yüce sıfatları her lafın arasına sakız gibi yapıştırıp, hiçbir derinliği olmadığını düşünüp kolayca dilde pelesenk olmuş bir şekilde IC ve OOC olarak ifade edebilme cürretini kendinde barındıran ve bunları zikretmekten asla gocunmayan arkadaşlar.

Çevrimdışı narsist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 23:50
Toplam oynama: 274 gün, 4 saat
« Yanıtla #117 : 31 Temmuz 2020, 19:36:16 »
Rol imajını azami rol yaptığı süreyle ya da imlasıyla belirleyenler, imla kurallarını yalayıp yuttuğunu düşünenler ama her cümlesinin sonuna iki nokta koyanlar. (bkz. -.., .., .-, -.) Her değiştirdiği karakterle aynı kişiyle her seferinde aynı rolü yapanlar, rol yaptığı kişiyle rol esnasında sesli olarak aynı ses kanalında konuşanlar. Sevgili rolü yaptığı kişiyle sanki gerçek hayatta sevgiliymiş gibi davrananlar, forum iletilerini ona göre atanlar ya da forum profil fotoğrafını sanki sevgilisiymiş gibi bir fotoğrafın yarısı yapanlar. Ne? Tamam, bir elmanın iki yarısı olabilirsiniz buna tabii ki saygı duyuyorum. Ama neden? İnsanların cinsel yönelimlerine saygı duyulmalı. Bu mudur? Serin bir ense yapıp margarita ve erikli soda ziftlenip keyif yapanlar, aslı astarıdır. Kolaylıklar.

Çevrimdışı alî

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Haziran 2024, 00:29
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
Son giriş: 10 Haziran 2024, 03:01
Toplam oynama: 94 gün, 16 saat
« Yanıtla #118 : 31 Temmuz 2020, 19:48:06 »
E-RP'de OOC bölenler

Çevrimdışı peyote

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nick Pazz Lv.34
Son giriş: 01 Ağustos 2022, 00:48
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 02:16
Toplam oynama: 265 gün, 20 saat
Birlik: ***** ****ALS
« Yanıtla #119 : 31 Temmuz 2020, 19:58:23 »
Rol imajını azami rol yaptığı süreyle ya da imlasıyla belirleyenler, imla kurallarını yalayıp yuttuğunu düşünenler ama her cümlesinin sonuna iki nokta koyanlar. (bkz. -.., .., .-, -.) Her değiştirdiği karakterle aynı kişiyle her seferinde aynı rolü yapanlar, rol yaptığı kişiyle rol esnasında sesli olarak aynı ses kanalında konuşanlar. Sevgili rolü yaptığı kişiyle sanki gerçek hayatta sevgiliymiş gibi davrananlar, forum iletilerini ona göre atanlar ya da forum profil fotoğrafını sanki sevgilisiymiş gibi bir fotoğrafın yarısı yapanlar. Ne? Tamam, bir elmanın iki yarısı olabilirsiniz buna tabii ki saygı duyuyorum. Ama neden? İnsanların cinsel yönelimlerine saygı duyulmalı. Bu mudur? Serin bir ense yapıp margarita ve erikli soda ziftlenip keyif yapanlar, aslı astarıdır. Kolaylıklar.
Elbette benim dostum. Bu insanların hayatı toz pembeden ibaret yaşıyoruz düşüncesi ve sadece rehavet içerisinde yaşayabiliyoruz sanmaları da yok mu? Pes doğrusu. Bu bireyler hayatında sadece sanal ortamda konsomatrislik yapmaktan başka bir şey yapamazlar. Kendilerini eğlendirmek için çeşitli kuyuya atlarlar, sırf eğleniyormuş gibi rehavete kapılıp yanlarında da bazı insanları yakarlar ve onları da sonsuz bir yere çekerler. Günümüz ilişkileri çok can yakıyor doğrusu (!) İnsanların üstünlük getirmeleri, kendilerini yüceltmeleri bizi sadece güldürüyor. Özellikle de böyle eğlenceden ve neşeli vakit geçirmek için düzenlenmiş bir ortamda bunların olması tamamen hayal kırıklığı benim dostum. Özentilik, yaşanmamışlığı yaşanmış gibi gösterme çabaları, vesaire... Burada Cem Karaca'nın "Evet evet, beni siz delirttiniz." sözleri giriyor işin içine. Hahaha, hayret olsun!