OOC olarak tanımam, şubatta polis rolü yaparken TS3 üzerinde ufak bir muhabbetimiz oldu sadece. Onun haricinde 1.5 yıl kadar önce IC kardeşin ile rol yaptığım dönemde birkaç rolümüz olmuştu, hatırlarsan. Polis rolünden farklı rolleri denemelisin bence.
ıc kardeş rolünü sadece emreyle yaptım ve o da kendi istediği için. 1 yıl sanırsam 11 ay öncesinde pd de durdum 1 ayında bir sebepten çıkartıldım, 2020'de geri girdim ve 7 aydır pd deyim. Öyle olması gerekiyor. 1 ay içerisinde başka sunucuda polis rolü yaptım burada MC açtı arkadaşlarım ve onların yanında oynayarak eğlenceli vakitler geçirdim biraz da olsa bilgi, vakit geçirdik. Bu sunucuda polis rolünden başka bir şey tutmaz, bu açık ve net. Eğer Mafya yapacaksan iyi bir ekibin, iyi bir kültürün ve çok iyi bilgin olması gerek ki yapasın. Başında Hakan'ı tanıyorum, kendisi iyi mafya rolü yapıyor ve kendisiyle de başka sunucuda bir haftalığına yaptık. Çete veya bilmem başka legal rollere hiç değinmek istemiyorum, başka kişiler yardımcıları olsun eğer çıkarsam ya da başka bir durum olursa kadın karakterle model rolü ya da story rp yapmayı düşünüyorum. O da belki.
xuneity yorumun için teşekkür ederim, bize çok iyi mafya rolleri, rehberler, tanıtımlar gösterdin bunlar için apayrı teşekkür ederim.