6 sayfalık tanıtımınızı detaylıca inceledim, öncelikle birlik tanıtımdan etkilendim ve bu konuda sizi başarılı buldum ancak rol paylaşımlarına olan beklentimi de artırdı. Rol paylaşımlarını incelerken bir çok yazım hatası olması ve yazı boyutunun bu kadar büyük olması beni rahatsız etti. Bazı paylaşımlarda ise görüntü kalitesi çok düşüktü. SAMP ortamında en çok haz etmediğim ve bir çok kişininde haz etmediğini bildiğim bir konu var, "karakterin yalnız olduğu rol paylaşımlarında karakterin kendi kendine konuşması" Örneğin, tırlara bakıp "Her şey Santos için, bu yüzden bakımlarınızı düzenli yapıyorum" benzeri bir rol paylaşımı tanıtıma olan bakış açımı değiştiriyor. Sürekli olmadıkça karakterin yalnız olduğu rol paylaşımlarına karşı değilim ama karakterin kendi kendine konuşması şizofrenimsi bir anlam yüklüyor. Yönetici kadrosunun legal rollere teşvikin artırılması amacıyla bu kadar kısa sürede onay aldığınızı düşünüyorum, çünkü ilk 3 sayfada onay alabilmeniz için rollerde fark yaratmanız gerekir ancak fark yaratan rollerle karşılaşmadım. Ayrıca onay alındıktan sonra karakterin yalnız olduğu rol paylaşımlarında da artış yaşanmış.
Güzel işler başaracağınızı düşünüyorum, iyi roller dilerim.