Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Düşmanlık

Başlatan Tigon, 13 Temmuz 2020, 15:23:31
Okunma sayısı 801 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı woxedd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Mayıs 2021, 23:37
Toplam oynama: 20 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Düşmanlık
« Yanıtla #10 : 13 Temmuz 2020, 19:14:58 »
her tartışma sonucu silah çekecek adamlar görmek istemiyorum, ek olarak imkansızda değil.
Evet abi çünkü sen birisiyle konuşurken "silah çekemez zaten jail attırırım" diyerek role giriyorsun

Çevrimdışı Tigon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Aralık 2021, 00:44
Toplam oynama: 154 gün, 15 saat
« Yanıtla #11 : 13 Temmuz 2020, 23:05:47 »
gasp ic düşmanlık doğuruyor, işkence ic düşmanlık doğuruyor, yani ic düşman olmanın silahsız yolları da var
Dostum birisini yoldan çevirip işkence yapamıyoruz veya brawl rolünde zaten sürükleyip işkence yapamıyoruz ki gasp rolünde de gasp ettiğim kişi ile bir rolüm olmaz yolda yürüyor hiç konuşmadan gasp etmek lazım zaten bana yanlışı olmayan bir kişi ile düşmanlığım olsa ne yazar olmasa ne yazar
yoldan geçen birini çevirip işkence yapmak istiyosan bırak oynama zaten
Demeye çalıştığım şey o değil

Çevrimdışı Erayy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erriay Carl Lv.21
Son giriş: 06 Ağustos 2023, 16:12
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Dustin Ramon Lv.21
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 23:45
Toplam oynama: 98 gün, 2 saat
« Yanıtla #12 : 13 Temmuz 2020, 23:09:04 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
« Yanıtla #13 : 13 Temmuz 2020, 23:20:31 »
Fear-RP uygulatmak için silah çekmek düşmanlık başlangıcıdır, silahlı gasp rolleri düşmanlık başlangıcıdır, aktif çatışma ortamında düşürülmen düşmanlığı başlatır. Aklıma gelmeyen daha bir ton sebep var, düzgün sebeplerle ateş açma iznine sahip oluyorsun. İhlal yapıp yapmamak senin elinde desteklenmediniz saçma ar-ge

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
« Yanıtla #14 : 13 Temmuz 2020, 23:49:46 »
her tartışma sonucu silah çekecek adamlar görmek istemiyorum, ek olarak imkansızda değil.
Evet abi çünkü sen birisiyle konuşurken "silah çekemez zaten jail attırırım" diyerek role giriyorsun
ne alaka sen gerçek hayatta biriyle konuşurken sana kötü bir şey deyince yada arabana çarptıktan sonra tartışınca silah mı çekiyorsun?
https://www.ozgurkocaeli.com.tr/video/4948860/trafikte-tartistigi-genclere-silah-cekmisti-o-sahis-yakalandi

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #15 : 13 Temmuz 2020, 23:51:27 »
ne alaka sen gerçek hayatta biriyle konuşurken sana kötü bir şey deyince yada arabana çarptıktan sonra tartışınca silah mı çekiyorsun?
https://www.ozgurkocaeli.com.tr/video/4948860/trafikte-tartistigi-genclere-silah-cekmisti-o-sahis-yakalandi
o zaman buna dayanarak hiçbir şey dm ye girmez, adamın aracına çarparım kaza yaptık silah çektim bence güzel fikir

Çevrimdışı Farabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Mart 2025, 14:04
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Mia Rooker Lv.21
Son giriş: 28 Aralık 2024, 19:35
Toplam oynama: 75 gün, 9 saat
« Yanıtla #16 : 14 Temmuz 2020, 03:39:37 »
Fear-RP uygulatmak için silah çekmek düşmanlık başlangıcıdır, silahlı gasp rolleri düşmanlık başlangıcıdır, aktif çatışma ortamında düşürülmen düşmanlığı başlatır. Aklıma gelmeyen daha bir ton sebep var, düzgün sebeplerle ateş açma iznine sahip oluyorsun. İhlal yapıp yapmamak senin elinde desteklenmediniz saçma ar-ge
Daha nekadar iey var Fear-RP yaptırmak için çektiğin silah ateş etmesen bile SKİ oluyor işte ayrıca aktif çatışma ortamı çok saçma birşey bir silahlı çatışma olursa izlemezsin topuklarsın anladın mı

Çevrimdışı Farabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Mart 2025, 14:04
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Mia Rooker Lv.21
Son giriş: 28 Aralık 2024, 19:35
Toplam oynama: 75 gün, 9 saat
« Yanıtla #17 : 14 Temmuz 2020, 03:41:30 »
o zaman buna dayanarak hiçbir şey dm ye girmez, adamın aracına çarparım kaza yaptık silah çektim bence güzel fikir
Dostum zaten bak fearrp yapmak için çek işte çek olay o ama ateş edince DM kapsamına girsin demek istediğimiz o Fear-RP durumu başlatmak için silah çekiyorsun SKİ oluyor bu ne?

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #18 : 14 Temmuz 2020, 07:52:44 »
Valla öyle bişey yok. Ben zamanında uzlaşmak için bir ton uğraş verdim yine de düşmanlığı engelleyemedim. Sadece sistemsel mekanizmaları kullanarak düşmanlık başlatılmaz. İlla gasp, sıkmak gerekmiyor. Bazen bir söz bile düşmanlık başlatabiliyor. Önce dost olun sonrasında ticaret yapmaya kalkın, zaten belli bir müddet sonra ben daha çok alırım ya da ben daha büyüğüm tartışmaları oluyor. Uzlaşmayı sağlayamazsanız savaş başlıyor. Size bir saygısızlık, hakaret edilebilir. Ticarette size ihanet edebilir. Bazı arkadaşlar çok agresif, durduk yere kavga çıkartmak istiyorlar. Bunu tamamen rol gidişatı belirliyor. Bu arada meyve veren ağaç taşlanır. Sürekli agresifseniz kimse rol zevki bozulsun diye de düşmanlık istemez. Şahsen ben agresif insanlarla düşmanlık yapmak istemem. Düşman olacaksa bile rolüne uygun kurgusal nitelikte olmalı. Rol yapmaya devam edin o süreç ilerler zaten merak etmeyin :)

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #19 : 14 Temmuz 2020, 10:41:40 »
Hasım edinmek için sözlü tartışma dışında bir sürü yol var. Lütfen biraz geniş çaplı ve mantıklı düşünün. Bir insan 2020 yılında "anama agır hakaret ediyo" diyerek birisini vurur mu? Vurur ama bu ihtimal çok az, istisnalar kaidsyi bozmuyor.
Misal geçmişte çıkan bir birlik savaşının sebebini anlatayım. Zamanında birlik yönetirken @neo.1 ile abi kardeş rolü yapıyordum. neo, rol içerisinde eski erkek arkadaşı tarafından tacize uğramıştı vd bu kişi de o dönemdeki bir İtalyan birliğinin Soldier rankındaki bir üyesiydi. O adamın birlik lideriyle yapılan sit-down sonucunda ortak bir anlaşmaya varılamadı ve bu olay savaşın başlamasına neden oldu. Ne kadar basit, değil mi?
- çıkar kavgaları
- bölge üstünlüğü kavgaları
- saygınlığınızı zedeleyecek hareketlerin tarafınıza yapılması (hakaret vb. sözlü durumlae hariç)
Birçok rol ile düşmanlık başlayabilir.

Aranızda 3-4 tane rolün olduğu kişiyle sadece sözlü hakaretlerden dolayı düşmanlık başlatmanız mantıklı değil. Düşman olacağınız karakteri iyice tanımalı, geniş çaplı bir geçmişiniz olmalı ve yaşadığınız her bir olayın da kanıtını bulundurmalısınız. Yoldan geçen adam size küfür etti diye sıkmanıza hiçbir sunucuda izin verilmiyor çünkü mantık dışı. Desteklemiyorum.