Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Güvenlik Şirketi.

Başlatan Negann, 16 Temmuz 2020, 14:47:46
Okunma sayısı 511 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
Ynt: Güvenlik Şirketi.
« Yanıtla #10 : 17 Temmuz 2020, 02:16:16 »

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 17 Temmuz 2020, 02:23:53 »
Desteklemiyorum.Zamanında ruhsat isterdim fakat şimdi düzgün kafayla düşününce aşırı şekilde suistimal edileceğini anlayabiliyorum.

Silah ruhsat olayı çok saçma.Legal kişiler kendini koruyabilmek için illa silaha gerek duymamalı.Onun yerine biber gazı vs. satılabilir veya şok cihazları, oda belki.Kurallar halinde belki ama silah asla.Silah çok saçma yani adam sana yamuk yapıyor diye çek vur mu yapacak? Her legal olan adamın belinde silah olacak.Zaten illegallerin yeterince belinde silah var birde legallere gelirse ohoooo, işimiz var baya.Güvenlik şirketi olsun, o olsun bu olsun ne olursa olsun silah ruhsatı gelmemeli. Gereksiz, saçma ve suistimal edilir.Mantıklı ve temiz bir kafayla düşünün.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 17 Temmuz 2020, 02:25:46 »
1) Suistimal edilir diyen arkadaşlar için:

Her zaman "suistimal" edilir korkusuyla ilerlersek, hep geri kaçınırsak ya da bir oyuncu legal bir role başlarken "ya tutmazsa?" kafasıyla ilerlerse bu sunucu nasıl başarı elde eder? Her zaman suistimal edilir korkusuyla hiçbir sistemi getirmeyelim o halde?

2) Gereksiz diyen arkadaşlar için:

Bu arkadaşlara diyecek bir şey yok. Hep aynı modda takılmayı seven kitle bu kısım. Hiç yeniliğe gerek yok onlar için, direkt GTA:SA Cosplay at önlerine oynarlar. Yeter ki silah ve sultan olsun, onlar DM keyiflerine bakarlar.

Alakası yok.Hayatımda hiç DM atmadım ve jailide yemedim.Herkesi aynı kefeye koyman saçma.Bu AR-GE'yi mantıklı bir kafayla düşünen herkes zaten gereksiz ve suistimal edilebiliceğini anlayabilir.Silah ruhsatı bu sunucuya-. düşünemiyorum bile... Kesinlikle olamaz.Kurallar koyulsa bile suistimal edilir.Sıkan taraf kendimi korumak için der, mağdur taraf laf eder, şikayetler çığ gibi büyür.Hiiç gerek yok, hemde hiç.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42